Om Rehabexperten Vällingby AB

Rehabilitering och behandling utförd av sjukgymnaster vidareutbildade inom ortopedisk manuell terapi (OMT). Vid första besöket utförs en undersökning med funktionsbedömning och efter den lägger vi upp en behandlingsplan tillsammans med dig som patient. Välkommen att kontakta oss!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Rehabexperten Vällingby AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRehabexperten, Vällingby AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.09.1999
Org.nr:5565736369
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital102000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler, 96040 Kroppsvård, 47740 Specialiserad butikshandel med sjukvårdsartiklar

Exekutiva befattningar/Administration

Gunilla Cecilia WirseenOrdförande
Eva M Camilla Claesson Beck-FriisLedamot
Gunilla Cecilia WirseenLedamot
Pär Henrik ZühlkeLedamot

Omdömen om Rehabexperten Vällingby AB

Ullis

mer än ett år sedan

Jag har fått jättebra hjälp med träningsprogram och handfasta tips på hur jag ska träna min kropp för att slippa värk jag haft i nästan 28 år. Nu har jag följt träningsprogrammet som byggts på undan för undan i snart 3 månader och har nästan aldrig ont längre!! Helt fantastiskt nöjd, tack Lena J för din fina hjälp!

Per

mer än ett år sedan

Jag fick en väldigt dålig sjukgymnast som tydligt uppvisade dåligt tålamod när jag behövde som mest hjälp och förklaring i en övning. Snäste av mig när jag frågade hur jag skulle göra ett moment i en övning. Gick därifrån ledsen och arg. Gick aldrig tillbaka och rekommenderar det inte till någon.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Första gången var efter en diskbråcksoperation.Rehabiliteringen fungerade alldeles utmärkt. Nu går jag på rehab för ett nytt diskbråck. Jag valde samma företag igen för att personalen är väldigt kunnig och tillmötesgående.
Kent

Möjliga telefonnummerformat

0837549508-37 54 95083-754 95