Se på karta

rostfria arbeten, material 

gav 29 företag inom detta område

Hermanssons Marintjänst AB

Industrivägen 1247331 Henån
logo

Rostfria arbeten - alla i branschen förekommande arbeten!

Accurat Rostfria AB

Finvids väg 219447 Upplands Väsby
logo

Vi utför beställningsarbeten och legotillverkning i rostfritt samt i de flesta förekommande metaller. Vår tillverkning sker genom stansning, kantpressning, bockning och svetsning. Vi konstruerar och utvecklar prototyper och specialarbeten men även mindre arbeten för privatpersoner.Välkommen med Din beställning.

Nitator Stainless Steel AB

(5)

Florettgatan 225467 Helsingborg
logo

På Nitator Stainless Steel har vi specialiserat oss på att leverera specialanpassade unika lösningar enligt varje kunds behov och specifikation. Vi har en snart hundraårig historia inom företaget och en erfaren medarbetarskara med den rätta kompetensen. Vi finns här för att skapa dina applikationer i rostfritt stål, oavsett bransch eller användningsområde.

J G Rostfria AB

(5)

Tumstocksvägen 718766 Täby
logo

JG Rostfria startades 1985 på Lidingö, av Jan och Gunnar Hillgren. Man började med att hyra en gammal lada, längs Södra Kungsvägen. Till en början så tillverkade man mest delar till diskanläggningar åt Diskomat, dåvarande Lorentzen & Wettre. Vi gjorde även arbeten till mindre företag samt till Lidingö Kommun.

Harry Holms AB

Rörläggarevägen 768430 Munkfors
logo

Vi erbjuder både produktionsresurser och har en bred produktportfölj till flera olika branscher, vår egen tillverkning handlar för det mesta om rostfria produkter men tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även erbjuda väl utvalda kompletterande produkter.Vi säljer globalt genom olika samarbetspartner och i Norden finns möjlighet att köpa produkterna direkt från vår fabrik i Munkfors.

Holms Eftr. Rostfria AB

Makadamgatan 625464 Helsingborg
logo

Vi utför kvalificerad legotillverkning i tunnplåt, främst i rostfritt, där rätt kvalitet och hög leveransservice är resultatet av en process där kundens behov är utgångspunkten.

Vellinge Plåt AB

Falsterbovägen -123591 Vellinge
logo

Luftbehandlingsanläggningar för industri, läkemedelsfabriker och villor. Tillverkning, svetsning, ventilation och byggnadsplåt.

Intra Mölntorp AB

Mölntorp 73493 Kolbäck
logo

Intra har en lång tradition inom produktutveckling och design. I många år har vi samarbetat med ledande industridesigners, från våra klassiska modeller Scanstyle och Eurora, till våra nyaste modeller Millinox och Frame, har vi haft kontinuerligt fokus på kvalitet och design. Med innovativa produkter har vi vunnit priser och fått utmärkelser för våra produkter, som förenar exklusiv design med god funktionalitet.

Bestos Rostfria Flödesutrustningar AB

Betongvägen 1073432 Hallstahammar
logo

Bestos har det mesta inom flödesutrustning när det gäller rostfria mejeri- och process-rör, böjar, T-rör, korsrör, clamp och mejerikopplingar, Ehedge-godkända spjällventiler, luftmotorer, tankutrustningar m.m. Här tillverkar vi allt från kundanpassade rördelar till kompletta rostfria rörsystem, med fokus på kvalitet och funktion till rätt pris och i rätt tid.

J A:s Maskinservice

Trankärr 154294 Mariestad
logo

Från start har inriktningen varit att arbeta med i huvudsak rostfritt för livsmedelsindustrin, kylanläggningar, reparation och underhåll.

Maseco AB

Västra Kajen 837431 Karlshamn
logo

Masecos verksamhet sysselsätter ett tjugotal personer och är i huvudsak processinriktad med fokus främst på flytande och halvflytande livsmedel. #nl# #nl#Maseco levererar både hela och specifika segment av produktionsanläggningar och annat som behövs för att livsmedelstillverkningen ska fungera, såsom pumpar, värmeväxlare, reservdelar med mera.

Högsby Rostfria, AB

Bagargatan 438492 Ålem
logo

Vi gör mestadels arbeten inom inredning, bland annat i koppar, mässing, rostfritt och lackerat stål, men vi kan också göra andra typer av metallarbeten. Om det är något ni behöver hjälp med tveka inte att kontakta oss för konstruktion eller för att hitta nya lösningar.

ISAKSSONS AB

Gjutargatan 3478170 Borlänge
logo

Oavsett om du är letar efter skräddarsydda lösningar för ditt kök, inreder trendiga hotellbarer, behöver utrustning för industrin, eller en pålitlig partner för att lägga om tak hoppas vi att du hittar inspiration och vägledning hos oss. Vi bidrar även med energi..

WK & Björklund Plåtslageri

Lundkroken 481892 Valbo
logo

Vi arbetar alltid för att leverera service av högsta kvalitet. För oss kommer dina önskemål alltid att stå i fokus när du ber våra plåtslagare från Gävle om hjälp! Med stor yrkesstolthet, lång erfarenhet och med ett brinnande intresse för plåtslageri så ser vi fram emot att hjälpa dig. Vi är inte ett plåtslageri i mängden, vi är här för dig som vill ha hjälp av plåtslagare som brinner för vårt yrke!Ett plåtslageri i gävle med många års erfarenhet.

Askims Rostfria Stål AB

Reningsverksgatan 642147 Västra Frölunda

GSP Produktion AB

Stationsvägen 474841 Örbyhus

Surte Specialservice AB

Fridhemsvägen 1544555 Surte

Thimanders Rostfria AB

Fryksdalsbacken 3012343 Farsta

Plåtspecialisten AB

Hammarvägen 1323237 Arlöv

Ljungqvist & Blomberg AB

Svetsaregatan 123351 Svedala

Järna Rostfria AB

Tuna Industriväg 11A15330 Järna

Vikens Plåt & Tegel AB

(2.38)

Mossebogatan 16B61595 Valdemarsvik

Laholm Stål AB

Industrigatan 931234 Laholm

Widholms Plåtindustri AB

Fryksdalsbacken 3012343 Farsta

Litsby Industrier AB

Litsby gård 18770 Täby