Om företaget

Restaurang med svenska matklassiker, husmanskost och modernare lunchklassiker. Tyngdpunkten ligger på det svenska och europeiska köket med några avstickare åt både asien och amerika.Stor matsal som ligger i ett företagskomplex...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-615 14...
Adress

Kanalvägen 10A

19461 Upplands Väsby


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Restaurang med svenska matklassiker, husmanskost och modernare lunchklassiker. Tyngdpunkten ligger på det svenska och europeiska köket med några avstickare åt både asien och amerika.Stor matsal som ligger i ett företagskomplex med plats för över 220 sittande gäster eller över 600 minglande gäster. Våra lokaler kan även användas som festvåning med olika tillställningar både kvällar och helger. Vi erbjuder julbord både på plats hos oss samt som catering från och med sista helgen i november.

Restaurang rönnerdahls är det självklara valet

valet för att äta, dricka och umgås i Bredden, Upplands Väsby. Lunchmenyn bjuder på rätter som har sammansatts med färska ingredienser och kärlek, allt för att frambringa inspirerande och goda smaker.

Varje vardag erbjuds klassisk husmanskost och modernare lunchfavoriter lagade hantverksmässigt med kärlek i en trevlig miljö. Skulle du vilja äta under andra tider kan det ordnas efter överenskommelse.

det skickliga teamet består av personer med vitt skilda bakgrunder förenade av kärleken till mat. De tog över lokalerna i december förra året och har sedan dess strävat efter att vara den självklara destinationen när du vill äta gott i en lugn och fin miljö.

I köket står två rutinerade kockar, Anders och Jari som behärskar den svenska klassiska matlagningen med inslag av moderna klassiker. Anders är en klassisk skolad matlagare som har över 40 år erfarenhet från svensk och europeisk matlagning. Jari har över 25 års erfarenhet med bland annat flertalet år i Melker Anderssons F12-gruppen samt flera lärorika år i Pontus Frithiofs restauranger.

Under ditt besök på restaurang Rönnerdahls får du ett personligt bemötande av kockarna som efter att de lagat maten står framme och lägger upp din mat och tar hand om dig på bästa sätt genom att bland annat guida dig fram om du t.ex. har allergier.

- Vi har hjälpt familjer, grupper av vänner och företag med att få en bra matupplevelse genom till exempel mat till bröllop, studentfirande, event, kick off, grillbufféer, frukost, affärsmöte. Inget uppdrag är för litet eller stort för oss berättar Jari."

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Restaurang Rönnerdahls

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

1-4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Restaurang Rönnerdahls finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

F&B Holding & Consulting AB

Org.nr:

5593446072

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

56100 Restauranger

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

04.11.2021

Exekutiva befattningar/Administration
Jari Tapio Juntunen

Verkställande direktör

Linda Birgitta Kristina Juntunen

Vice verkställande direktör

Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0736151468

07-361 514 68

073-615 14 68

0736-15 14 68

073-6151468