Se på karta

reparation och underhåll 

gav 105 företag inom detta område

Gotenius Varv & Mek. Verkstad

Stängt

Manufakturgatan 341707 Göteborg
logo

Gotenius varv är ett av de ledande reparationsvarven för museala fartyg, kusttonnage och specialfartyg.

Energipartner Sverige AB

Stängt

(3.76)

Höglandstorget 116771 Bromma
logo

Energipartner är idag Sveriges största IVT-installatör, och vårt arbetsområde är i huvudsak Stockholms län och Mälardalen. Sedan starten 1984 har vi installerat värmeanläggningar hos över 7000 nöjda kunder, många av dem kan du finna under fliken Våra Kunder här på hemsidan. Där finner du referenser från exempelvis Bromma, Spånga, Enskede, Hässelby, Täby, Lidingö, Danderyd, Järfälla med mera.Tillsammans har vi på Energipartner över 155 års erfarenhet av värmepumpsinstallationer.

Husbyggen Väster AB

Stängt

Backa bergögata 642246 Hisings Backa
logo

Vi erbjuder gamla och nya kunder en komplett byggnadsservice för reparationsarbeten och underhållsarbeten samt så utför vi entreprenader inom reparations-, ombyggnads- och tillbyggnadssektorerna. Vi är verksamma i Göteborg med omnejd och har 30 års erfarenhet. Välkomna!

Samos Förvaltnings AB

Valldammsgatan 123143 Trelleborg
logo

Som din lokala fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig hela eller delar av din ekonomiska samt tekniska förvaltning.

KJ Byggnads AB

Långedalsvägen 3845532 Munkedal
logo

Vi är huvudsakligen verksamma inom nybyggnation och underhåll av industri- och hyresfastigheter, men vi renoverar också privatbostäder. Vår affärsidé är att alltid hålla högsta kvalitet och att ständigt ha kundens behov i fokus. Välkommen till en "riktig"hantverkare!

BA VVS & Fastighetsservice AB

Stängt

Långängsvägen 9012556 Älvsjö
logo

Hos oss kan du få hjälp med bl a VVS-arbeten, renovering av kök och badrum, mindre reparationer och stamrensningar. Företaget etablerades redan 1974 och vi är auktoriserade VVS-installatörer. Med vår långa och breda erfarenhet inom fastighetsunderhåll hjälper vi såväl fastighetsägare, bostadsrättsföreningar som privatpersoner. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en offert!

SIFCO ASC Sweden AB

Stängt

(5)

Furudalsvägen 979532 Rättvik
logo

Vi marknadsför Sifcos produkter för försäljning till den Skandinaviska marknaden samt Ryssland. Vi bedriver serviceverksamhet i egna lokaler samt ute hos kund, framförallt i Sverige och Nordiska länderna men även i övriga världen. Vi är marknadsledande på den Nordiska marknaden.

AMW Fastighetsvård AB

Vasaloppsvägen 7112945 Hägersten
logo

Vi jobbar med fastighetsservice och trädgårdsskötsel. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Trebex Ställningssystem AB

Lågspänningsgatan 1272137 Västerås
logo

Trebex byggnadsställningssystem som företaget marknadsför är effektivt både att bygga och riva samt att arbeta från. Systemet har en stabil och säker konstruktion och består av få komponenter med en låg totalvikt. Patenterade kopplingsmetoder gör verktyg överflödiga. Olika kombinationer av Trebex ställningsmaterial ger dessutom möjligheter att bygga ställning för önskad lastklass, behovet av olika ställningar för tyngre och lättare arbeten är därmed borta.

Dean Service

Öppet

Glebers väg 125353 Påarp
logo

H2M Fastighetsteknik AB

Sundstabacken 1012030 Stockholm
logo

H2M är specialister i teknisk fastighetsservice med kunder inom både offentlig, privat och kommersiell fastighetsförvaltning.Vi erbjuder allt från rådgivning och planering till operativt arbete. Vi tror på omtanke och kunskap!

Pelle Ekblad Fastighetsskötsel AB

Rökerivägen 1443496 Kungsbacka
logo

Med över 25 års erfarenhet inom fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel erbjuder vi professionell service i hela Storgöteborg.

Bostadsbyggen AB

Gråbergsgatan 1176160 Norrtälje
logo

Vi utför alla slags byggnationsarbeten som ny-, till- och ombyggnad men också rot-arbeten, försäkringsskador och anpassningsarbeten. Byggservice har utförts sedan 1988. Skadebesiktningar har utförts till fastighetsägare och försäkringsbolag i flera år av vår arbetsledare. Arbeten utförs oftast i arbetslag där två stycken arbetar tillsammans, vid mindre jobbar man ensam.

MH Kyl

(5)

Byholmsvägen 17229176 Rinkaby
logo

Vi utför installation, service, underhåll, reparation och försäljning av luft/luft värmepumpar även kallade komfortvärmepump till villor, sommarstugor, kontor, förskolor, verkstäder.

Hvarfvens Elentreprenad AB

Rörsvängen 1143535 Mölnlycke
logo

Vi är specialiserade på värmepumpar och renovering men utför elarbeten av olika slag för privatpersoner såväl som företag.

Gunhardsons Elektriska AB

Finnögatan 5C58278 Linköping
logo

Gunhardsons Elektriska har i över 25 år utfört säkra elarbeten åt kunder i Linköping med omnejd – allt från elinstallationer vid nyproduktion till reparationer och underhåll av befintliga anläggningar. Gunhardsons Elektriska har under åren utfört såväl små som stora elarbeten åt både privatpersoner och företag. Alla kunder är välkomna!

Storköksservice I Trestad AB

Bultvägen 2A45175 Uddevalla
logo

Storköksservice i Trestad bildades 1988 och började med service och försäljning av storköksmaskiner. Storköksservice ägs idag av Joakim Hammarqvist och Linus Sandblom. Joakim har ca 20 års erfarenhet av arbete i storköksbranschen och Linus har jobbat med kyla i 20 år.

Linde Byggnadsplåt AB

Stängt

Bronäsvägen 271134 Lindesberg
logo

58 årigt företag inom plåtslageri, ventilation och smidesarbeten.Vi är redo att ta oss an just det som Du behöver hjälp med. Varmt välkommen att kontakta oss, vi ser fram emot att höra från dig.

Herbertson Bygg Och Fastighetsservice AB

Ögärdesvägen 2043640 Askim
logo

Verksamma inom bygg- och entreprenadbranschen och utför bl.a. nybyggnationer, ombyggnationer, reparationer och servicearbeten.

SEMI El AB

Oxelgrensvägen 2815242 Södertälje
logo

Vi är en elentreprenör som projekterar, konstruerar, projektleder, installerar, idriftsätter, servar och underhåller elanläggningar och produktionsutrustning.

S T S Sydhamnens Trailer Service AB

Florettgatan 29B25467 Helsingborg
logo

Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för tung transportutrustning

Hulta Kyl AB

Hulta Storegården 751199 Sätila
logo

Erikssons Plåtslageri I Örebro AB

Johansdalsvägen 870231 Örebro
logo

Ditt lokala plåtslageri för tillverkning och reparation av byggnadsplåt Vi har gedigen erfarenhet och kompetens inom branschens alla förekommande tjänster.

Sisjön Bygg

Stängt

Norra Forsåkersgatan 1943163 Mölndal
logo

En riktig byggmästare.Sisjöns byggnads AB tar ett totalansvar som ger dig mervärden i form av trygghet, färre bekymmer och mer tid över till annat. En riktig byggmästare helt enkelt.

Byggnadsförvaltarna AB

Stängt

Hovby Ängsbo 53192 Lidköping
logo

Vår historia går tillbaka till mitten av åttiotalet, när vi startades som ett lokalt enmansföretag i Skövde.Mycket har hänt sedan dess!Huvudkontoret är i Skövde