Om Sälens VVS-Teknik AB

I över 20 år har jag hjälpt privatpersoner, företag, BRF: er och byggföretag med allt inom VVS. i Sälen med omnejd.Jag grundade företaget i Lima redan 2011 och gör de flesta jobben i Malung, Lima och Sälen med omnejd.Med lång erfarenhet och stora engagemang kombinerat med gedigen yrkeskunskap hoppas jag att vi tillsammans kan hitta den ultimata lösningen för just ditt VVS-projekt.

Din lokala expert inom all typ av VVS

Inget projekt är för stort eller för litet för oss!

Vi hjälper privatpersoner, företag, BRF: er och byggföretag med allt inom VVS i Sälen. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt VVS-arbete tas hand om snabbt och smidigt av erfarna hantverkare som slutar i ett förstklassigt slutresultat. Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss redan idag!

Värmepumpar

Behöver du hjälp med service eller installation av en ny värmepump?

En värmepump är ett effektivt och hållbart värmesystem, den är även ett miljövänligt alternativ till fossil energi. Vi kan erbjuda dig luft vatten värmepumpar och bergvärmepumpar från Vaillant och frånluftsvärmepumpar från ComfortZones. Beroende på vilken pump du är intresserad av skiljer sig leveranstiden från bara någon dag till några månade, kontakta oss för att veta vad som gäller pumpen av intresse.

Vi strävar efter att vara ditt självklara val när du behöver hjälp med din värmepump i Sälen. Med nästan 20 års erfarenhet i ryggen ser vi till att du får en väl fungerande värmepump installerad enligt branschens alla regler. Vi tar hand om projektet från början till slut – vi hittar och beställer en lämplig pump som vi sedan installerar och gör till sist en slutbesiktning tillsammans med dig. För att du som kund ska känna dig trygg erbjuder vi generösa garantier på vårt arbete – bland annat har vi en funktionsgaranti på upp till 10 år.

Tveka inte att kontakta oss redan idag - din lokala specialist på VVS i Sälen ser fram emot att förverkliga ditt drömprojekt!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in

Sälens VVS-Teknik AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Sälens Vvs-Teknik AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

16.12.2010

Org.nr:

5568330293

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

5000 - 9999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

43221 Värme- och sanitetsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Leif Tomas Martinsson

Suppleant

Ida Maria Steffansson

Finansiell information

Omsättning

5 908 tkr

Vinstmarginal

1,4 %

Anställda

2