Om Remanns Högtidskläder AB

Behöver du kläderna som får dig att se extra elegant ut för din högtid? Sedan 1997 har Remanns Högtidskläder AB, beläget på den charmiga Linnégatan i centrala Göteborg, varit experter på att erbjuda det bästa inom högtidskläder för herrar, damer och barn. Deras gedigna erfarenhet och passion för detaljer gör att de kan erbjuda något speciellt för varje tillfälle, oavsett om det gäller en festlig tillställning eller en formell affär.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Remanns Högtidskläder AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRemanns Högtidskläder Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande08.04.1997
Org.nr:5565405965
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47711 Specialiserad butikshandel med herr-, dam- och barnkläder, blandat

Exekutiva befattningar/Administration

Patrick Daniel TavshanLedamot
Roselynn Camilja TavshanSuppleant
Xuan Cuong TuRevisor

Omdömen om Remanns Högtidskläder AB

Melisa Nilsson

mer än ett år sedan

Jag och min man köpte våra kläder på butiken för 26000kr. När jag skulle hämta en del av min mans kläder, då han hyrde väst och skjorta blev jag ifrågasatt om jag hade betalat då en äldre herre som jobbar i butiken inte hade antecknat det. Några timmar innan vigseln upptäckte jag att knappen sömmerskan sytt på klänningen som skulle hålla uppe släpet hade gått av! Fruktansvärt men sådant händer! Det tråkiga är bemötandet jag fick efter vårt bröllop när jag var åter i butiken för att lämna skjortan och västen vi hyrt. Berättade om knappen som hade gått av då påstådd den inga killen i butiken att någon trampat på den trots att jah förklarade att det skedde innan vigseln! Tjejen i butiken kunde inte ens erbjuda kemtvätt som plåster på såret utan förklarade för mig, att sådant händer!!
För 26000kr BÖR man ge mycket bättre service än nuvarande personal!! Kommer inte rekommendera någon att handla där.

Doktor Zoom

mer än ett år sedan

Inte bara är de professionella när det kommer till att få alla detaljer perfekt, utan man får dessutom ett otroligt bra bemötande. Jag kände mig hela tiden trygg att jag skulle se stiligare än någonsin på min promotion. När jag sedan glömde lämna tillbaka fracken på måndagen efter som överenskommet fick jag ett så respektfullt bemötande att jag blev rörd. Jag rekommenderar denna inrättning för både deras kunnande och för deras bemötande. Tack

Annelie

mer än ett år sedan

Vill bara passa på att tacka för en otrolig upplevelse hos ER på Remanns!
Jag har haft en illusion av en klänning sedan jag var barn, problemet är bara att en sådan klänning inte tycks finnas någonstans. Jag har letat på nätet, utan resultat, besökt otroligt många butiker, utan resultat. Då jag kom till Remanns lyssnade de verkligen på mig, och letade fram olika klänningar som tillsammans blev min drömklänning. Vi valde ut en av dem, och sedan gjorde deras otroligt skickliga sömmerska ändringar på denna klänning, så att det blev min klänning!
Remanns har förverkligat min dröm, de har verkligen visat sig vara en brudbutik som sätter bruden och hennes känsla och förväntningar i fokus.
Allt detta gjordes med genuint intresse och inlevelse, utan att för den sakens skull lägga på orimliga extra kostnader!
Ni är guld värda, och har gjort inte bara min bröllopsdag, utan hela vägen dit till ett oförglömligt minne för livet!
Jag rekommenderar alla kvinnor oavsett vilken klänning ni är ute efter att gå till Remanns, där löser de ALLT!
Hjärtligt tack!

Sara

mer än ett år sedan

Fint bemötande, väldigt duktig och hjälpsam personal! Väldigt nöjd!

Julibrud

mer än ett år sedan

Kom in för att höra om leveranstider och kollektioner. När jag frågade om den klänning jag tänkt mig svarar kvinnan "nej den ser jag att den inte kommer passa på dig. Den kommer inte att vara snygg" (jag stod med vinterjacka på). Hon ville inte svara på om de ens hade den.

När jag fortsatte fråga om en andra klänning jag kikat på började hon istället plocka fram andra klänningar som hon tyckte skulle vara fina på mig - det tyckte inte jag.
Till slut säger hon "jag tycker du ska titta på den här klänningen, den sålde jag till en tjej i storlek 44 förra veckan och hon var jättefin!".
Jag har INTE storlek 44.

