Se på karta
Flintyxegatan 8A21376 Malmö

Örestads Bevakning har gått in i sitt 5:e decennium som bevakningsföretag och är därmed ett av Sveriges äldsta företag i bevakningsbranschen. Som företag ser vi på våra olika uppdrag som långsiktiga satsningar, både för våra kunder och för oss som företag.

Tallvägen 1423376 Klågerup

4 (3)

Vi står för säkerheten i vår tid. Vi har specialiserat oss inom detaljhandeln för att trygga miljön åt personal och kunder.

Bäggebygatan 281537 Tierp

TW Låsservice är ett säkerhetsföretag som samlar samtliga säkerhetsområden under samma tak. Vi vänder oss till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi erbjuder rådgivning, installation och service inom lås och larm. Vår styrka är att erbjuda dig som kund vår kunskap kring alla de produkter och typer av säkerhetsinstallationer som kan komma att bli aktuella. Vi ställer höga krav på våra leverantörer och levererar bara produkter som vi känner tillit till.

Victor hasselblads gata 1242131 Västra Frölunda

Vi är ett av Länsstyrelsen auktoriserat utbildningsföretag som utbildar väktare, skyddsvakter samt värdetransportörer.

Djäknegatan 2121135 Malmö

Vi är ett av Länsstyrelsen auktoriserat utbildningsföretag som utbildar väktare, skyddsvakter samt värdetransportörer.

Handenterminalen 413640 Handen

5 (4)

Vi är ett av Länsstyrelsen auktoriserat utbildningsföretag som utbildar väktare, skyddsvakter samt värdetransportörer.

Sundbybergsvägen 117173 Solna

React Risk Advisory är en konsultbyrå som arbetar med privata och offentliga verksamheter för att förebygga och hantera säkerhetsrisker, hot och kriser. Vi täcker hela kedjan från informationsinhämtning och bedömning till implementering och uppföljning av åtgärder.Syftet är att skydda affärsprocesser, tillgångar, liv och hälsa. Vår roll är strategisk och rådgivande, såväl som operativ under kriser.

Björkhemsvägen 2529154 Kristianstad

5 (1)

Vår målsättning är att erbjuda marknaden en komplett och bra service inom bevakning, larm, passagesystem och TV-övervakning.

Flygplansgatan 121239 Malmö

Security Assistance Syd AB är ett auktoriserat bevakningsföretag med säte i Malmö, med öresundsregionen som arbetsfält. Vi erbjuder traditionella bevakningstjänster som rondering, stationär bevakning, utryckningfastighetsjour samt larmcentraltjänster.

Hallandsvägen 128631 Örkelljunga

Säkerhetslösningar åt privatpersoner och företag. Allt inom lås, larm och nyckeltillverkning. Auktoriserat bevakningsföretag.

Ryssviksvägen 2A13136 Nacka

Camera Logic Sweden AB levererar samt installerar säkerhetsteknik som kamerabevakning, passersystem samt IT till företag.

Hagvägen 1883148 Östersund

Riksauktoriserat bevakningsföretag. Utför bevakning och väktartjänster av alla slag. Personal med bred kompetens och erfarenhet. Auktoriserad samarbetspartner med SOS Alarm i Östersund. Välkommen in på vår hemsida eller kontakta oss för mer information.

Storgatan 2833432 Anderstorp

Lokala Vakten AB är ett bevakningsföretag som idag är inne på andra generationen. Företaget startades egentligen redan 1972 och hette då Finnvedens Industriservice AB, där inriktningen i början var diverse serviceuppdrag mot företag och där takläggning var en stor del av verksamheten.

Hemvägen 17E44139 Alingsås

Bolaget bedriver bevakning och larmberedskap.

Kungsgatan 1345130 Uddevalla

FSS är det lokala bevakningsföretaget i V-Götaland som är enkelt att få tag på.Kunden ringer ett telefon nummer och får omgående svar eller åtgärd.Kunden skall inte behöva bli kopplat land och rike runt till olikacentraler utan den personal som svarar ifrån FSS AB är såpassutbildad samt lokalt förankrad att denne hjälper kunden direkt.

Terranovavägen62153 Visby

Vi hjälper dig trygga din vardagVi säkrar hem och verksamheter med anpassade säkerhetssystem och kvalificerade väktare och ordningsvakter i hela Sverige. Dygnet runt, året om.

Bergvägen 564930 Sparreholm

Har ni problem med stölder i er butik? Vi hjälper er! BK Gruppen är ett bevakningsföretag godkänt av Rikspolisstyrelsen och auktoriserat av Länsstyrelsen.