Se på karta

reumatikerfotvård 

gav 600 företag inom detta område

Billingsgatan 654171 Timmersdala
logo

Välkommen till Maddes Fotvård! Unna dig en härlig fotbehandling hos mig! I en fotvårdsbehandling ingår fotbad, rensning, klippning av tånaglar. Jag filar hälar och förhårdnader. Behandlingen avslutas med en skön fot- och underbensmassage. Ev nageltrång, liktornar kan behandlas. Jag erbjuder även möhippe- /tjejevent! Varför inte starta möhippan hos mej med fotbad och pedikyr! Full pedikyr med lack hinns nog bara med på bruden men kompisarna får gärna bada fötterna, måla sina naglar eller kanske ta ett dopp i poolen! Enklare förtäring kan ordnas- ring mig så fixar vi ihop en rolig och härlig förmiddag! Endast lördag förmiddag och priset efter överenskommelse. Vill man istället ha ett tjejgäng som träffs och gör pedikyr/fotvård så kan man istället boka vardagskvällar. Endast sommarmånaderna. Dessa tjänster går endast att ringa och boka med mig!

Johannesberg 51B82474 Delsbo
logo

Hjälper dig med medicinsk fotvård, Fysioterapi/sjukgymnastik och fascia/bindvävsbehandling i Hudiksvall.

Kvarnplan 117764 Järfälla
logo

Välkommen till oss på Minimi Medicinsk fotvård och få en avkopplande stund i fåtöljen med en fotbehandling som inleds med ett inbjudande fotbad med en kopp kaffe/ the i handen och en tidning att bläddra i , som sedan övergår i en skön fotbehandling. Då tar vi itu med nagelklippning, nedslipning av tjocka naglar och borttagningen av liktornar och förhårdnader, behandling av nagelsvamp och hälsprickor vid behov . Torr hud på hälarna behandlas även den . Avslutas med en skön fotmassage med en välgörande fotkräm. Har du bara behov av tånagelklippning eller vårtbehandling så ordnar vi det också. Varmt välkomna till oss!

Sveagatan 2944132 Alingsås
logo

Fotvården Mjuka Fötter - Medicinsk fotvård i Alingsås! Jag är auktoriserad medicinsk fotterapeut och med snart 30 års erfarenhet utför jag många behandlingar. Hos mig får ni hjälp med borttagning av liktornar, förhårdnader och jag behandlar och korrigerar nageltrång samt klippningar. Jag avslutar alltid en fotvårdsbehandling med en behaglig och mjukgörande fotmassage.

Veddestabron 1417748 Järfälla
logo

Välkommen till Hälsoteam Fot Hud & Kropp - vi erbjuder medicinsk fotvård, fotvård friskvård, fot- och underbensmassage, hudvård - flera olika varianter av ansiktsbehandlingar, vaxning, färgning av fransar och bryn samt elevbehandlingar av Kinesiologi.

Sockerbruksgatan 8D26264 Ängelholm
logo

Välkommen till Fot-Källan! Auktoriserad medicinsk fotterapeut. 36 års erfarenhet. Utför medicinsk fotvård på klinik men även vid hembesök.

Stationsgatan 234160 Ljungby
logo

Välkommen till Nya Fotkliniken i Ljungby! Kontakta oss för tidsbokning. Varmt välkommen!

Lasarettsgatan 145334 Lysekil
logo

Medicinsk Fotvård i Uddevalla och Lysekil.Hembesök för privatperson och på äldreboenden samt Lss.

Slottsgatan 2570361 Örebro
logo

Hos Fotens Ortopedteknik är visionen att skapa en bättre balans i kroppen. Detta med hjälp av ortopediska fotbäddar, formgjutna efter dina fötter och din kropps behov.

Storgatan 630243 Halmstad
logo

Förstklassig Thaimassage. Golden Life Massage erbjuder thaimassage som är en 2500 år gammal behandlingsform från Asien. Den går ut på att ta tillvara kroppens energilinjer och sträcka ut musklerna så att kroppens egna endorfinflöde skapar en balans. Thaimassagen bidrar till att lösa kroppens blockeringar vilket lösgör smärtor och värk. Processen är mycket noggrann och exakt och passar alla från yngre till äldre.

Floragatan 811431 Stockholm
logo

Välkommen till Birka Hud & Fot AB! Vi erbjuder kompletta behandlingar av fötter, ansikte, bryn & fransar. Har varit verksam sedan 1982 inom yrket med bakgrund som undersköterska. Varmt välkommen!

Ekedalsvägen 7A17759 Järfälla

Välkommen in på en uppiggande och välgörande fotbehandling. Få dina fötter att må bra med vår professionella fotvårdsservice. Vår erfarna fotvårdsterapeut erbjuder skräddarsydda behandlingar för att lindra smärta, förbättra komforten och främja hälsosamma fötter. Ge dina fötter den kärlek och omsorg de förtjänar idag. Kontakta oss för frågor eller om du vill boka tid!

Röda Holmevägen 2743993 Onsala
logo

Jag har alltid haft ett genuint intresse för människan och har tidigare arbetat som metodutvecklare och familjehemsterapeut. Då jag älskar mötet och engagemanget med människor kändes det som ett självklart val när jag utbildade mig till medicinsk fotterapeut på Axelsons i Göteborg. Jag har sedan dess arbetat i fyra år på en fotklinik i Kungsbacka.

Södra järnvägsgatan 1626632 Munka-ljungby
logo

Jag heter Emma och driver Emmas medicinska fotvård i Munka Ljungby.Jag är yrkeshögskoleutbildad medicinsk fotterapeut från Yrgo i Göteborg och jag utför medicinsk fotvård för att förebygga komplikationer. Till mig kan du komma till om du har besvär av olika fotrelateeade problem som kartnaglar, nageltrång, förhårdnader, liktornar, vårtor m.m.Jag tar emot kunder i min lokal och jag gör även hembesök till de som behöver.Välkomna att höra av er!

Svärdsjögatan 379130 Falun
logo

Välkommen till Annas Fötter i Falun och Borlänge! Vi specialiserar oss på medicinsk fotvård med omsorg och professionalism. Din fot- och hälsokomfort är vår prioritet. Med erfarenhet och engagemang erbjuder vi skräddarsydd vård för dina fötter. Oavsett om det är problematiska fotbesvär eller en avkopplande behandling, är du i trygga händer. Ge dina fötter den kärlek de förtjänar hos Annas Fötter – där varje steg leder till bättre hälsa och välmående. Välkommen till en oas av fotvårdsexpertis oc.

Centrumvägen 713738 Västerhaninge
logo

På Fotcenter i Västerhaninge kan du bl a få hjälp med fotsmärtor, vårtor, nageltrång, fot- och nagelsvamp, träningsblåsor eller bara trötta fötter

Rosengränd 1266532 Kil
logo

Medicinsk fotvård och fotmassage inklusive övrig fotbehandling. Samt försäljning av tillhörande produkter.

Affärsvägen 745730 Tanumshede

(4.71)

Torkel knutssonsgatan 3511849 Stockholm