Se på karta

rivningsföretag 

gav 241 företag inom detta område

Näsum Betonghåltagning AB

Linnavångsvägen 2829574 Näsum
logo

Näsum Betonghåltagning AB. Vi utför borrning, sågning och rivningsarbeten. Till vår hjälp har vi elva medarbetare med varsin servicebil som är utrustade med det senaste inom branschen. Vårt arbetsområde är hela Skåne och Blekinge.

Saneringstjänst I Roslagen, AB

Kanikebolsgatan 474236 Östhammar
logo

Vi erbjuder tjänster inom asbestsanering, avfuktning, avloppsrensning, hetvatten, klottersanering, krypgrundssanering, rivning och sanering.

Eslövs Betonghåltagning AB

Vindelvägen 1124138 Eslöv
logo

Eslövs Betonghåltagning AB är ett serviceföretag specialiserat på håltagning, rivning och asbestsanering. I vår personal finns över 30 års erfarenhet inom branschen och vi ser ständigt nya möjligheter att utvecklas. Vi är stationerade i Eslöv men är verksamma i hela Sydsverige.

Toréns

Norra åsvägen 9383152 Östersund
logo

Tack vare vår stora kapacitet kan vi vara flexibla och anpassa oss efter dina behov. Vi har riktat in oss på att bli miljöcertifierade. På grund av detta har vi förnyat maskinparken så de flesta arbeten utförs med miljögodkända maskiner. Tro kan flytta berg. Det kan vi också!

Tankdemontering SKR

Göteborgsvägen 587A43496 Kungsbacka
logo

Välkommen till oss på TMBYGG. Tillsammans med våra partners erbjuder vi er individuellt anpassade totallösningar för era specifika önskemål. Vi lotsar er genom projekten steg för steg oavsett om det är nybyggnationer, renoveringar och tillbyggnationer, inne som ute. En nära dialog innan och under projektets löptid är en mycket viktig del av arbetet för att förväntningar, krav och önskemål ska kunna mötas och överträffas. Så tänker vi.

A Jenséns allservice AB

Hedevivägen 831160 Ullared
logo

På AD har vi en enkel filosofi: människor först. Därför krävs både teknisk kunskap och en djupare förståelse för vad du kräver av din bil. Vi är ledande i Europa på att vidareutbilda moderna mekaniker. Så att du alltid får snabb proffshjälp och kan älska varje mil, oavsett bilmärke och årsmodell.

S H C-Håltagning AB

Saltängsgatan 5960238 Norrköping
logo

SHC-Håltagning startades 1984 och har sedan dess ständigt utvecklats, till att idag vara ett av Sveriges större håltagningsföretag. Med mer än 45 anställda och kontor i både Norrköping och Linköping är Östergötland vårt verksamhetsområde.

S H C-Håltagning AB

Låsblecksgatan 1458941 Linköping
logo

Små som stora uppdrag är välkomna. Vi tar självklart stort ansvar vid totalåtaganden, från ritning till utfört arbete.

Strand Entreprenad

Kabelvägen 1255302 Jönköping
logo

Strand startades 2007 och har sedan dess vuxit sig starkt inom olika typer av entreprenader i olika former i Jönköping. Vi är stolta över att verka lokalt i Jönköping med omnejd då vi, med vår närhet till våra kunder, kan säkerställa kvaliteten samtidigt som vi skapar en känsla av samhörighet. Kvalitet är ett honnörsord som genomsyrar hela Strand. Vi vill genomföra våra projekt rejält och professionellt med leveransprecision - från små detaljer till den stora helheten.

Allt i Riv

(5)

Bävervägen 935245 Växjö
logo

Vi är ett rivningsföretag med mål att hjälpa företag i byggbranschen att komma igång med div bygg och renoveringsprojekt. Förutom rivning utför vi även asbestsanering i alla dess former. Vi har kunnig personal med bred erfarenhet.

Rss AB

Muskötgatan 1125466 Helsingborg
logo

Oss kan du kontakta för all sorts arbeten inom områden som sanering, rivning, byggstädning, gjutning, armering och slipning.Vi hjälper dig också med sanering av asbest och PCB.Välkomna!

