Se på karta

säkerhetskonsult 

gav 166 företag inom detta område

Stormbyvägen 2-416355 Spånga
logo

ProSecurity Group Sweden är ett privatägt säkerhetsföretag som installerar inbrottslarm, CCTV/kameraövervakning, passersystem, skalskydd med anpassade produkter och tjänster motverka inbrott, och skadegörelse.Personlig service • Erfarenhet • Lyhördhet • Korta svarstider

Sundbybergsvägen 117173 Solna
logo

React Risk Advisory är en konsultbyrå som arbetar med privata och offentliga verksamheter för att förebygga och hantera säkerhetsrisker, hot och kriser. Vi täcker hela kedjan från informationsinhämtning och bedömning till implementering och uppföljning av åtgärder.Syftet är att skydda affärsprocesser, tillgångar, liv och hälsa. Vår roll är strategisk och rådgivande, såväl som operativ under kriser.

Bergslagsvägen 1761230 Finspång
logo

Vi säljer våra produkter i tre segment, militär, säkerhet och party. Företaget har funnits sedan 1996 och har gedigen kunskap om lysstavsprodukter och dess marknad.

Ålegårdsgatan 543150 Mölndal
logo

Avanix tar företagets IT-drift och IT-miljö in i framtiden redan idag. Ut med omoderna och osäkra lokala servrar, okontrollerade kostnader och krångel. In med säker lagring i molnet, kontroll på licenser samt tillgänglighet var du än befinner dig i världen. Allt till en fast kostnad så att du aldrig behöver oroa dig för budgeten. Kontakta oss nu direkt för mer information och offert, eller läs vidare på vår hemsida.

Gustavavägen 4817831 Ekerö
logo

Kanuks affärsidé: Omfattar alla slags säkerhetsfrågor inom tekniskt - och mekanisk skydd.Våra ledord är rätt behov, rätt kostnad, rätt åtgärd och inte minst rätt uppföljning.Leverantörsoberoende säkerhetsrådgivare för tekniska- och mekaniska skyddsåtgärder inom och runt fastigheter, enskilda lokaler samt dörrmiljöer,

Spraxkya 878197 Borlänge
logo

Oavsett om det gäller gasol, naturgas och biogas är det viktigt att det hanteras med hög säkerhet inom industrin och på energianläggningar eller tankstationer. Säkerheten är även viktig vid hantering av kemikalier och förebyggande av dammexplosioner. Vi hjälper företag med såväl dokumentation och rutiner som med utbildningar godkända av Energigas Sverige. Vi utbildar föreståndare och deras ersättare samt drift- och underhållspersonal som arbetar med gas. #nl# #nl#

Östra Kasernvägen 3C18541 Vaxholm
logo

Allt vi gör utgår från att utmana gammalt tänkande. Vi vill försvåra för angripare att utföra cyberbedrägerier mot företag och användare. Detta genom att göra saker annorlunda med den nya generationens stabila, effektiva och fungerande användarutbildningar tillsammans med enkla tekniska lösningar.Kvalitet är viktigare än kvantitet.

Munkhagsgatan 11658725 Linköping
logo

abata – ger kompetens inom trygghet, säkerhet, HLR och första hjälpen.

Måsvägen 724232 Hörby
logo

CE-Assistans Sverige AB är ett konsultföretag som arbetar med Installationsledning, arbetsmiljö inom byggprojekt samt CE-märkning.Vi har arbetat med EU:s maskindirektiv sedan det infördes i början 1990-talet.Vi leder och/eller medverkar i hela CE-märknings-processen med sammanställning av teknisk tillverknings-dokumentation, riskbedömning, riskhantering, etc.Vi håller även utbildningar i CE-märkning.

Slättvägen 1638634 Färjestaden
logo

Vi har lång erfarenhet av konsultation, produkter och tjänster inom säkerhet.

Vråkstigen 615254 Södertälje
logo

Thomas Loftén har, som delägare drivit säkerhetsföretaget Mil Sec Sverige AB i 10 år men varit anställd sedan 2001 och arbetet som säkerhetskonsult i Projsec AB mellan 2020-2021.Har hög kompetens gällande skyddsklasser i normer och standards för inbrottsskydd, beskjutningsskydd och skydd mot tryckvåg efter sprängattentat.

Kungsgatan 6275341 Uppsala
logo

Lüning Consulting AB är ett företag som stödjer våra kunder med konsulttjänster och produkter inom området informationssäkerhet.

Nordmannagatan 121774 Malmö
Bergsgatan 1011223 Stockholm

(2.27)

Karl Johansgatan 10041454 Göteborg
Vaikijaurvägen 1596232 Jokkmokk
Västra Stockholmsvägen 1576231 Rimbo
Solberga Ängsväg 1112544 Älvsjö
Hornbergsvägen 5N81930 Skärplinge