Söderlunds Metall AB logo

Söderlunds Metall AB

Om företaget

Legotillverkning av automatsvarvat gods i de flesta förkommande material. Allt från en och flerspindliga kurvmaskiner till fleraxliga CNC-maskiner. Listan på produkter kan göras lång och visar att vi är konkurrenskraftiga på...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0370-33 24...
Adress

Järnvägsgatan 51

33532 Gnosjö

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Legotillverkning av automatsvarvat gods i de flesta förkommande material. Allt från en och flerspindliga kurvmaskiner till fleraxliga CNC-maskiner.

Listan på produkter kan göras lång och visar att vi är konkurrenskraftiga på allt från enkla distanser till mer avancerade detaljer.

Om oss

Vi är ett legotillverkande företag med lång tradition av automatsvarvning Ø 5-65 mm i de flesta förekommande material. Företaget är beläget i Gnosjö med den berömda andan med samma namn.

Redan 1943 lämnade de första detaljerna företaget för leverans till kund. Idag är vi ett 20-tal anställda som tillsammans utgör en bred samlad kompetens med en gemensam strävan, att alltid leverera en produkt som överträffar kundens förväntningar. Därmed kan vi skapa goda relationer och ett långsiktigt, ömsesidigt förtroende.

Vår kompletta maskinpark

Omfattar ett 40-tal olika maskiner, såsom enspindliga Traub och Index 5-60 mm, sexspindliga indexautomater runt 6-25 mm, CNC-styrda Miyano, Citizen, Ergomat, Gildemeister och Index 5-65 mm. Maskinparken förnyas hela tiden för att effektivisera och nå vår strävan att vara ett spjutspetsföretag inom automatsvarvning.

Avfettning och rengöring

Detaljerna utförs i en toppmodern lågaromatanläggning. Tvättvätskan håller endast 55°C och torkas i vakuum. Detta innebär låg energiförbrukning och möjlighet att handskas med detaljerna omgående etc. Godset blir mycket rent, spånfritt och torrt. Lackering, yt- och värmebehandling kan göras direkt utan någon förbehandling.

Montering

i vår efterbearbetningsavdelning utför vi specialoperationer bl a montering, borrning, gängning och gradning. Vi har kompetens att utföra de flesta förekommande bearbetningar som krävs. Välkommen att kontakta oss.

Söderlunds Metall ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Söderlunds Metall AB

Omsättning

31 386 tkr

Vinstmarginal

9.30 %

Anställda

13

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Söderlunds Metall AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Söderlunds Metall Aktiebolag

Org.nr:

5560759028

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

25620 Verkstäder för metallegoarbeten

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

27.12.1960

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0370332450

03-703 324 50

037-033 24 50

0370-33 24 50

037-0332450