Se på karta

rehabiliteringsträning 

gav 6433 företag inom detta område

OM Rehab i Helsingborg AB

Öppet

(5)

Nelly Krooks gata 8-1025444 Helsingborg
logo

Målet är att du på så få behandlingstillfällen som möjligt ska uppleva lindring av dina besvär och om möjligt bli besvärsfri.

Leg. Kiropraktor Jonas Svensson AB

(4)

S:ta Annagatan 353232 Skara
logo

Besvär i ryggen kan störa din hälsa på många olika sätt. En kiropraktor är specialist på att hitta och behandla dessa störningar.

Naprapat Doktorerna

Munkforsplan 3712347 Farsta
logo

Naprapat Doktorerna är verksamma i Stockholm med kliniker i City, Bromma, Farsta, Rönninge, Skärholmen, Huddinge och Flemingsberg. Vi utreder, behandlar och förebygger dina funktionsrubbningar eller ditt smärttillstånd. Vår målsättning är att du ska slippa dina besvär och må bra. Välkomna till oss!

Naprapat Doktorerna

Stationsvägen 314461 Rönninge
logo

Naprapat Doktorerna är verksamma i Stockholm med kliniker i City, Bromma, Farsta, Rönninge, Skärholmen, Huddinge och Flemingsberg. Vi utreder, behandlar och förebygger dina funktionsrubbningar eller ditt smärttillstånd. Vår målsättning är att du ska slippa dina besvär och må bra. Välkomna till oss!

Naprapat Doktorerna

Abrahamsbergsvägen 3116830 Bromma
logo

Naprapat Doktorerna är verksamma i Stockholm med kliniker i Bromma, Farsta, Rönninge och Skärholmen samt Huddinge och Flemingsberg. Vi utreder, behandlar och förebygger dina funktionsrubbningar eller ditt smärttillstånd. Vår målsättning är att du ska slippa dina besvär och må bra. Välkomna till oss!

Leg.Sjukgymnast Maria Einéus

Skogsborgsvägen 1664731 Mariefred
logo

Ortopedmedicinska Kliniken i Malmö AB

Öppet

(2.25)

Utställningsgatan 221120 Malmö
logo

Våra sjukgymnaster och läkare erbjuder professionell bedömning och behandling. Lätt tillgång till tider och snabba åtgärder.

Gabbi Westerberg Läkarhuset i Lund

Öppet

Bondevägen 5A22764 Lund

Välkommen till Gabbi Westerberg Läkarhuset i Lund. Kontakta oss för mer information!

Naprapatcenter i Visby AB

Öppet

(4)

Cypressgatan 1B62158 Visby
logo

Naprapatcenter i Visby AB har tre legitimerade naprapater och är en modern privatmottagning för rehabilitering av rygg- och muskelbesvär, ofta i form av arbets- och idrottsskador.

Jan Thorell Sjukgymnastik AB

Öppet

Borganäsvägen 2878433 Borlänge

Sjukgymnaster med specialisering på Ortopedisk Manuell Terapi. Träningslokal finns också!

Team Hälsa AB

Öppet

Göteborgsvägen 9743137 Mölndal
logo

Vi är experter inom hälso & friskvård som valt att arbeta med hälsoutveckling för både företag och privatpersoner. Våra handplockade specialister tar hand om allt från akuta besvär hos den enskilde individen till långsiktigt hållbar hälsa för företag. Gedigen kunskap, konkreta metoder, hög tillgänglighet och personligt intresse är vad våra kunder berömmer oss för.

Hälsohuset i Vadstena och Skänninge AB

Öppet

Jungfrustigen 559232 Vadstena
logo

Hälsohuset är en friskvårdsanläggning med inriktning mot styrketräning/rehabiliteringsträning. Välkomna att ta kontakt!

Ryggakuten

Visborgsallén 2362150 Visby
logo

Vi är ett team av naprapater, friskvårdskonsult, dipl. massör och sjukgymnast. Med högsta engagemang, professionalitet och tillgänglighet kan vi erbjuda behandling, rehabiliteringsträning och förebyggande insatser för människor med besvär i ryggrad, muskler och leder.

