Om Riverside Hotel & Apartments

Riverside Hotel & Apartments ligger endast ett kvarter från Stortorget och Storgatan där du finner ett stort utbud av butiker och restauranger. Med en kort promenad kommer du till eller från tågstationen som har direkt förbindelse med bland annat Göteborg, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Här finner du också ett antal busslinjer som snabbt tar dig till i stort sett varje hörn av Skåne.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Riverside Hotel & Apartments Hotell, Ängelholm - 1
  • Riverside Hotel & Apartments Hotell, Ängelholm - 2

Riverside Hotel & Apartments, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRiverside Hotel i Ängelholm AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande05.03.2012
Org.nr:5568865793
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55103 Hotellverksamhet utan restaurangrörelse

Exekutiva befattningar/Administration

Tommy Richard WytsanderVerkställande direktör
Tommy Richard WytsanderLedamot
Stig Lennart LundinSuppleant
Christina Margareta JohanssonRevisor

Omdömen om Riverside Hotel & Apartments

Sockret

mer än ett år sedan

Jag har än så länge bott 6 veckor på detta lilla mysiga hotell och kommer spendera ytterligare 4 veckor här då jag studerar vid Järnvägsskolan som ligger 7 min gångväg ifrån hotellet. Det ligger nära och bra till allt - väldigt centralt. Det finns p-plats direkt utanför ingången till hotellet vilket underlättar enormt med mycket packning. Personalen är otroligt serviceminded och proffsig - de gör verkligen allt för att man ska trivas. Och det gör man verkligen! Har bott i ett av de nyrenoverade rummen på plan 2 och det håller hög standard - skön dubbelsäng, tv med relativt stort utbud, gratis internet via trådlöst nätverk, stort och fint badrum och så har man kyl och frys precis utanför dörren. Har även bott i ett av rummen på nedanvåningen - stort och rymligt, balkong, lika skön dubbelsäng, stor toalett och med bra förvaringsmöjligheter i hallen, tv med bra utbud och såklart gratis internet. Kyl och frys finns tillgängligt på bottenplanet i frukostmatsalen. Ska du bo nånstans i Ã?ngelholm så passa på att bo som en kung här :)

Telemarking

mer än ett år sedan

Litet Personligt o Charmigt Hotell.

Svar från företaget

Hej! Tack för ditt fina omdöme. Välkommen igen! Sedan du var här senast har vi byggt ut hotellet med fyra rum till, så nu har vi totalt 15 rum. Vi har även några lägenheter fullt utrustade för självhushåll, som kan hyras för längre eller kortare perioder. Allt givetvis med bra läge mitt i cenrala Ängelholm.