Om företaget

Vi på Ryggkompaniet tycker att kiropraktik i kombination med massage ger bättre resultat. Normal rörlighet i leder och avslappnade muskler utan ömma punkter är vårt mål. Läs mer på vår hemsida!

Läs mer om företaget
Telefonnummer
026-280 02...
Adress

Strömsbrovägen 45

80309 Gävle


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

Vi på Ryggkompaniet tycker att kiropraktik i kombination med massage ger bättre resultat. Normal rörlighet i leder och avslappnade muskler utan ömma punkter är vårt mål. Läs mer på vår hemsida!

Kiropraktik

En kiropraktisk undersökning utgår ifrån en kontroll av rörligheten i kroppens leder. Om det inte rör sig tillräckligt kallas det för "låsning" eller "fixation". Ett sätt för att snabbt återställa rörligheten är genom kiropraktisk behandling, eller manipulation som det även kallas.

Behandlingen går ut på att dra isär leden (som när man drar i ett finger) tills det knakar. Själva ljudet uppstår vid ett undertryck i leden och kallas kavitation. Efter behandling rör sig leden bättre och framförallt så känns det rörligare.

Förebyggande, påskyndande och avslappnande

Massage hjälper stela och spända muskler att slappna av och återfå sin naturliga elasticitet. Det ökar även blodcirkulationen och på så sätt även bortforsling av slaggprodukter.

Massage är en behandlingsform som kan lindra huvudvärk, muskelvärk, förebygga skador samt påskynda återhämtningen mellan träningspassen.

Typiska besvär som kan behandlas med massage

Stelhet

Huvudvärk

Muskelvärk

Effektiv i Gävle

Denna behandling passar bäst för dig som varit på en kiropraktisk behandling som behöver följas upp med massage. Du har ett avgränsat problemområde. Massagen tar cirka 20-25 minuter men vi avsätter en halvtimme. Har du däremot flera muskler som gör ont eller vill ha en mer övergripande massagetid rekomenderar vi att du väljer vår behandlingsform "Normal".

Normal i Gävle

I denna behandling går vi igenom din överkropp och detta är det som anses vara en normal massagebehandling. Här har vi även tid att gå in på djupet om det är så att du har ett specifikt problemområde. Massagen tar 40-45 minuter men vi avsätter en hel timme.

Ryggkompaniets utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Ryggkompaniet

Omsättning

2 757 tkr

Vinstmarginal

-8.50 %

Anställda

4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Ryggkompaniet finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Ryggkompaniet i Gävle AB

Org.nr:

5590699988

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

86905 Enheter för fysioterapeutisk verksamhet o.d.

96040 Inrättningar för kroppsvård

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

12.07.2016

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0262800222

02-628 002 22

026-280 02 22

0262-80 02 22

026-2800222