Leg. Sjukgymnast Lotta Dolck

(5)

Övägen 1021642 Limhamn
logo

När mediciner och vila inte hjälper kan jag som sjukgymnast erbjuda dig en helhetslösning. Som erfaren sjukgymnast använder jag mig av en rad olika behandlingsmodeller anpassade efter dina besvär. Jag ger bl.a. laser, avancerad akupunktur och mycket annat.

Koppang Sjukgymnastik & Friskvård

Gustav Vasas Väg 1C59230 Vadstena
logo

Blåhusets Naprapatmottagning Tony Andreasson

Öppet

(5)

Esplanaden 1085232 Sundsvall
logo

Med effektiva behandlingsmetoder och korta väntetider hjälper vi dig med akuta och kroniska besvär från nacke, rygg, leder och muskler samt med yrkes- och idrottsskador. Vi behandlar dina besvär med naprapati, massage och rådgivning.

Ove Sigvardsson, Kroppsverkstan

Stationsgatan 1A82445 Hudiksvall
logo

Företaget drivs av mig Ove Sigvardsson.Jag jobbar i huvudsak som legitimerad sjukgymnast (legitimerad fysioterapeut).Jag är även utbildad massageterapeut, friskvårdspedagog och ergonom. Vid sidan av min mottagning jobbar jag sedan många år med massagekurser, friskvård, företagshälsovård och utbildning.Jag har F-skattsedel och betalar själv skatt och moms för utförda uppdrag.

Acrius Uddevalla

Öppet

Kasenabbevägen 11B45150 Uddevalla
logo

Snabb och effektiv hjälp av specialister! Vi hjälper din kropp att prestera och fungera på bästa sätt. Om det så gäller att förebygga skador, skaffa en starkare kropp eller att bota en åkomma, så finns all kompetens du behöver under samma tak.

Kiropraktor Björkman

Österlånggatan 6350337 Borås

Nyköping Strands Sjukgymnastik AB

Öppet

Gästabudsvägen 661131 Nyköping
logo

Välkommen till Nyköping Strands Sjukgymnastik. Sjukgymnast med cert. inom idrottsmedicin CSPT. Kontakta oss för mer information.

Arne Rydström Sjukgymnastik

Öppet

Järnvägsgatan 3870362 Örebro
logo

Välkommen! Med 25 års erfarenhet tar vi hand om dina skador.

Fysioterapi och Idrottsskade Metropolen AB

Skiftesvägen 383148 Östersund
logo

Metropolen startade sin verksamhet 1989 på Storgatan 34 i den gamla biografen Metropols lokaler. 2011 flyttade företaget till nuvarande adress, Skiftesvägen 3 i Odenskog. Vår största uppdragsgivare är Region Jämtland Härjedalen. Samarbetet med ett flertal försäkringsbolag har ökat de senaste åren, och vi tar nu emot ett stort antal kunder med privat sjukvårdsförsäkring.

Solveig Nilsson - Hallabro-Listerby Sjukgymnastik

Abergavägen 2M37274 Listerby
logo

Jag heter Solveig Nilsson och är av Socialstyrelsen legitimerad Fysioterapeut & Akupunktör.Sjukgymnastik, akupunktur och individuell ergonomi är några exempel på metoder på vad jag med min långa erfarenhet guidar er igenom för ett åter bättre välmående.Behöver du träna upp dig efter en ortopedisk operation, eller kanske behöver du träning för att lindra och neurologiska och reumatiska sjukdomar? Ring då mig för tidsbokning och rådgivning på 0761187708. Vi hörs!

Hedla Rehab

Öppet

Fågelviksvägen 914553 Norsborg
logo

VÄLKOMMEN TILL HEDLA – rehabcentret för dig med stroke eller annan neurologisk skada. På Hedla erbjuder vi intensiv och individuellt anpassad neurorehab, med målinriktad och specifik träning i berikad miljö.

Kiropraktorkliniken Laurin

Öppet

(4.6)

Geijersgatan 821618 Limhamn
logo

Hos oss träffar du välutbildade och legitimerade kiropraktorer, sjukgymnaster/ fysioterapeuter och psykolog samt certifierade medicinska massörer och medicinsk diplomerad fotvårdsspecialist, som med ett professionellt bemötande jobbar enligt en väl genomarbetad behandlingsform för att diagnostisera, förebygga och behandla skador, värk och andra besvär i rörelseapparaten. Här har du också möjlighet att träna i ett toppmodernt Technogym alla dagar i veckan!