Om Restaurang, Lydias Diner

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

209 mMAX Burgers

MAX Burgers

217 mCity Kebab Kök & Bar

City Kebab Kök & Bar

266 mChing Palace

Ching Palace

273 mMr Shou Bistro AB

Mr Shou Bistro AB

Restaurang, Lydias Diner, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRestaurang Simon-Suriye AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.09.2007
Org.nr:5567374573
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Simon Bayram DolmusLedamot
Suriye DolmusSuppleant
Jakob DolmusExtern firmatecknare
Carl Kristian ThoreRevisor

Omdömen om Restaurang, Lydias Diner

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag brukar vara äta här när jag är i Göteborg och jag är alltid nöjd! Prisvärd och god mat

nöjd kund

mer än ett år sedan

Har ätit där några gånger men aldrig mer!
Urusel service och obefintligt kundbemötande! Köpte en barnbuffé till vår son. När han sedan ville ha mer dricka frågade han en tjej som jobbade där om han kunde få påfyllning och fick svaret att det var ok. Andra gången frågade han en annan anställd om man fick en till påfyllning och hon svarade att det kostade 18 kronor men frågade sedan hur gammal sonen var. När han sa att han var 12 år, sa tjejen ok och fyllde på glaset. Efter en stund kommer plötsligt en av personalen och säger att sonen hämtar dricka hela tiden utan att betala och vill ha 36 kronor i efterhand. När vi försöker förklara att han fått ok för det (för båda gångerna var det personalen som fyllde på glaset och inte han själv) så fick vi svaret att det minsann inte är ok för ägaren. Hon förklarar att de har ny personal som är första dagen på jobbet (inte alls säkert att det var just hon som serverade). Sedan kom en man (antagligen ägaren) och sa att ingen av personalen hade sagt så och påstod att sonen ljög eftersom sonen inte kom ihåg exakt hur tjejen som serverade såg ut.
Hur kan man öppet påstå att någon ljuger när man inte varit närvarande själv! Bara för att personen är ett barn??!! Vi kände oss väldigt dåligt bemötta och ifrågasatta. Det är möjligt att det uppstod ett missförstånd men har någon av personalen sagt fel så får företaget stå för det. Man kan inte låta snålhet och girighet gå före service! Och man ska inte hoppa på kunden och absolut inte komma med ogrundade anklagelser om att någon ljuger!
Är helt säker på att om man skulle fråga personalen så skulle de inte våga erkänna att de sagt ok. Inte med den chefen!
Det är inte de 36 kronorna det handlar om, utan det är principen!

Svar från företaget

Vi jobbar inte gratis!

Ni skriver att ni har ätit flera gånger hos oss och då bör ni känna till våra priser och även hur det fungerar. Om ni inte gör det så skyltar vi även våra priser! Ni köpte en barnbuffé (49kr) och då ingår det endast en dryck. Eran 12 åriga son kommer fram till personalen och beställer en ny dricka då antar personalen att han har fått tillåtelse av er att göra det. Han kommer en andra gång och beställer igen och då tänkte vi att vi borde vara snälla att informera er om att eran son beställer mer dricka ifall ni inte visste. Ni accepterar inte att vi ville ha betalt för drickorna. Vi kan inte ansvara över att eran 12 åriga son hela tiden beställer ni själva får göra det. Våran personal har aldrig sagt till eran son att det är fri påfyllning men om han inte visste det så är det erat ansvar. För om ni ser att eran son första gången kommer med ett nytt påfylld glas dricka så borde ni ha sagt till honom att inte beställa mer eller ha lämnat tillbaka det eftersom det kostar extra.

Vi kan inte jobba gratis och bli kallade snåla för att vi som alla andra restauranger erbjuder mat och dryck i utbyte mot betalning.

mmmm

mer än ett år sedan

Grymmaste buffén i hela götet

Anonym användare

mer än ett år sedan

Otroligt otrevlig personal, detta stället hade fått mer plus om det inte vore för deras hemska personal, absolut ointresserade av att ge deras kunder en trevlig lunch, detta drar ner på maten TYVÄRR!!

bongo

mer än ett år sedan

Bra utbud på buffén och gott

Besviken kund

mer än ett år sedan

Kommer in och åt en lunch vid kl 14.40 o fick veta vid beställningen att drickan ingick fram till kl 15. När vi senare ätit klart och betalade skall vi helt plötsligt betala extra för drickan för "vi kom minsann inte innan kl 15". Trevlig personal... Sista gången vi åt på Lydias.

mamman

mer än ett år sedan

Hade med min dotter på 9 månader med där en gång och gav henne en pizzabit på ca 2x2 cm från min tallrik och personalen kom och frågade om jag skulle betala hennes buffe också!! De tyckte att jag skulle betala 79:- för den lilla pizzabiten, idioter. Tyvärr är det inte första gången, liknande hände min kompis där hennes dotter var 2 år men åt inte mer än min dotter gjorde (alltså en smakbit) då hon var väldigt liten i maten och även hon fick utskällning.