Tror jag hellre köper flygresa till Stockholm för att köpa min klänning än att gå tillbaka till den butiken. Att inte bli hörd är ett problem i sig, att bli direkt förolämpad är fullständigt oacceptabelt.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag var en väldigt strulig kund men fick väldigt bra service även när de visste att jag inte skulle spendera något.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Köpte en brudklänning för ett tid sedan och när jag köpte den så visste jag att jag behövde sy ut den lite och dem sa att det inte var några problem, bara att sy lite här och lite där. Men när jag kom till min skräddare så drog hon ner klänningen så den skulle sitta och då saknades det 6 cm bak på ryggen, tyg som inte fanns. Dem hade sålt mig en klänning jag igentlingen inte kunde ha.

RA

mer än ett år sedan

Personalen var tervlig och flexibel när det kommer till hämt- och inlämningsdatum för hyrda kläder. Kan rekommendera dem.

VW

mer än ett år sedan

Tillslut blev min brudklänning bra, men vägen dit var lång. Den UNGA delen av personalen var dock mycket servicinriktade och duktiga. Tanten däremot var oproffsionell. Ändrade bland annat priset flera gånger och grälade högljutt på mig för saker som den övriga personalen och jag kommit överens om.

Cecilia Kadmark

mer än ett år sedan

Var nöjd med brudklänningen och servicen jag fick i butiken, men när jag skulle gå dit i maj en månad innan bröllopet för att få klänningen insydd så upplevde jag att sömmerskan var väldigt otrevlig mot mig, antagligen stressad men tycker inte det ska gå ut över kunden. Hon skällde på mig för att jag vände mig för fort och klagade sedan på min vikt. Jag hade gått upp två kilo sedan jag först provade klänningen men efter den information jag fick i butiken skulle sömmerskan kunna vidga ut klänningen. Jag blev väldigt skärrad av den upplevelsen och det dåliga bemötandet. När jag hämtade klänningen en vecka innan bröllopet så provade jag klänningen i butiken för säkerhets skull hittade då inga fel, men dagen innan bröllopet när jag skulle på fotografering så märkte min svärmor att klänningen var ojämn dvs den var kortare därbak och längre där framme och för lång för mig. Jag hade sagt till sömmerskan att jag ville ha den kortare på framsidan och längre därbak. Det slutade med att min svärmor fick sy in klänningen så det blev rätt trots att jag betalade för att den skulle bli insydd på rätt sätt. Tycker att butiken skulle tjäna mycket på att anställa en annan sömmerska. Tråkigt för det finns så mycket bra klänningar och kvinnan i butiken var väldigt trevlig. Jag hade inte tid att personligen gå till butiken för att få det här åtgärdat och jag hade tur som hade någon som kunde hjälpa mig.

Smultron

mer än ett år sedan

Var iväg med min syster som valt balklänning här. Den skulle fixas till inga jätte saker, kjolen sys in lite, överdelen breddas. När hon provade klänningen efter korrigeringar var den fortfarnde inte bra, den behövde släppas ut lite till, och kjolen sys in lite till. Dessutom var en bit tyll i kjolen helt hackigt och ojämnt klippt, så vi ville att de skulle åtgärdas. Blev totalt påhoppad och utskälld. Klänningen var visst bra, den behövde inte ordnas mer, fick tjata oss till att få dessa små ändringar fixade. Att tyllen var ojämnt klippt var en smådetalj som jag onödigt hängde upp mig på, men när man betalar 5.500 för en balklänning så ska väl även smådetaljerna vara bra. Efter att ha blivit totalt utskälld för ingenting så fick vi hjälp av en annan sömmerska som var jätte trevlig och hade inga som helst problem med ändringarna och såg att klänningen var för trång och behövde ordnas. Sen känns de rätt kasst att de andra ändringarna ska vara färdiga dagen innan balen, jag hoppas för min systers skull att de blir bra, för de är inte kul att betala så mycket och inte vara nöjd, i vilket fall så är de väldigt oprofesionellt att skälla ut en kund och hetsa upp sig utan anledning istället för att förklara i lugn ton och erbjuda lösningar. Det ännu tråkigare är att de har många fina klänningar och övrig personal är jätte trevlig bara den enda sömmerskan som är otrevlig,oprofesionell och får en att totalt tappa lusten på klänning.

