Se på karta
Ekedalsgatan 1441466 Göteborg

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA LÅSPROFFSEN I GÖTEBORGMed gedigen kunskap inom låsbranschen är vi ditt självklara val från låsinstallation till hjälp när du blivit utelåst. Vare sig du är privatperson eller företag i Göteborg, Kungsbacka, Borås och Kungälv i behov av professionell låskunnighet är du välkommen till oss. Vi ger dig den bästa servicen dygnet runt, året om.

Aröds Industriväg42243 Hisings Backa

Aukt låssmed med. Jour dygnet runt, hjälp med öppningar av dörrar/reparation efter inbrott. Samarbetat med sos alarm och polisen sedan 2005.

Askims Industriväg42672 Västra Frölunda

Aukt låssmed med. Jour dygnet runt, hjälp med öppningar av dörrar/reparation efter inbrott. Samarbetat med sos alarm och polisen sedan 2005.

Hagebovägen 557261 Oskarshamn

Motivera Utbilding AB bedriver utbildnings- och utvecklingsverksamhet inom transport och anläggning. Vi strävar efter att bli det kompletta utbildningsföretaget. För mer information se hemsidan där det alltid finns aktuella utbildningar och kurser.

Sundbybergsvägen 117173 Solna

React Risk Advisory är en konsultbyrå som arbetar med privata och offentliga verksamheter för att förebygga och hantera säkerhetsrisker, hot och kriser. Vi täcker hela kedjan från informationsinhämtning och bedömning till implementering och uppföljning av åtgärder.Syftet är att skydda affärsprocesser, tillgångar, liv och hälsa. Vår roll är strategisk och rådgivande, såväl som operativ under kriser.

Kompanivägen 418650 Vallentuna

Vi är certifierade säkerhetsrådgivare i alla transportslag. Med Kunder över hela Sverige

Västra Kyrkogatan 2390329 Umeå

Välkommen till Umeå Projekt Team. Fristående VVS- och Energikonsulter med lång erfarenhet. Vi erbjuder tjänster för hus, industri och energi-sektorn.

Gustavavägen 4817831 Ekerö

Kanuks affärsidé: Omfattar alla slags säkerhetsfrågor inom tekniskt - och mekanisk skydd.Våra ledord är rätt behov, rätt kostnad, rätt åtgärd och inte minst rätt uppföljning.Leverantörsoberoende säkerhetsrådgivare för tekniska- och mekaniska skyddsåtgärder inom och runt fastigheter, enskilda lokaler samt dörrmiljöer,

Vråkstigen 615254 Södertälje

Thomas Loftén har, som delägare drivit säkerhetsföretaget Mil Sec Sverige AB i 10 år men varit anställd sedan 2001 och arbetet som säkerhetskonsult i Projsec AB mellan 2020-2021.Har hög kompetens gällande skyddsklasser i normer och standards för inbrottsskydd, beskjutningsskydd och skydd mot tryckvåg efter sprängattentat.

Strömstadsvägen 12C45150 Uddevalla

Kurser i YKB, ADR, Truck, Maskin, Brand, HLR med mera. Vi hjälper er med det mesta.Totalt erbjuder vi ett 20-tal utbildningar inom transport, industri och entreprenad.Vi har kurser löpande varje månad. Ni är alltid välkomna att boka ett eget datum i våra lokaler eller så kommer vi ut till er om det passar bättre, vardagar som helger.För bokning, priser och förfrågningar vänligen besök vår hemsida för mer information.

Slättvägen 1638634 Färjestaden

Vi har lång erfarenhet av konsultation, produkter och tjänster inom säkerhet.

Bergsgatan 1011223 Stockholm