Om Rent-A-Wreck Umeå

Välkommen till Rent-A-Wreck hyrbilar! Vi är världens äldsta och största hyrbilskedja med begagnade bilar. Vårt koncept är att erbjuda ett prisvärt hyrbilsalternativ utan att detta på något sätt går ut över säkerhet eller service. Vårt namn hänvisar självironiskt till vrak, men våra bilar är naturligtvis besiktigade, rena, välunderhållna och av välkända och tillförlitliga märken. Bilarnas ålder varierar, och de blir kontinuerligt nyare.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Rent-A-Wreck Umeå Biluthyrning, Umeå - 1
  • Rent-A-Wreck Umeå Biluthyrning, Umeå - 2
  • Rent-A-Wreck Umeå Biluthyrning, Umeå - 3

Rent-A-Wreck Umeå, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Rent-A-Wreck Umeå

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag skulle hyra bil i Sundsvall. En bil som har helt ok och såg fin ut, men på söndag morgon fick jag ett argt meddelande om att jag måste lämna in bilen fortast möjligast! Enligt dom skulle jag få ha bilen till söndag morgon kl. 08:00 Trots att jag FLERA GÅNGER sa till dom via ett muntligt avtal att jag skulle lämna bilen på söndag eftermiddag alternativt kväll. Sen då när jag skulle hyra bilen så missade jag förstås EN liten jävla detalj på avtalet...och det var ju att bilen skulle vara tillbaka på söndag morgon kl. 08:00. Men tjejen i kassan måste ju typ ha Alzheimers eller nått eftersom jag sa gång på gång vilken tid jag ville lämna bilen. Så det slutade med att jag var tvungen att betala 535 kr extra när de var dom själva som sabbat till det hela. Bedragare är vad dom är!!!!!!!! Så jävla sne blir man. Ok om man hade fått höra det priset innan men när man har ett avtalat pris innan så blir man så jävla arg och så känner man sig så sjukt lurad eftersom det slutgiltiga priset blir ett annat. Så det var inte en särskilt trevlig upplevelse alls.

Irriterad

mer än ett år sedan

Se till att vara snabb som in i helvete med att "bekräfta". Annars går släpet till någon annan. Går endast kontakta via mail och information om att man MÅSTE bekräfta inom några timmar, står det ingenting om på hemsidan.

Camilla Björkbom

mer än ett år sedan

Bilen jag hyrt gick sönder efter 2 h körning. Det var svårt att få hjälp av företaget. Efter kl.16.30 gick det inte längre att komma i kontakt med dem, trots att jag hjälpen ännu inte dykt upp. Jag hyr definitivt bil någon annanstans i fortsättningen.

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

09018150009-018 15 00090-18 15 000901-815 00