Vägbeskrivning

renovering gävle

gav 279 företag
Karta
 • Företaget finns i Österfärnebo
  men välkomnar kunder från Gävle.
  Visa vägbeskrivning
  070-269 06...
  Visa nummer
  Allt inom byggnadsmåleri; invändig målning, tapetsering, utvändig målning, fönsterrenovering m.m. Utför även glasning av fönster.
 • Upplandsgatan 4A
  80283 GÄVLE
  Visa vägbeskrivning
  026-678 57...
  Visa nummer
  Med engagemang, känsla och stor kunskap erbjuder vi ett komplett utbud av totalentreprenader, om- och nybyggnationer. Alla slags byggnationer, renoveringar av såväl bostäder som kommersiella fastigheter och försäkringsskador. Även dykuppdrag gällande besiktningar, underhåll m.m.
 • Strömsbrovägen 21
  80309 GÄVLE
  Visa vägbeskrivning
  020-28 85...
  Visa nummer
  Stängt
  Vi är det lokala företaget med rötter i Skanska och NCC, som med vår bakgrund kan kombinera det stora företagens styrka med det mindre företagets flexibilitet. Vi utför alla vanligt förekommande tjänster inom bygg och byggtjänster. Om- & tillbyggnation, renovering och nybyggnation. Som komplett byggföretag kan vi ansvara för varje steg i ert projekt, från idé till färdigställande.
 • Forsbyvägen 221
  80598 GÄVLE
  Visa vägbeskrivning
  026-16 84...
  Visa nummer
  Vår affärsidé och styrka är motorrenovering av alla tänkbara motortyper - från minsta trädgårdsmaskin till tunga fordon, truckar och entreprenadmaskiner. Behöver du reservdelar av något slag? Fråga gärna oss. Vi kan ta hem alla reservdelar du behöver, inte bara motordelar!
 • Söråkersvägen 21
  80597 GÄVLE
  Visa vägbeskrivning
  070-674 04...
  Visa nummer
  (1
  Hellgrens Bygg och Entreprenad AB startades av Tomas Hellgren 1989 som enskild firma och ombildades 1995 till aktiebolag.Vi utför det mesta inom bygg och byggservice såsom renoveringar, om- och tillbyggnader, takbyten, totalentreprenader på badrum, köksmonteringar, uteplatser, inglasade uterum, altaner, snöröjning med lastmaskiner med mera.
 • Herrgårdsallén 14
  80423 GÄVLE
  Visa vägbeskrivning
  026-61 32...
  Visa nummer
  Vårt varumärke står för hög kvalitet, kompetens och maximal kundnytta. PIRAB bildades 2001 men vår historia sträcker sig tillbaka till år 1900. Vi utför allt från en gräsklippning till att ta ett helhetsgrepp om er utemiljö.
 • Snäppvägen 8
  80309 GÄVLE
  Visa vägbeskrivning
  026-12 11...
  Visa nummer
  Stängt
  MURTEK Sverige AB är ett familjeföretag med huvudkontor i Gävle, vi erbjuder mur och putsarbeten och kompletta lösningar för byggställningar.
 • Hemvärnsvägen 4
  81831 VALBO
  Visa vägbeskrivning
  026-13 25...
  Visa nummer
  Kontakta oss gärna för kostnadsförslag och vidare information om våra byggtjänster.
 • Flygstaden Byggnad 7
  82670 SÖDERHAMN
  Visa vägbeskrivning
  076-568 00...
  Visa nummer
  Stängt
  A.C.M Bygg & Allservice AB är ett familjeföretag med inriktning främst på tjänster inom bygg, där renoveringar samt ombyggnationer är vårat expertis område. Den andra delen av verksamheten är allservice sidan, där vi erbjuder bland annat tjänster inom städ samt flytt, fastighetsskötsel, trädgårdsarbete m.m. Vi har säte i Söderhamn men utför våra tjänster inom hela Gävleborgs län. A.C.M Bygg & Allservice grundades 2018 och har sedan starten utfört en mängd olika uppdrag som bland annat totalrenoveringar av lägenheter, villor, badrumsrenoveringar, köksmonteringar, om samt tillbyggnationer, byten av fönster och dörrar, fasadmålning, fönsterrenoveringar, tiotals flytt samt hundratals städ uppdrag med nöjda kunder som resultat. Vi levererar kvalitet i varje steg, från början till slut. Trygghet, Kvalitet och Service är vårt motto. Som vår kund kan du förlita dig på att ditt uppdrag utförs med yttersta kunskap och omsorg, vi lämnar endast nöjda kunder. Vi hjälper våra kunder från idé till färdig produkt. Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert. Vänd Er med förtroende till oss på : A.C.M Bygg & Allservice AB "Vi finns för Er".
 • Blomrundan 8
  80591 GÄVLE
  Visa vägbeskrivning
  026-910...
  Visa nummer
  Gävle Golv & vägg utför alla typer av arbeten inom golvbranschen till att bygga ett helt nytt badrum, allt efter önskemål och behov. Vi gör allt inom kakel och klinkers. Företaget har våtrumslicens och flera års erfarenhet inom branschen. Gävle Golv & Vägg har funnits sedan 1989 . Vi arbetar också med vattenskador, renoveringar, ombyggnad och våtrumsmattor samt läggning och slipning av trägolv samt plastmattor, och linoleum.
 • Landsvägskroken 24
  81491 FURUVIK
  Visa vägbeskrivning
  070-002 51...
  Visa nummer
  Behöver du hjälp medmurning, plattsättning eller microcementering? Eller är du i behov av en kontrollansvarig? Vi har en gedigen byggerfarenhet därav våra många arbetsområden. Grunden till vår arbetslivserfarenhet inom bygg är arbeten inom murning, putsning och plattsättning och numera även microcementering.Vi har även en mycket kunnig kontrollansvarig inom bygg och kan därför ta åt oss kontrolluppdrag inom nybyggnation och renoveringar.
 • Utjordsvägen 9
  80291 GÄVLE
  Visa vägbeskrivning
  026-18 71...
  Visa nummer
  (3
  Välkommen till Gävle Byggteam - Allt inom bygg kring Gävle & Ockelbo!Med bred kompetens och ett team av sammansvetsade snickare kan vi hjälpa dig. Inget jobb är för litet eller för stort. Oavsätt om det gäller en ombyggnation, badrumsrenovering, hjälp att bli klar med ett projekt eller bara fixa till den där sista detaljen så finns vi där för att lyssna och leverera kvalitet.
 • Brynäsgatan 95B
  80288 GÄVLE
  Visa vägbeskrivning
  026-51 04...
  Visa nummer
  Byggtec Gävleborg AB, som bildades 2006, bedriver byggentreprenadverksamhet i Gävleborgs län och Norduppland. Byggtecs kunder utgörs av professionella kunder, typ kommuner och landsting samt fastighetsbolag och industrier.
renovering gävle gav 279 företag
Static map