Om Restaurang Durkslaget

Kvarterskrogen Durkslagets ambition är att vara just en klassisk & modern kvarterskrog. I vår mening ska det vara en förlängning av ditt egna kök/vardagsrum, fast med uppassning såklart.

Hit ska man kunna komma vid alla typer av tillfällen, spontant för en bit mat eller ett glas vin, fira mamma, kompisen, chefen eller kanske sin bröllopsdag. Fira med företaget eller varför inte en vinprovning med kärestan.

Med andra ord kan man säga att vi vänder oss till ALLT & ALLA och gärna samtidigt. Likaså speglar vår meny våra gäster och tillfällen. Vi har ett brett utbud för alla smaker. Vår meny samt vin/dryckeslista förnyas ständigt och vår sommelier handplockar viner/drycker med största omsorg i varierande prisklasser.

Vi ligger beläget mellan industrilandskapet & Nya Parken i Norrköping, vilket har gjort oss till ett naturligt val för IFK:s supportrar i samband med sina hemmamatcher.

Så här är chansen stor att du även stöter på forna IFK stjärnor.

Välkommen till oss!!

Bildgalleri

  • Restaurang Durkslaget Restaurang, Norrköping - 1
  • Restaurang Durkslaget Restaurang, Norrköping - 2
  • Restaurang Durkslaget Restaurang, Norrköping - 3
  • Restaurang Durkslaget Restaurang, Norrköping - 4
  • Restaurang Durkslaget Restaurang, Norrköping - 5

reviews aboutName

Alexander Larsson

moreThanAYearAgo

Det var grymt kul med att besöka en restaurang i Norrköping som hade krogveckan meny genom bookatable. vi käkade en riktigt bra två rätters meny för bara 250 kr klart värt ett besök i sommar då dom hade stor uteservering. ska dit med grabbarna innan IFK fotbollen.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Mysigt ställe men inget mer.Maten är si sådär (jag gör bättre hemma) och dyrt

Nicklas Peking

moreThanAYearAgo

Suverent ställe ,trevligt personal,brå service prisvärt krog,rekomenderas

Jenny

moreThanAYearAgo

vilken underbar krog med så trevlig personal.
jag vill gärna komma och äta fler gånger vi bor i stockholm men var på kolmorden i somras

7 ladies

moreThanAYearAgo

Hade beställt bord och mat till 18.30.
Maten kom först 19.30, utan att bli informerad om att det var förseningar i köket. Vi hade beställt taxi till 20.00 och hade även tänkt att ta in dessert. Men nu hann vi knappt betala notan för att hinna med taxin som stod ocj väntade på oss.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Har ätit många gånger här på Durken men har tappat stinget ,det märks på maten som de serverar,servicen har blivit mycket sämre och det är mycket mindre folk en förr.Det är inte prisvärt längre!

Björn

moreThanAYearAgo

God mat och bra stämning!

Göthen

moreThanAYearAgo

Bättre restaurang får man leta efter!! Jag har genom mitt arbete besökt norrköping ett flertal gånger och ätit i samtliga restauranger, men i Durkens klass är det få som kommer upp till knappt i min hemstad Göteborg finns det sådana krogar! Mycket bra service, utmärkt mat och bra priser! Rekommenderas stark!

Daniel

moreThanAYearAgo

Grymt besviken, dun som varit så bra har tappat sin själ. Uppryckning

Gurra

moreThanAYearAgo

Riktigt bra mat, trevlig personal, vettiga priser i en riktigt mysig miljö!