Skamligt! Ville de verkligen ha betalt kunde jag väl ha betalt de kronorna hennes lilla bit kostar men att de ska antyda att ett så litet barn ska betala 79:- är löjligt och snålt

Svar från företaget

Hej vi beklagar om personalen krävde att du skulle betala för ditt 9 mån barn. Vi har informerat personalen om att de har gjort fel.
Våran policy är att barn under 2 år behöver inte betala så länga man inte ställer fram en egen tallrik med mat. Vi har barnpriser och det kostar 49 kr så vi skulle aldrig kräva att barn betalar som en vuxen.
Vi hoppas att ni kommer tillbaks mvh Lydias Diner

Tor-Björn Nilsson

mer än ett år sedan

Bästa buffen i stan....

Anonym användare

mer än ett år sedan

Deras dagens är alltid jätte bra med smakrika såser o bra kött.

Mia

mer än ett år sedan

Har ätit på Lydias massor av gånger! Många gånger även med mina barn o vi kommer gärna tillbaka! Man får ett glas dricka till maten o har man lite vett så förstår man att det är ETT glas dricka till maten! ??

Abel

mer än ett år sedan

Fantastik god mat och utbud. Servicen var kanon! Rekommenderas starkt!

mmmm

mer än ett år sedan

Stor och fräsch buffé. Snabb service och prisvärd

Mange

mer än ett år sedan

Jag tyckte maten var väldigt god, jag åt buffén och det var ett stort utbud. Detta är definitivt en restaurang jag ska besöka fler gånger och rekommendera för vänner!

mmmm

mer än ett år sedan

Jättegod mat och prisvärd

Anonym användare

mer än ett år sedan

Godaste buffén i stan enda man kan klaga på svårt att få bord under vissa tider

Arg och hungrig

mer än ett år sedan

Har aldrig blivit så förolämpad i hela mitt liv. Vi beställde varsin dagens pasta och tyckte vi hade gott om tid på oss innan vi skulle ta tåget. Vi fick vänta en bra stund och påpekade då att vi suttit och väntat i 20 minuter och undrade om maten var på gång. Fick då till svar att vi endast väntat i exakt 11 minuter. Detta kom han fram till efter att han tittat på notan vi fått. Men denna fick vi ju först efter en stund, svarade vi och fick då till svar att "det är inte mitt problem om ni är stressade".
Vi kunde inte heller få något svar på när maten skulle komma.
En sådan kundattityd kunde vi inte acceptera så då gick vi därifrån utan mat...
Kommer inte att gå dit igen. Jag kan förstå att man har mycket att göra, men vi förtjänade ett artigt bemötande.

mmmm

mer än ett år sedan

Jag var på lydias för första gången hade hört om stället. Åt en dagens oxfile jätte god och min flickvän åt från buffen hon var jätte nöjd och tyckte mycket om vitlöksbrödet. Personalen var trevlig men en aning lite frånvaro kanske pga mycket att göra.

Max

mer än ett år sedan

Ja jag slösade bort pengar på buffén här och det var verkligen ett bottennapp, maten var torr och kall, den var helt smaklös och tråkig i karaktären. Läsken var vattenblandad vilken gjorde den också smaklös. Deras så kallade "berömda vitlöksbröd" borde inte få kallas för vitlöksbröd, dessutom smakade det inte ens vitlök. Personalen var dessutom otrevlig, de stod mellan gästernas bord och tittade på händelser på gågatan nedanför istället för att bry sig om gästerna och deras privatliv. Som om inte allt detta vore nog så var priserna väldigt höga med tanke på den dåliga servicen och maten de sålde till gästerna. Jag kan inte rekommendera detta ställe till någon.

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

03115990003-115 99 00031-15 99 000311-599 00