Om Rosenhall Consulting

Välkommen till Rosenhall ConsultingDin Vismakonsult & affärspartner!Vi hjälper företag och personer att få effektiva arbetssätt och rutiner med sin administration, försäljning, ekonomi, löner och lagerhantering. Det gör vi genom erfarenhet, effektiva dataprogram och smarta lösningar.

Tjänster

Vårt arbetssätt innebär att vi kommer ut till dig som kund och sätter oss in era behov i er verksamhet. Vi har lång erfarenhet av ekonomi, försäljning och företagande och är intresserade att hjälpa er med effektiva administrativa flöden och rutiner för er affärsverksamhet, löner och lagerhantering. Vi kan vara er ekonomi- & löneavdelning samt stötta och utbilda nya medarbetare att komma in i sina arbetsuppgifter där ambitionen är att ni själva tar över arbetet på sikt.

Utbildning

Vi erbjuder både grupputbildningar och företagsanpassad utbildning så att det finns möjlighet att skräddarsy utbildningen efter ditt företags behov. För det mesta fokuserar utbildningarna på ett eller två Visma Spcs program. Vi har grundutbildningar för de som vill lära sig funktionerna i programmen och erfarenhetsutbildningar där vi kan styra utbildningens innehåll utifrån era önskemål. Vid företagsanpassad utbildning kan ni få rätt inställningar och information i era program under utbildningen, vilket sparar dyrbar tid!

Affärssystem

Vi har olika typer av affärssystem som förenklar och förbättrar ditt företagande, bl.a. Visma Spcs-program. Med vår kunskap kan du få det affärssystem just du eller ditt företag behöver. Vi är certifierad Vismapartner sedan 2003 och hos oss kan du köpa alla Visma Spcs-program. Vi samarbetar med flera andra leverantörer av dataprogram som kan kopplas ihop med Visma SPCS ekonomisystem. Behöver ni skräddarsydda dataprogram eller lösningar så ordnar vi det genom samarbete med exsitec som är största Vismapartnern i Sverige för Visma Business affärssystem. Där har vi även lösningar för beslutsstöd och mobila lösningar.

Om Rosenhall Consulting

Rosenhall Consulting startade 2002 och är din återförsäljare av dataprogramvaror, installatör, utbildare, konsult & lokal support på plats hos dig. Åtskilliga personer har fått utbildning och växt in i sina arbetsuppgifter och Visma Spcs program genom åren. Vi säljer programmen med kunskap och kan hjälpa till med installation och utveckla ditt företags administrativa rutiner. Vi är ofta delaktiga i hur ert arbete ska organiseras och kommer med förslag hur ni får ut mesta möjliga av era Visma Spcs program. Andra viktiga delar vi kan bidra med är hur ni delar information och delar upp arbetsuppgifter på det smartaste och mest användbara sättet. Vi hjälper redovisningsbyråer med utbildning i Vismaprogrammen och hur ni delar arbetet med era kundföretag.

Rosenhall Consultings utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Rosenhall Consulting, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRosenhall Consulting AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande09.12.2010
Org.nr:5568311459
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1000 - 1499
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch69201 Redovisning och bokföring, 70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation, 85600 Stödverksamhet för utbildningsväsendet, 58290 Utgivning av annan programvara, 69203 Skatterådgivning

Exekutiva befattningar/Administration

Conny Lennart RosenhallLedamot
Susanne Helena RosenhallSuppleant