Om Restaurang China Garden

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Restaurang China Garden, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Restaurang China Garden

Ola Olsson

mer än ett år sedan

Skönt ställe. Gillar maten och personalen. Mest avslappnade restaurangen i Kristinehamn. Fem tummar upp!

"Känslig"

mer än ett år sedan

Har ätit där 4ggr och älskar kyckling, men varje gång så har kycklingen haft en väldigt konstig konsistens (slämaktig). Har sagt till varje gång men de tycker att jag är för känslig, så jag kommer aldrig äta där igen och kommer inte rekomendera denna restaurang till någon

tessan

mer än ett år sedan

Till och med fonden är hemkokt.Så maten är visst fantastiskt god. Lyssna inte till gnällspikarna, de vet inte skillnaden på halvfabrikat och äkta vara. Du blir garanterat nöjd. Inga konserver här inte. Och man kan byta och trixa i menyn som man behagar. De friterade räkorna är friterade med äkta frityrsmet, Inga pulverpåsar. Inte många kinakrogar i Sverige har bättre mat.Blir alltid nöjd.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jämfört med det andra chinastället i stan tyckte jag maten inte hade tillräckligt mycket smak. Jordnötssåsen smakade inte tillräckligt jordnöt och kycklingen hade en tråkig konsistens.

Mr Marvel

mer än ett år sedan

Bra mat, professionell & snabb service. Dom har fattat grejen. Klart bästa restaurangen i Kristinehamn!

Henrik

mer än ett år sedan

Snabb service, bra kvalite, trevliga lokaler. Åkte igenom där för två år sedan, kommer fortfarande ihåg stället klart i huvudet. Vi hade hundar med oss, så vi satte oss nere vid flodkanten på gräset och åt. Mycket trevligt!