Om Rob. Engström - Officiell Rolex-Återförsäljare

Rob. Engström AB har ända sedan starten 1832 funnits tillgängligt i centrala Stockholms för att kunna erbjuda bästa service inom ur och smycken. Vi är passionerade för att ge bra service och brinner för att tillgodose kundens dröm på armen. Vi har stort fokus på service av våra produkter och vi har alltid satsat på vårt urmakeri för att på så sätt finnas tillgänglig för våra kunder.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Rob. Engström - Officiell Rolex-Återförsäljare, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Rob. Engström - Officiell Rolex-Återförsäljare

Anders Forsberg

mer än ett år sedan

De reparerade min Tudor från 1988, på ett mycket bra sätt. Trots att Rolex fabriken vägrat befatta sig med den, utan rekommenderade att jag köpte en ny av dem istället!!! Rob Engström sa att klockan var i fint skick, men att Rolex slutat supporta quartz verket.

Jag ger inte längre mycket för Rolex, men Rob Engström gjorde ett lysande jobb och de lyckades hitta reservdelar via andra återförsäljare.

Polex

mer än ett år sedan

För en massa år sedan fick jag en Rolex Datejust i present. Upptäckte efter en vecka att det var ett feltryck på urtavlan på R:et så att det stod Polex samt att urtavlan satt aningen snett monterad. Extremt snorkig personal, antagligen pga att jag vid det tillfället var 19 år. Urtavlan byttes men den var fortfarande sned, något som de trots diskussioner inte fixade, utan hånlog endast när jag försökte hävda min rätt... Det slutade med att jag sålde klockan och köpte en ny på Nymans Ur!! Flera år senare var jag inne och bytte urtavla men då justerades inte uppdragningskronan rätt och biträdet förstod inte ens vad jag menade med att den inte släppte datumjusteringen när kronan skruvades in på sina gängor. Urmakaren fick kallas in och han förstod...slarvigt! Sen dess har jag blivit äldre, har bra jobb och betydligt högre lön och har köpt ytterligare två betydligt dyrare Rolex men givetvis i annan butik där man förstår vikten av att behålla sina kunder! Jag kommer aldrig mer sätta min fot i den butiken och det är deras förlust! Tänk om de visste hur lite det hade 'kostat' att få en lojal kund som spenderar mer pengar i framtiden...

Sorry

mer än ett år sedan

Kan bara skaka på huvudet... lämnade in klockan för över 4 månader sedan och de kan inte svara på vad hur lång tid det kommer att ta..?

Johan

mer än ett år sedan

Håller med föregående, var inne på Rob Engström för att lämna min Rolex på service. Fick tillfälle att disktuera personligen med en av deras urmakare vid namn Peter, han var mycket kunning och trevlig. Lika bemötande fick jag initiellt av en av deras säljare tror hon heter Siri, glad och serviceinriktad tjej. Urmakeriet är i särklass det bästa i sthlms-området! Har erfarenheter av såväl Nymans Ur som Bo Berggren, de kommer ej upp i samma standard vad gäller urmarkare (enligt min mening) Rekommenderas varmt!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Helt förkastligt. Tänker inte rekomendera er. Normalt får man en förskring 1 år när man köper dessa dyra klockor.

Malin

mer än ett år sedan

Väldigt gammalmodig & tråkig butik. Ett snorkigt bemötande till en början, men när de märker att man ska handla något dyrt blir de genast trevliga. Synd...

Cecilia Lind

mer än ett år sedan

Jag ska välja butik för vem som ska renoverar gammalt väggur. Jag fick till Rob Engström AB och fick ett mycket snorkigt och oengagerat bemötande. Jag kommer inte gå dit igen och rekommenderar dem inte. Jag hann aldrig använda dem men service och intresse är lika viktigt. Det är deras förlust.

Stefan

mer än ett år sedan

Jag har anlitat Rob Engström ett antal gånger och har alltid varit mycket nöjd. Peter en av deras urmakare är väldigt kunnig och hjälpsam och gör ett mycket bra jobb.

Anonym

mer än ett år sedan

Håller med föregående inlägg. Jag var inne hos Rob Engröm för att lämna min Rolex på service. Fick personligen diskutera med en av deras urmakare, tror han heter Peter. Mycket trevlig och kunnig! Fick initiellt kontakt med en av deras säljare vid namn Siri, hon var mycket service-inriktad och trevlig dessutom ingav hon ett exemplariskt fint bemötande. Jag fick min efterfrågde service gjord på cirka 40 minuter och är mer än nöjd med detta. Rekommenderas varmt, i särklass bästa urmakarna i Sthlm (har erfarenhet av både Nymans Ur samt Bo Berggren, duktiga även dessa men håller enligt min mening inte lika hög klass och kunskap som Rob Engström).

Martin

mer än ett år sedan

Var inne på Rob Engström med min Rolex som behövde lagas. Det jobbar en tjej som heter Naomi där och hon hon är alltid lika trevlig och hjälpsam.

Det slutade med att jag lämnade in min klocka för reparation och gick därifrån med en ny klocka.
Hela familjen reparerar nu sina klockor där och man får alltid proffesionell och bra service,

Kan tilläggas att det hade vart en dyrare historia (reparationen) om jag gick till Nymans.

/Nöjd kund

Malin

mer än ett år sedan

Extremt gammalmodig och tråkig butik! Trevlig personal, men håller med om att det första bemötandet är snorkigt.

Martin

mer än ett år sedan

Jag behövde få armbandet till min klocka justerat. Bemöttes mycket nonchalant, fick känslan av att jag stal det kvinnliga biträdets värdefulla tid. När jag kom tillbaka på utsatt tid efter en timma låg min klocka kvar på disken utan att något hade gjorts. Jag fick sitta och vänta och när jobbet var klart passade inte klockan vilket inte förvånade mig då man inte velat mäta runt handleden utan bara använt ett trubbigt ögonmått. Fick vänta en stund till men det blev ändå inte bra, när jag sitter och skriver detta glider klockan upp och ner på min underarm. Så dit går jag aldrig tillbaka.