Om Söderorts hushållsservice

Vi är ett företag i vitvarubranschen som reparerar, installerar och har försäljning av vitvaror och reservdelar samt service av tvättstugor. Vår affärsidé är att ge den bästa och snabbaste servicen i vårt närområde. Vi är miljödiplomerade. Välkommen att kontakta oss!

Söderorts hushållsservices utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Söderorts hushållsservice Tvättmaskiner, utrustningar, Stockholm - 1
  • Söderorts hushållsservice Tvättmaskiner, utrustningar, Stockholm - 2
  • Söderorts hushållsservice Tvättmaskiner, utrustningar, Stockholm - 3
  • Söderorts hushållsservice Tvättmaskiner, utrustningar, Stockholm - 4

Söderorts hushållsservice, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHushållsservice Söderort Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande23.02.1990
Org.nr:5563871887
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch95220 Reparation av hushållsapparater samt av utrustning för hem och trädgård

Exekutiva befattningar/Administration

Susanne Elisabet HedinOrdförande
Mats Olov HedinVerkställande direktör
Mats Olov HedinLedamot
Susanne Elisabet HedinLedamot
Åsa Carina TornborgSuppleant
Jenny Maria KindvallRevisor

Omdömen om Söderorts hushållsservice

Magnus Vikström

mer än ett år sedan

Jag skulle ej rekommendera detta företag..oseriösa.
De har lovat att ringa upp ett flertal gånger.när man efter påtryckningar om besked om det går att reparera en diskmaskin

David Liljemark

mer än ett år sedan

Vi fick snabb och utmärkt hjälp, tillika med trevligt bemötande.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Denna firma kan jag verkligen rekommendera. De kom snabbt när jag behövde hjälp. Mycket kunnig tekniker och prisvärt. Det tillkom inte en massa konstiga avgifter e.d. när fakturan kom. Dessutom var hela bemötandet trevligt från början till slut.
Jag kommer definitivt använda denna firma igen om (när) det behövs igen!

TheMrFunktastic2

mer än ett år sedan

Var precis i kontakt med dom angående min diskmaskin som var trasig. Även fast de inte reparerade märket som min maskin hade så hjälpte kvinnan som satt i telefon till med både frågor jag hade på vad som kunde vara fel och kostnaden det kunde innebära för reparationen. Hon var supertrevlig och bemötandet var underbart.

Daniel Schwartz

mer än ett år sedan

Fick hjälp direkt! Han jag talade med i telefon var väldigt hjälpsam och kunnig.

Sökord

HushållsmaskinserviceVitvaror - Installationer serviceHushållsutrustningVitvarorSpis installationTvättstugeserviceInstallation kylskåpReparation diskmaskinLaga diskmaskinInstallation torktumlareSpisreparationerInstallation diskmaskinMieleKylskåpsreparationSpis serviceManglarElectrolux WascatorSiemensTorktumlare reparationSpisinstallationerTvättmaskin ServiceLaga tvättmaskinReparation tvättmaskinSpisarCylindaVitvaror installationService diskmaskinInstallation torkskåpTvättmaskinsinstallationKylskåpInstallation tvättmaskinTorktumlarserviceKylskåp installationService spisMangelDiskmaskinerSpisService mangelReparera spisService vitvarorTorktumlareReparation torkskåpTorkskåp reparationTvättmaskinerTorkskåpsinstallationerLaga torktumlareReparation vitvarorLaga torkskåpSpis reparationLaga spisKylskåp reparationKylskåp serviceService torktumlareInstallation vitvarorReparation spisTvättmaskin installationReparation torktumlareTorktumlare serviceKylskåpsinstallationerReparera tvättmaskinTorkskåpsserviceVitvaror reparationVitvaruserviceService tvättmaskinVitvaruinstallationerDiskmaskinSpisreparationTorkrumMangel serviceKylDiskmaskin installationTorktumlarreparationerVitvarureparationerTvättstuga serviceTvättmaskinsserviceSpisinstallationTvättmaskinTorkskåpsreparationerSpisserviceLaga kylskåpDiskmaskin serviceDiskmaskinsreparationTvättmaskin reparationTorktumlare installationVitvaror serviceTorkskåp installationInstallation spisReparation kylskåpTvättstugaTorktumlarinstallationerTorkskåpDiskmaskinsinstallationTvättstugorKylskåpsserviceService KylskåpTorkskåp serviceDiskmaskinsserviceLaga vitvarorDiskmaskin reparationTvättmaskinsreparationService tvättstugaReparera diskmaskinKylskåpsinstallationService torkskåp

Möjliga telefonnummerformat

08647330008-647 33 00086-47 33 000864-733 00