Om RH:s Elektronik

RH:s Elektronik - en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifrån med bibehållen nybilsgaranti.

Bilservice & bilreparation

Moderna bilar kräver moderna serviceverkstäder. Som en del av Bosch Car Service kan vi erbjuda ett heltäckande tjänsteutbud inom bilservice och bilreparationer.

Hos oss får du alltid kvalitetsservice och reservdelar från Bosch till bra priser, oavsett om din bil drivs av bensin, diesel eller el. Om du är en smart bilägare vet du förstås att regelbunden bilservice förlänger din bils livslängd och ger dig ett mer problemfritt bilägande. En bra tumregel kan vara att kontrollera bilen inför vintern och sommaren eller innan du ger dig ut på semestervägarna. Vi kan också utföra anpassad bilservice efter servicebok eller elektroniskt intervall.

Vi släcker dina tvåor!

Fick du en tvåa på besiktningen? Det är enkelt ordnat. Allt du behöver göra är att ta med dig besiktningsprotokollet till vår verkstad så fixar vi resten. Vår verkstad är ackrediterad av SWEDAC för att släcka tvåor. Det innebär att vi har kompetensprövats för att få utföra efterkontroll av våra egna bilreparationer. När väl arbetet är utfört kan vi släcka tvåan direkt. Det innebär att du sparar tid och pengar eftersom du slipper att ta en extra runda tillbaka till Bilprovningen.

Bromsservice & bromsreparationer

Bilens bromsar måste fungera tillförlitligt i alla lägen. Bosch Car Service utför professionella bromsreparationer och bromsservice på både mekaniska och hydrauliska bromssystem och kan byta ut slitdelar som bromsbelägg, bromsskivor och bromsok. Vi gör även reparationer av säkerhetssystem som ABS, ASR och ASP. Hos oss får du bromsservice och bromsreparationer som du kan lita på.

Vi byter gärna dina däck och hjul

För många är däckbytet en mindre angenäm syssla. Ofta upplevs det som både tidskrävande och tålamodsprövande. Hos oss fixar vi ditt däckbyte snabbt, säkert och bekvämt under tiden du kopplar av med en kopp kaffe. Vi använder världsledande däckmonteringsutrustning från Bosch som borgar för hög kvalitet och maximal säkerhet.

Bosch Service assistance - Extra trygghet på vägen

När bilen plötsligt går sönder så sker det sällan vid en passande tidpunkt. Att ordna med bärgare, boka reparationstid hos bilverkstaden och kanske en hyrbil kan vara krångligt och tar tid, i synnerhet om du befinner dig i ett främmande land. Men det finns en enkel lösning om du skulle få stopp längs vägen.

Bosch Car Service erbjuder alla kunder, som servar en begagnad bil - Bosch Service Assistance. Oavsett tidpunkt eller plats så är alltid hjälpen nära.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • RH:s Elektronik Bilverkstad, Överkalix - 1
  • RH:s Elektronik Bilverkstad, Överkalix - 2
  • RH:s Elektronik Bilverkstad, Överkalix - 3
  • RH:s Elektronik Bilverkstad, Överkalix - 4
  • RH:s Elektronik Bilverkstad, Överkalix - 5
  • RH:s Elektronik Bilverkstad, Överkalix - 6
  • RH:s Elektronik Bilverkstad, Överkalix - 7
  • RH:s Elektronik Bilverkstad, Överkalix - 8
  • RH:s Elektronik Bilverkstad, Överkalix - 9
  • RH:s Elektronik Bilverkstad, Överkalix - 10

RH:s Elektronik, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration