Sätergårdens Pensionat logo

Sätergårdens Pensionat

Om företaget

Bo i en gammaldags avkopplande miljö på Sätergårdens Pensionat. Sätergården ligger vackert med en hänförande utsikt över Siljan, beläget 6 km nordväst om Rättvik efter riksväg 70 mot Mora. Från pensionatet är det endast 10...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0248-200...
Adress

Kvarnströms väg 5

79570 Vikarbyn

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Bo i en gammaldags avkopplande miljö på Sätergårdens Pensionat. Sätergården ligger vackert med en hänförande utsikt över Siljan, beläget 6 km nordväst om Rättvik efter riksväg 70 mot Mora. Från pensionatet är det endast 10 minuters gångavstånd till badstranden, 7 km till Dalhalla, 4 km till Nittsjö Keramikfabrik och 7 km till Karl-Tövåsen föbodar samt Rättviks golfbana. Pensionatet byggdes på 1920-talet och är det enda kvarvarande pensionatet i Vikarbyn.

Mer information om Sätergården

Pensionatet har tio rum med sammanlagt 21 bäddar, två mindre stugor som hyrs ut sommartid och restaurang med fullständiga rättigheter. I restaurangen serveras frukost, lunch och middag. Matlagningen baseras på husmanskost tillagad på lokalt producerade råvaror. Uteservering under sommaren.

Sätergården är idealiskt för mindre kurser, konferenser, fester, middagar och andra arrangemang efter önskemål. Eftersom pensionatet är litet kan små grupper räkna med att få hela pensionatet för sig själva. Personlig service och stor omtänksamhet om gästen i en bra miljö är vår målsättning.

Aktiviteter

Under sommartid finns det stora bär- och svampmarker. Det finns även fina fiskevatten runtom i älvar, sjöar och djupa skogstjärnar. Vintertid har vi längdåkningsspåren inpå knutarna och slalombackarna i Rättvik. Pensionatet ligger strategiskt till inför Vasaloppet, 3 mil från Mora. Andra aktiviteter värda att nämna är vårmarknaden i Rättvik första helgen i maj och höstmarknaden i början av oktober.

Vikarbyn

Vikarbyn är Rättviks största by och en av de större i Sverige. Byn är vackert belägen på sydsluttningen mot Siljan, 6 km från Rättvik efter Rv70 mot Mora. Vikarbyn är sedan gammalt en omtyckt turistort. Här finns fina skid- och vandringsleder. Runt byn finns många promenadvägar och Vikarbybadet är omtyckt och barnvänligt. I bystugan anordnas dans inte bara i midsommartid utan även vid flera andra tillfällen under året. Det är inte långt till sevärdheter som Karl-Tövåsen fäbodar, 7 km, och Nittsjö Keramikfabrik, 5 km. Tammeråsen, 10 km norr Vikarbyn, är ett av bygdens snösäkraste områden med skidspår av varierande längd.

Sätergårdens Pensionats utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Sätergårdens Pensionat

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

0

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Sätergårdens Pensionat finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

SÄTERGÅRDENS PENSIONAT HANDELSBOLAG

Org.nr:

9696933895

Bolagsform

Handelsbolag

Arbetsgivaravgift

Nej

SNI-bransch

55101 Hotell med restaurang

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

28.04.2003

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

024820057

02-482 00 57

024-82 00 57

0248-200 57