Om Rosells Plåtslageri och Ventilation AB

Vi är är specialiserade på plåtslageri och ventilationssystem och tar fram unika och skräddarsydda lösningar. Välkomna!

Mer om företaget

Rosells är specialiserade på plåtslageri och ventilationssystem. Våra kunder finns i huvudsak inom industri- och affärsfastigheter. Kunskap om både plåtslageri och ventilationsteknik ger oss möjligheter att ta fram unika och skräddarsydda lösningar. Vi levererar luftbehandlingssystem och byggnadsplåtslageri till SSAB Tunnplåt, Stora Enso Kvarnsveden, Stora Enso Grycksbo, Borlänge kommun m fl. Kvalificerade arbeten som nya koppartak på kyrkorna i Stora Tuna, Älvdalen samt Årsunda har utförts av våra skickliga yrkesmän.

Kurt Rosell startade Bröderna Rosells Plåtslageri 1954. Idag driver och utvecklar vi vår fars verksamhet vidare. Vi gör det tillsammans med våra cirka 20 anställda i egna lokaler på Islingbyvägen 77, strax utanför Borlänge centrum. Vår erfarenhet är vår styrka. Med den formar vi framtiden.

Plåtslageri

Rosells startade sin verksamhet som ett plåtslageri. Idag utgör detta ungefär hälften av verksamheten. Förutom traditionellt plåtslageri i galvaniserad och färgbelagd plåt på tak och fasader, arbetar vi även med kvalificerade arbeten i material som koppar och zink. Fortlöpande kontroll av tak och skyddsanordningar utförs efter önskemål.

Ventilation

Höga krav på inomhusmiljön förutsätter en kompetent installatör av luftbehandlingssystem. Rosells utgår från nyttjarens önskemål och skapar en lösning som är både kostnadseffektiv och behovsanpassad. Teknisk kompetens, erfarenhet och bra samarbetspartners är grunden för att skapa en effektiv klimatanläggning.

Service

Hur automatisk en klimatanläggning än är så måste den skötas för att kunna utnyttjas till fullo. Efter färdig installation utbildar Rosells användarens personal teoretiskt och praktiskt. När garantitiden gått ut kan våra kunder använda Rosells kompetens som erfarenhetsbank vid tekniska frågor. Vi erbjuder naturligtvis komplett skötsel och underhåll av tekniska installationer. Fortlöpande avtal upprättas på den nivå som kunden önskar.

Verkstad

Finns inte produkten skapar vi den åt våra kunder. I vår egen verkstad klipper och bockar vi material upp till 4 mm tjocklek. Rostfritt, aluminium eller kallvalsad plåt spelar ingen roll. Svetsning med TIG och båge eller kapning av profilrör är vardagsmat för våra anställda. Rosells kompetens inom rostfritt och aluminium samt lättare smideskonstruktioner innebär att våra kunder alltid får väl anpassade helhetslösningar.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Rosells Plåtslageri och Ventilation AB Plåtslagare, Borlänge - 1
  • Rosells Plåtslageri och Ventilation AB Plåtslagare, Borlänge - 2
  • Rosells Plåtslageri och Ventilation AB Plåtslagare, Borlänge - 3
  • Rosells Plåtslageri och Ventilation AB Plåtslagare, Borlänge - 4
  • Rosells Plåtslageri och Ventilation AB Plåtslagare, Borlänge - 5
  • Rosells Plåtslageri och Ventilation AB Plåtslagare, Borlänge - 6
  • Rosells Plåtslageri och Ventilation AB Plåtslagare, Borlänge - 7

Rosells Plåtslageri och Ventilation AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBröderna Rosells Plåtslageri Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.02.1982
Org.nr:5562152990
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43911 Takarbeten av plåt, 43222 Ventilationsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Jan Mikael RosellLedamot
Mats Villy RosellSuppleant
Per Folke Anders HassisRevisor

Möjliga telefonnummerformat

02431594002-431 59 40024-31 59 400243-159 40