Örebro Bygg & Sanering AB

Osmundsgatan 70363 Örebro
logo

Örebro Bygg och Sanering. Vi utför asbestsanering i industrilokaler, fastigheter och villor. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner. Arbetsspecialisten som utför saneringar och miljövård. Vänd dig till oss - inte störst men vi bryr oss!

Rivtjänst Örebro AB

Törsjö 30170233 Örebro
logo

Välkommen till Rivtjänst.

D & D Riv Och Demontering AB

Batterivägen 3F43232 Varberg
logo

Vi vänder oss till företag och privatpersoner i västsverige. Vi har kunniga och serviceinriktade medarbetare. Vi tar oss an ett antal olika områden där andra går bet.

LK Vision AB

(5)

Stekelgatan 1221223 Malmö
logo

Vi är ett rivningsföretag i Malmö som erbjuder tjänster inomselektiv rivning, totalrivning, håltagning samt sanering. Våra ledord är rivning - miljö -omtanke.

Masterservice Ab Riv & Sanering

Bergsjödalen 4641568 Göteborg
logo

Allt inom saneringsbranschen - som brand, nikotin, avlopps-, vattenskador, asbest-, mögelsanering, rivning & spärrmålning. Betongsågning, betongborrning.

Lidköpings Betongborrning AB

Stålgatan 353155 Lidköping
logo

Lidköpings Betongborrning AB, ditt företag i Skaraborg inom betonghåltagning och rivning. Vi erbjuder både dig som företag och privatperson tjänster för håltagning och rivning av betong. Kontakta oss via telefon eller mail för att se över ert nästa projekt, välkommen!

Bo Arnessons Betongborrning AB

Rådalsvägen 265350 Karlstad
logo

Arnessons Betongborrning AB är Värmlands och ett av Sveriges största håltagnings- och rivningsföretag. Vår kärnverksamhet är koncentrerad till att borra hål i betong, både cirkelformade och kvadratiska hål. Vi borrar med diamantborr som skapar kärnor. Inom detta område har vi nu över 40 års erfarenhet. Arnessons Betongborrning utgår från Kil, Karlstad och Karlskoga. Vi har uppdrag i hela norden men huvuddelen av vår verksamhet ligger inom mellansverige.

J T R Service- Betonghåltagning

Forsdalavägen 834232 Alvesta
logo

JTR Service började sin bana med betongsågning och rivning, men har under åren utvecklat allt finare metoder och specialiteter för olika typer av betongjobb. Idag kan vi erbjuda allt från betongsågning och håltagning till kärnborrning med diamantborr. En annan specialitet vi jobbar allt mer med på senare tid är utredningar och reparationer i olika simhallar där bassängerna behöver lagas.

MK:s Järn & Metall

Norra Ågatan 2573231 Arboga
logo

Köper och säljer järn och metallskrot, även överskottsmaterial. Vi ställer även ut containrar eller lösflak för skrot och sopor. Bygger stugor och bodar efter era önskemål. Vi utför även saneringsarbeten och rivningsuppdrag inom industri inklusive asbetsrivningar.

Vänersborgs Industritjänst AB

Grunnebo 29646293 Vänersborg
logo

Vi utför all slags sanering och demontering inom bygg och industri samt privata fastighetsägare. Kontakta oss gärna!

Rickardssons Gräv och Schakt AB

Töllstorp 10531195 Falkenberg
logo

Välkommen till Rickardssons Gräv & Schakt AB! Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten, stort som smått.

Sigges Riv O Sanering

Bockamålen 956193 Huskvarna
logo

Vi utför alla arbeten inom sanering! Även entreprenad- och rivningsarbeten och personaluthyrning m.m. Välkommen att kontakta oss!

54:ans riv&entreprenad AB

Vittskövle allé 5429791 Vittskövle
logo

Vi tillhandahåller de flesta tjänster inom rivning, sanering och bygg. I samarbete med kunniga underentreprenörer kan vi erbjuda kunden en totalentreprenad.

Stab Teknik AB

Jörgen Kocksgatan 7521120 Malmö
logo

Stab Teknik AB är ett företag med fokus på rivning, skrotning, ombyggnadsprojekt, demontering samt återvinning av järn och metall.