Om Rudans Vårdcentral

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Rudans Vårdcentral, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAleris Närsjukvård AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.11.2007
Org.nr:5567431951
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital3000000
Omsättn.intervall< 1
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch86102 Specialiserad sluten somatisk hälso- och sjukvård på sjukhus, 86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m.

Exekutiva befattningar/Administration

Jens Kristoffer ErikssonOrdförande
Jens Kristoffer ErikssonVerkställande direktör
Jens Kristoffer ErikssonLedamot
Maja Cecilia NilssonLedamot
Charlotta Maria MorénSuppleant
Mikael SjölanderHuvudansvarig revisor

Omdömen om Rudans Vårdcentral

Lena Isola

mer än ett år sedan

Katastrof! Det finns bara hyrläkare som har 0 engagemang, och som bara vill skjuta upp ”svåra” fall till sina efterträdare. De som ringer upp och bokar tid kan vara rätt otrevliga då & då. Ofta är läkarna sena till tiden som är bokad också. Den här vårdcentralen kan man vända sig till om man vill dö eller om man typ är förkyld (vilket ingen läkare kan göra någonting åt). Sämst!

Göran Karlsson

mer än ett år sedan

Häromdagen försökte jag att få en tid hos "min" husläkare, efter ett antal försök så fick jag till slut den 7 Juli. Mina kollegor (terapeuter) uppmanade mig att ringa vårdguiden, detta gjorde jag och där sa man åt mig kontakta genast din vårdcentral, detta gör jag och där på Rudans vårdcentral så skrattar man bara.....

eva

mer än ett år sedan

Lugn och asvlappnad miljö. Bara blivit bra bemött här bytt från Vendelsö Vårdcentral till Rudans Vårdcentral

Anonym användare

mer än ett år sedan

Detta var andra gången jag blir dåligt bemött i telefonen av sjuksköterska. Dom har ingen känsla för patienter och deras problem. Jag blev rådd att söka för något som inte var huvudproblemet, då tackade jag för mig. Kommer att lista om mig på annan vårdcentral.

Nilla.

mer än ett år sedan

Bytt vårdcentral från Jordbro till Rudans och jag måste säga att jag ångrar mig inte. Lugn och skön stämning på vårdcentralen, väl omhändertagen av all personalkategori som jag träffade. Tveka inte om du vill byta vårdcentral, rekommenderas varmt.

ena thorsberg hellberg

mer än ett år sedan

Inga tider hos husläkaren. Fick en annan läkare till slut. Han glömde att skicka in receptet till apoteket. Fick den efter 4 dagar, Skulle ringa och berätta provresultaten. Har inte ringt än....

Benny Hjelm

mer än ett år sedan

Ringde Rudans Vårdcentral för att lista mig där. Fick besked att det går bra. Talade om att jag även skulle behöva en tid till läkaren akut. Fick beskedet att de kunde fixa en tid. Den första tiden de hade var den 12 december. De hade fått så många nya patienter från Tungelsta som hade listat sig hos dem. Talade om att någon måste kolla på min vad och jag kan inte vänta till 12 dec. Ni har ju akuttider på torsdagskvällar så jag. Men det gäller bara snabbratienter 10 min per patient så om du behöver en läkare får du åka till Akuten. Min undersökning tar bara någon minut att bedöma men de hänvisar till Akuten.
För två år sedan ringde jag till dem för att lista min mor. Då hade de väntetider på 2 månader.
Varför, annonserar man efter patienter när man inte kan ta emot patienterna snabbt och effektivt. I höst annonserade man i Willys i Länna. Lista dig hos oss.
Får ringa till en privatläkare så att jag kan få mitt vad kollad! De tjänar pengar på varje patient som listar sig.

Nemasnemas No

mer än ett år sedan

Var en supertrevlig vårdcentral för något år sedan med fast bemanning och mycket kompetent personal. Både dr Kärrström och dr Nielsen var fantastiska. Nu besitts vårdcentralen av hyrläkare och doktorer som man inte ens förstår vad de säger. Har bytt nu.

Robil

mer än ett år sedan

Vilket skämt, är som på 30talet, inkompitent och omodernt och o kunskap.
2 timmar väntetid på öppenmottagning.

CM

mer än ett år sedan

Dåligt mottagande!Kom kl.9.15 fick inte träffa läkare.Öppettider vad är det???

Besviken

mer än ett år sedan

Husläkaren (inga namn) har inte gjort många rätt. Utrymmet räcker inte för att berätta allt, men ett par axplock: diskuterar varken med mig eller diabetessköterska vilken typ av insulinsprutor som passar mig bäst, tar ingen hänsyn till mina funktionshinder, låter mig inte ta de prover jag tycker är viktiga osv...