Om RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet

Har du Stopp, Kommer det upp, Bubblar det, Onormalt fuktigt eller Luktar det ovanligt illa i; Golvbrunnen Avloppet Handfatet WC / Toaletten Dusch / Badkar Vi hjälper dig dygnet runt, Ring om det är akut, maila så svarar vi inom 36 timmar.

RJ Spolservice AB - Stopp i avloppets utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 1
 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 2
 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 3
 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 4
 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 5
 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 6
 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 7
 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 8
 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 9
 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 10
 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 11
 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 12
 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 13
 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 14
 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 15
 • RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet Avloppsspolning, Härryda - 16

RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRoger Johansson Spolservice AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande22.01.2002
Org.nr:5566226956
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch37000 Avloppsrening

Exekutiva befattningar/Administration

Roger Erik JohanssonLedamot
Agneta Elisabeth JohanssonSuppleant

Omdömen om RJ Spolservice AB - Stopp i avloppet

Lovisa Truscott

mer än ett år sedan

Pia, vilken pärla alltså! Vi fick väldigt snabb och professionell hjälp av en väldigt trevlig tjej som verkligen gick above and beyond för att hjälpa till! Tusen tack, Pia och RJ Spolservice!

Per Dalvret

mer än ett år sedan

Haft stopp i köksavlopp. Ringde RJ på måndag em och de var på plats på tisdag fm. De var snabbt på plats och löste problemet snabbt och effektivt. Därutöver trevligt och till överkomligt pris. Tack så himla mycket.

Torbjörn R

mer än ett år sedan

han gjorde precis det han skulle, o han gjorde det bra! var noggrann o försiktig. gav råd mm. kom så snabbt som vi behövde. allt bara bra! kommer att anlita honom igen om det behövs.

TGreen

mer än ett år sedan

Har stopp i mitt inkommande vatten och använde mig av Roger Johansson Spolservice för att tina upp isproppen. Nu kom vi inte åt proppen men dom försökte att komma på lösningar på problemet och gav mig tips på hur jag man löser det. Mycket bra bemötande.

Håkan

mer än ett år sedan

Ringde för att höra vad det kostade,fantastiskt trevlig snubbe svarade & förklarade lugnt & stilla vad problemet kan vara,nästan så att han förklarade exakt hur jag skulle göra för att lösa det. Bra pris också // Håkan

Jonas Tingström

mer än ett år sedan

Mycket kompetent och snabb service av företaget som löste vårt avloppsstopp och även filmade rören. Gav mycket bra tips och rekommendationer och var allmänt kunnig inom området.

Kämpegatan

mer än ett år sedan

Ett toppenföretag att anlita. Perfekt service på telefon och perfekt service på plats. Proffsigt och informativt på alla sätt! Kan varmt rekommendera RJ Spolservice.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Roger var snabbt på plats och åtgärdade våra avloppsproblem. Mycket bra bemötande. Vi har anlitat Roger vid två tillfällen, får vi problem kommer vi att anlita honom igen och vi kan rekommendera honom varmt.

Aslak

mer än ett år sedan

Mycket proffsigt. Kunnig och trevlig personal som löste vårt problem med stopp i avlopp inom tre timmar från det att jag ringde. Smidig liten bil dessutom som fick plats på våran trånga gata.

Kategorier

Sökord

stopp i golvbrunnbubblar i avloppetstopp i avloppetstopp i avloppstopp i avloppet köketrensa avloppet göteborgstopp i duschenstopp i toalettproblem med avloppdusch avloppstamstopprörmokare akutrensning av avloppavloppsrensninghur fungerar ett vattenlåsluktar avlopp i källarenspolning av avloppstopp i toaletten papperstoppduschbrunngolvbrunn svämmar över tvättmaskintoalett vattenlåsbubblande avloppvattnet stiger i toalettenakut rörmokarefilma avlopp prisstopp wcrensa avlopp duschhögtryckspolning avloppakut avloppsrensningstopp i avlopp duschstopp i köksvaskenvatten kommer upp ur avloppetavloppstopp i diskhonstopp i köksavloppetrensa golvbrunnbubblar i avloppet i köketgolvbrunn badrumgolvbrunn källarerensa avlopp i köketvatten kommer upp ur golvbrunnenavloppsspolning prishögtrycksspolningspolar i toaletten kommer upp i duschenbubblar i toalettenvattnet försvinner i golvbrunnenhögtrycksspolning avlopplukt från avloppstopp i toalettenstopp i wcrensa golvbrunn källarelukt i avloppavloppsvatten kommer upp i duschenstopp i golvbrunn duschrörspolningrensa golvbrunn gjutjärntätt i avloppetstopp toalettvatten bubblar upp i diskhonrensa avlopp kökstopp avloppspolning avloppstopp golvbrunnrensa avlopp golvbrunnfilma avlopprensning avloppavloppsspolningstopp avlopp kökstopp i avlopp kökbubblar i toalettstolenstopp i vasken jourstopp i duschbrunnspolservicerensa vattenlås kökSpolbilstopp i avloppet toalettrensa avloppstopp i köketavloppsvatten i golvbrunnenavlopp stopprensa duschavloppstopp i köksavlopprensa avloppetspolvatten stiger i golvbrunnspola avlopp kostnadvattenlås duschbubblar i golvbrunnenkluckande avloppstopp i kökstopp i avloppsrörkluckar i avloppetrörlokaliseringgolvbrunn duschbubblar i avlopprensa köksavloppStopp i avloppetstopp i golvbrunn källarespolutrustningrensa vattenlås golvbrunnstopp i avloppet golvbrunnspola avloppvarför bubblar det i avloppet

Möjliga telefonnummerformat

03156500503-156 50 05031-56 50 050315-650 05