Se på karta

ridanläggningar 

gav 63 företag inom detta område

YLAB Larssons Bygg AB

(5)

Hultseryd 156196 Lekeryd
logo

Våra projekt har stor variation, vilket vi ser som ett tecken på vår kompetens. Vi hanterar allt från totalentreprenad på stora bygguppdrag i hela södra Sverige till mindre servicejobb hos privatkunder i Jönköping med omnejd. Vi bygger nytt, bygger till och bygger om. Målet är dock alltid detsamma – en trygg och nöjd kund som vill anlita oss igen. För oss är det alltid lika viktigt att bygga goda relationer som bra hus.Kontakta oss för ditt nästa byggprojekt!

Byggkomponenter i Falun AB

Myntgatan 3179162 Falun
logo

Vi konstruerar och levererar kompletta limträstommar efter kundens önskemål inom industri, lager, lantbruk, djurstallar, ridhus, sporthallar mm.

Skogslotten

Öppet

Skogslotten 160599 Norrköping
logo

Välkomna till Skogslotten. Vi erbjuder ridskola och ridläger för barn och ungdomar och vuxna med välutbildade ridlärare och hästar. Vi har ponnyer och hästar från shetlandsponnyer upptill ridhästar. Vi erbjuder hopp och dressyrträning för ryttare med egen häst. På Skogslotten och på Grimstad Gård erbjuder vi inackordering för privathästar.Anläggningen kan hyras för tävling, träning, konferens, privat fest eller kurser. Vi har 2 fibersandsbanor, dubbla ridhus, restaurang och lägerförläggning

Jacob Lindh AB

Spånvägen 15B24534 Staffanstorp
logo

Vi bedriver försäljning av stålbyggnader och utgår ifrån de behov som du eller ditt företag har. Varmt välkommen att kontakta oss!

Bogesunds Gård & Ridskola

Öppet

Bogesunds Gård 18593 Vaxholm
logo

I anslutning till Bogesunds slott på natursköna Bogesundslandet i Vaxholm finns Bogesunds gård och ridskola som drivs av familjen Haraldsson i samarbete med Bogesundslandets Ryttare.

Hålltorps Säteri AB

Norra Härene Ängen 53192 Lidköping

Julmyra Horse Center AB

Julmyra 15074491 Heby
logo

Välkommen till Julmyra Horse Center! Julmyra Horse Center beläget i Heby Kommun är omgivet av en fantastisk natur som skapar en härlig miljö för både människor och djur. Det är med sina 120 ha och många varierande tränings möjligheter ett av Sveriges största travtränings anläggningar.

Göteborgs Ridhus

Töpelsgatan 1641655 Göteborg
logo

Råda Ridklubb

Öppet

Säteriallén 43532 Mölnlycke
logo

Välkommen till Råda Ridklubb! Vi gillar hästkraft och vi värnar om att klubben ska vara en mötesplats för alla oavsett ålder, kön eller etnisk bakgrund. Inför hästen är vi alla lika!

Kilgren Arkitektkontor AB

Stängt

Hjalmar Brantingsgatan 3A75327 Uppsala
logo

KILGREN Arkitektkontor AB är ett familjeägt företag i Uppsala som startades 1986. Vi hjälper våra uppdragsgivare med allt från utredningsstart till färdig byggnad.

Alingsås Ryttarsällskap

Öppet

Ridhusvägen 1744193 Alingsås
logo

Välkommen till Alingsås Ryttarsällskap!Vi är en aktiv klubb där alla är välkomna - från nybörjare till tävlingsryttare.Vår anläggning ligger på Nygård strax utanför Alingsås tätort. Här hittar du bland annat två ridhus, belyst paddock, dressyrbana, gräsbana och ridvägar i vackra omgivningar.

Eda Ridskola Ryttarsällskap

Eda 159045 Brokind
logo

Eda Ridskola & Ryttarsällskap är en liten, familjär ridskola som erbjuder en mångsidig verksamhet för människor i alla åldrar, med olika förutsättningar.Utöver ridskoleverksamheten anordnar vi evenemang för både företag och privatpersoner.

Västerhaninge Ridskola Blåkulla HB

Blåkullavägen 7513741 Västerhaninge
logo

Vår verksamhet innefattar rid- och teoriutbildning för både barn och vuxna. Vi har även privatlektioner, kortkurser i dressyr och hoppning, dropin ridning för häst-ryttare, handikappridning, ridläger, mm.Blåkulla Ridskola är en kvalitetsmärkt ridskola som ligger i Västerhaninge, ca 15 minuters bilväg från Globen. Gården och ridskolan ägs sedan 1967 av familjen Almqvist. Haningebygdens Ryttarförening (HBRF) som samarbetar med ridskolan bildades 1964.

Källtorps Nygård Hundpensionat

Källstorps nygård 25038898 Trekanten

F:A Stall Östersala, Anna Bäckman

(4.5)

Östersala 10273391 Sala
logo

Stall Östersala har stallplatser lösdrift, avel, träningar i hoppning och markarbete privat eller i grupp, skrittband, fölboxar med övervakning mm. Vi är ett glatt gäng på gården med god service och mångårig erfarenhet!

Häståkeriet Djurgården AB

Öppet

Greve von essens väg 5911527 Stockholm
logo

På en alldeles unik plats på Kungliga Djurgården hittar du vår oas.
 En lantlig, stressfri miljö där du kan hitta ditt lugn och närvaro.
 Vi erbjuder turridning, grynings-, och skymningsritter, arrangerar dagsretreats och workshops inom allt som har att göra med hästens välmående. Vi erbjuder RYTTARYOGA och "RIDA UTAN RÄDSLA" WORKSHOPS för dig som blivit rädd eller osäker, samt härliga ridläger med olika inriktningar, och mycket mycket mer. Allt med fokus på ditt och hästens välbefinnande.

Askims Ridhus Birgitta Gunér

Carl gunérs backe 943640 Askim

Gimo Ridklubb

Uppsalavägen 4574742 Gimo

Sorunda Ridklubb

Vansta gård 1214892 Ösmo

Kaunitz, Viveca

Brönnestad 615028192 Hässleholm

Åse Ericsons Islandshästar

Öppet

Ullstorp SÖRGÅRDEN 52196 Falköping

Målsäter Fastighetsmäklare AB

Apelsinvägen 4674131 Knivsta

Svabesholms Kungsgård AB

Stängt

(5)

Svabesholm 27735 Kivik

Afvelsgärde Inackorderingsstall

Afvelsgärde Gård 37163 Lyckeby

Ridklubben Udden

Öppet

Törnerums gård 39595 Rockneby