Marsbrud

mer än ett år sedan

Dom har väldigt många fina klänningar. Men priset på min klänning blev mer än vad jag hadde tänkt mig och värre blev det. Jag är skit ledsen och besviken på det som hände mig. Jag hittade min klänning tillsammans med min man, som så klart inte fick se den. Jag stog där med min klänning och kjolen på den var jätte bred och vacker och jag var så jäkla glad. Jag fick också tillslut låna en underkjol som passade väldigt bra, för den gjorde så att kjolen blev lite bredare. Men den blev inte det samma när jag kom dit helt själv. Dom skulle göra uppsättning(alltså göra kjolen lite kortare så att den inte nuddar allt för mycket på marken.) Jag fick helt fel underkjol och kjolen på klänningen var inte alls lika pluffsig och bred. Den var rak och tråkig. Fy F.. vad ledsen jag blev när jag såg detta. Jag visste inte vad jag skulle säga eller göra utan lät tjejen1 nåla och fixa. Efter det åkte jag hem. Jag ringde dem dagen efter och förklarde hur jag kände mig. Men hon den andra tjejen2 som jobbade där förstod mig inte och sa att jag hadde fått rätt underkjol och att det står på pappret. Hon tyckte att jag kunde komma tillbaks dit när jag får tid och så kunde jag titta efter en annan underkjol. Hon lät sur i telefonen och hon sa också att tjej1 brukar inte göra något fel. Jag kom dit på samma dag som jag hadde ringt dem. Förklarde igen vilken underkjol jag menar och att klänningen är väldigt rak nu, sa jag till tjej1. Jag fick ta på mig klänningen och tjej1 visade upp flera underkjolar och ingen av dem var den underkjol som jag skulle ha fått lånat. Men på pappret har dom skrivit namnet på underkjolen, men det stämmer inte in med den jag såg första dagen jag var där med min man. Tjej1 sa också att dom inte har sådanna underkjolar som jag beskrev till henne .Jag hittade tillslut en underkjol, men den skulle kosta mycket mer och den var inte alls lika bra som den förra. Jag är skit ledsen.... Den var så vacker första gången jag såg den och fick provat på den medans min livspartner väntade vid dörren...

Ni kan ju gissa vad jag tycker om denna butiken då...

Svar från företaget

Hej Marsbrud!

Vi på Remanns är mycket ledsna över att du har fått en sådan negativ uppfattning av oss. Tyvärr ser vi lite olika på situationen som inträffats. Vi har inte en underkjol som motsvarar din beskrivning i vårt sortiment, vare sig till uthyrning eller försäljning. Vi kan däremot intyga att många brudar får olika intryck första och andra gången det provar en klänning. Dessa intryck kan vara båda positiva och negativa, tyvärr visar det sig vara det senare i ditt fall.

Vi har gjort allt för att tillmötesgå dina behov för att du ska känna dig som den vackraste bruden på er speciella dag.

Vi har från vår sida erbjudit dig alla våra underkjolar från vårt sortiment. Vi har varit noga med att presentera gällande priser, vi har dessutom erbjudit dig att prova andra liknande modeller i vårt sortiment. Vi kan dessvärre inte utlova att det klickar mellan dig och underkjolarna i vårt sortiment.

Vi på Remanns har ca 30 års erfarenhet inom brud och vet att de flesta provar många klänningar/underkjolar i flera butiker och kollar inte bara på en butiks utbud. I våra öron
låter det som att du har provat en annan underkjol i en annan butik och förväxlat det med en underkjol hos oss.

Vi har full förstålelse att detta inträffar och vi ser det som en självklarhet att du som en brud ser dig om inför din speciella dag.

Vi är hemskt ledsna att du har fått denna bild av oss. Vi önskar dig dock all lycka och välgång i framtiden.

Med vänlig hälsning

Vi på Remanns brud.

Gunilla

mer än ett år sedan

Var hos Remanns för att hitta en brudklänning som jag sen kan ha som balklänning. Och jag hittade drömklänningen! Och det var tack vare det fantastiska sortimentet och den hjälp och proffsiga service jag fick av kvinnan i butiken. En butik jag varmt kan rekommendera!

Amanda

mer än ett år sedan

Jag är mycket nöjd med den service jag har fått. Lucy är mycket duktig sömmerska. Jag, som själv är intresserad av skrädderi och är rätt petig, blev väldigt nöjd när jag fick tillbaka min spets brud klänning. Hon vet vad hon gör!

Anna

mer än ett år sedan

Hyfsad service men väldigt få klänningar i större storlekar (44-46). Mycket konstigt med tanke på det stora antal klänningar de har i butiken.

Kakan

mer än ett år sedan

Vilken service, Fantastisk personal!! Här finns inga problem, bara möjligheter, försöker verkligen ge kunden det den vill ha!!! Hoppas jag får fler anledningar att handla i denna butiken!
Tack personalen på Remanns!!! :-)

Lena

mer än ett år sedan

Känns lite omodernt och trist i butiken, inte den pampiga och lite sofistikerade känsla som man gärna vill ha i en brudbutik. Trevliga unga tjejer som var serviceminded. Dock mycket trist utbud av klänningar, mycket i samma stil - tubtopp/a-line som alla gift sig i de senaste åren.