Om Restaurang Rönnerdahls

Restaurang med svenska matklassiker, husmanskost och modernare lunchklassiker. Tyngdpunkten ligger på det svenska och europeiska köket med några avstickare åt både asien och amerika.Stor matsal som ligger i ett företagskomplex med plats för över 220 sittande gäster eller över 600 minglande gäster. Våra lokaler kan även användas som festvåning med olika tillställningar både kvällar och helger. Vi erbjuder julbord både på plats hos oss samt som catering från och med sista helgen i november.

Restaurang rönnerdahls är det självklara valet

valet för att äta, dricka och umgås i Bredden, Upplands Väsby. Lunchmenyn bjuder på rätter som har sammansatts med färska ingredienser och kärlek, allt för att frambringa inspirerande och goda smaker.

Varje vardag erbjuds klassisk husmanskost och modernare lunchfavoriter lagade hantverksmässigt med kärlek i en trevlig miljö. Skulle du vilja äta under andra tider kan det ordnas efter överenskommelse.

det skickliga teamet består av personer med vitt skilda bakgrunder förenade av kärleken till mat. De tog över lokalerna i december förra året och har sedan dess strävat efter att vara den självklara destinationen när du vill äta gott i en lugn och fin miljö.

I köket står två rutinerade kockar, Anders och Jari som behärskar den svenska klassiska matlagningen med inslag av moderna klassiker. Anders är en klassisk skolad matlagare som har över 40 år erfarenhet från svensk och europeisk matlagning. Jari har över 25 års erfarenhet med bland annat flertalet år i Melker Anderssons F12-gruppen samt flera lärorika år i Pontus Frithiofs restauranger.

Under ditt besök på restaurang Rönnerdahls får du ett personligt bemötande av kockarna som efter att de lagat maten står framme och lägger upp din mat och tar hand om dig på bästa sätt genom att bland annat guida dig fram om du t.ex. har allergier.

- Vi har hjälpt familjer, grupper av vänner och företag med att få en bra matupplevelse genom till exempel mat till bröllop, studentfirande, event, kick off, grillbufféer, frukost, affärsmöte. Inget uppdrag är för litet eller stort för oss berättar Jari."

Restaurang Rönnerdahls utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Restaurang Rönnerdahls Restaurang, Upplands-Väsby - 1
  • Restaurang Rönnerdahls Restaurang, Upplands-Väsby - 2
  • Restaurang Rönnerdahls Restaurang, Upplands-Väsby - 3

Restaurang Rönnerdahls, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnF&B Holding & Consulting AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande04.11.2021
Org.nr:5593446072
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital25000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Jari Tapio JuntunenVerkställande direktör
Linda Birgitta Kristina JuntunenVice verkställande direktör
Jari Tapio JuntunenLedamot
Linda Birgitta Kristina JuntunenSuppleant