Om Rosenlundska Källaren

Rosenlundska Källaren, en restaurang som ligger i Kalmars äldsta stenhus. Vi erbjuder dagens lunch och á la carte. Välkomna!

Bildgalleri

  • Rosenlundska Källaren Restaurang, Kalmar - 1
  • Rosenlundska Källaren Restaurang, Kalmar - 2
  • Rosenlundska Källaren Restaurang, Kalmar - 3

Rosenlundska Källaren, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Pis Matgrottan Handelsbolag

Bolagsform

Handelsbolag

Datum för upprättande

01.03.1999

Org.nr:

9696575803

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Bellan

moreThanAYearAgo

Personalen var otrevlig och maten smakade ingenting. Vegetariska biffar kallade man panerade råa grönsaker - vilket skämt. En stor besvikelse!

Krubbarn

moreThanAYearAgo

Vårt sällskap anländer vid slutet av lunchen. Det är ingen anledning till att hålla ojämn nivå. Efter en ganska lång väntan glömde vår servitör en person i vårt sällskaps beställning. Den tallriken förenades med dess beställare efter de övriga var klara. Maten smakade bra men saknade det lilla extra som skiljer lunchrestauranger åt.

v

moreThanAYearAgo

Skulle hämta mat till mig och mina kollegor. Men dem kunde inte ta min beställning för att dem hade för mycket att göra...vad händer? va tacksam istället för att någon vill äta er mat!

T

Tobias Johansson

moreThanAYearAgo

Toppenbra bemötande av personalen och riktigt god mat. Kan inte annat än ge detta stället toppbetyg!

Nöjd

moreThanAYearAgo

Kanon god mat, trevlig personal och framförallt ett mysigt ställe att äta på.

Affe

moreThanAYearAgo

Skulle beställa mat till mina hungriga kollegor, fick svaret : Jag har inte tid med det. Finner det konstigt att man inte kan beställa mat från en restaurang?

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Varit där 3 gånger på senaste tiden och blivit missnöjd alla 3 gångerna. Första gången va personalen otrevlig och maten smaklös, andra gången fick vi vänta 40 min på maten. Tredje gången gillt, NEJ tack!

Emmi

moreThanAYearAgo

Har varit där ett par gånger och blivit besviken båda gångerna. Endast ett vegetariskt alternativ som de döper till "Kvällens vegetariska" (eller nåt liknande), det står alltså inte ens vad det är och man får en känsla av att de bara använder rester, maten är även smaklös.

Plus för den mysiga atmosfären.

Stina

moreThanAYearAgo

Va några veckor sen jag va där, men då va det himla god mat till riktigt schyssta priser. Dessutom va det väldigt lugnt och skönt, och personalen va mycket bra! Otroligt mysig miljö också!

nöjd kund

moreThanAYearAgo

Kanonmat, trevlig personal och fantastisk miljö. Synd att inte fler kalmarbor har hittat hit, ingen kan bli besviken efter ett besök i stans mysigaste källare. Jag kommer tillbaka!