Om Rent-A-Wreck Luleå

Välkommen till Rent-A-Wreck hyrbilar! Vi är världens äldsta och största hyrbilskedja med begagnade bilar. Vårt koncept är att erbjuda ett prisvärt hyrbilsalternativ utan att detta på något sätt går ut över säkerhet eller service. Vårt namn hänvisar självironiskt till vrak, men våra bilar är naturligtvis besiktigade, rena, välunderhållna och av välkända och tillförlitliga märken. Bilarnas ålder varierar, och de blir kontinuerligt nyare.

Bildgalleri

  • Rent-A-Wreck Luleå Biluthyrning, Luleå - 1
  • Rent-A-Wreck Luleå Biluthyrning, Luleå - 2
  • Rent-A-Wreck Luleå Biluthyrning, Luleå - 3

Rent-A-Wreck Luleå, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Joakim

moreThanAYearAgo

Jag hyrde en transportbil för att flytta bohaget från Umeå och jag blev lovad att jag fick lämna in bilen lite senare sen. det slutade med en extrakostnad på 1800:- + att bilen knappt var körvärdig dålig stil.

Natascha

moreThanAYearAgo

Bra service, upphämtning på flygplatsen,vänliga killar som sköter uthyrningen. Jätte nöjd med allt. Bilen var inte i toppklass, men vill man ha ett bra pris så är Rent a Wreck kanon! Fotsätt så grabbar :)

Ulla Hjerling

moreThanAYearAgo

Min man och jag blev hämtade på flygplatsen. Härligt, att slippa dra väskor och leta efter sin hyrbil. Det var lika smidigt, när vi lämnade bilen.
Bilen var inte av allra senaste modell, men det spelade ingen roll. Den fungerade utmärkt.
Mycket prisvärt och mycket bra service!
Våra VARMASTE REKOMMENDATIONER!

Mathias

moreThanAYearAgo

Priset för en lätt lastbil med bakgavellyft är ungefär hälften av vad jag skulle fått betala hos konkurrenterna här i stan och fordonet fullt jämförbart. Det är ju inte direkt nya lyxbilar som konkurrenterna hyr ut som flyttbilar heller, men kostar dubbelt så mycket. Rekommenderas!

Nöjdkund

moreThanAYearAgo

Bara ++++++

Micke Johansson

moreThanAYearAgo

Har hyrt bil hos Rent A Wreck Luleå. Vilken service! Personligt bemötande från bokning till återlämning. Priset höll sig långt under konkurrenterna i staden som jag tidigare hyrt hos. Bilarna var fräscha och funktionsdugliga! Här kommer jag att hyra igen.

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

09201222209-201 22 22092-01 22 220920-122 22