Se på karta
Stormbyvägen 2-416355 Spånga

ProSecurity Group Sweden är ett privatägt säkerhetsföretag som installerar inbrottslarm, CCTV/kameraövervakning, passersystem, skalskydd med anpassade produkter och tjänster motverka inbrott, och skadegörelse.Personlig service • Erfarenhet • Lyhördhet • Korta svarstider

Sundbybergsvägen 117173 Solna

React Risk Advisory är en konsultbyrå som arbetar med privata och offentliga verksamheter för att förebygga och hantera säkerhetsrisker, hot och kriser. Vi täcker hela kedjan från informationsinhämtning och bedömning till implementering och uppföljning av åtgärder.Syftet är att skydda affärsprocesser, tillgångar, liv och hälsa. Vår roll är strategisk och rådgivande, såväl som operativ under kriser.

Gustavavägen 4817831 Ekerö

Kanuks affärsidé: Omfattar alla slags säkerhetsfrågor inom tekniskt - och mekanisk skydd.Våra ledord är rätt behov, rätt kostnad, rätt åtgärd och inte minst rätt uppföljning.Leverantörsoberoende säkerhetsrådgivare för tekniska- och mekaniska skyddsåtgärder inom och runt fastigheter, enskilda lokaler samt dörrmiljöer,

Östra Kasernvägen 3C18541 Vaxholm

Allt vi gör utgår från att utmana gammalt tänkande. Vi vill försvåra för angripare att utföra cyberbedrägerier mot företag och användare. Detta genom att göra saker annorlunda med den nya generationens stabila, effektiva och fungerande användarutbildningar tillsammans med enkla tekniska lösningar.Kvalitet är viktigare än kvantitet.

Vråkstigen 615254 Södertälje

Thomas Loftén har, som delägare drivit säkerhetsföretaget Mil Sec Sverige AB i 10 år men varit anställd sedan 2001 och arbetet som säkerhetskonsult i Projsec AB mellan 2020-2021.Har hög kompetens gällande skyddsklasser i normer och standards för inbrottsskydd, beskjutningsskydd och skydd mot tryckvåg efter sprängattentat.

Bergsgatan 1011223 Stockholm
Hantverkargatan 1011221 Stockholm
Enebybergsvägen 10A18236 Danderyd

Inuit är en distributör som jobbar exklusivt med utvalda tillverkare inom IT-säkerhet och förenklad IT-administration. Vårt mål är att med enkla system och mjukvaruprodukter hjälpa verksamheter att lösa affärskritiska problem.

Brovägen 918276 Stocksund

4 (20)

Aurora grundades i Stockholm i 1984. Under 40 år har vi räddat miljontals bilder och filer från defekta hårddiskar och RAID serverkrasch. Vi har en kostnadsfri Drop-In service mellan 09:15 och 17:00 under vardagar samt budhämtning dagligen från Stockholm, Göteborg och de flesta övriga större städer. Vi har två laboratorier för dataräddning i Stockholmsregionen.

Kaserngatan 276146 Norrtälje

Vi är Norden partner till Hornetsecurity! Vi har jobbat med IT-säkerhet pga mailproblem i över 20 år. Vi har tidigare samarbetat med MessageLabs, som sedermera tyvärr försvann. När vi dagligen ser de problem Hackers ställer till med så har vi tillsammans med Hornetsecurity under fyra år nu kommit fram till att lansera detta stort i Norden, med fokus på Sverige.