Se på karta
Östra Storgatan 17055452 Jönköping

Välkommen till MBA-service. Vi gör din redovisning och anpassar oss efter Ditt behov av bokföring, bokslut, löner m m samt övrig administration enligt önskemål.

Järnvägsgatan 356431 Bankeryd

Christina Landén Revision AB är ett litet företag med hög kompetens och personligt engagemang. Vi har funnits sedan 2002 och arbetade då mest med revision i AB. Under 2017 har vi släppt de sista revisionsuppdragen och jobbar nu med det som vi gillar mest; redovisning, bokslut och rådgivning mm. Vi jobbar därmed närmare kunden och mer i nutid och framtid istället för dåtid. I företaget arbetar Christina Landén, och Rasmus Sjökvist Landén och de kunder vi arbetar med är små- och medelstora ägarledda företag inom vitt skilda branscher. Företagsformen hos kunderna varierar allt från AB och HB till enskild firma men också Brf och andra typer av ekonomiska föreningar mm. Christina är auktoriserad redovisningskonsult och ansluten till FAR, branschorganisationen för revisorer och rådgivare. Vi utbildar oss löpande för att följa med i de förändringar som ständigt pågår. Företaget ingår i ett nätverk av redovisningskonsulter och revisorer.

Barnarpsgatan 255316 Jönköping

Personligt samarbete med fokus på dig och ditt företags behov.

Apotekargränd 455320 Jönköping

4 (1)

Din personliga revisions- & redovisningsbyråVi på Brahe arbetar främst med små till medelstora företag. Hos oss har du din egen kontaktperson, och du samarbetar alltid med samma personer. Kompetensen hos Brahe är alltid bred, kvalificerad och uppdaterad. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Lantmätargränd 555320 Jönköping

PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning med över 3 000 medarbetare runt om i landet – vi finns där du finns! Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem och våra värderingar genomsyrar allt vi gör.

Torsgatan 13C56130 Huskvarna

RedovisningsbyråVi gör det vi är bra på – ni koncentrerar er på det ni är expert på.

Kanalgatan 7E55322 Jönköping

Vi är stans nyaste revisions- och redovisningsbyrå. Vi har under många år arbetat med allt från mindre bolag till stora koncerner. Vi har insett att det absolut roligaste och mest givande är att arbeta med mindre och medelstora ägarledda bolag. Vi vill vara ett aktivt stöd för ägare och ekonomipersonal i arbetet med att utveckla sin verksamhet. Med någon av oss som revisor så får ni en engagerad person som vill vara tillgänglig för er under hela året.

Bankeryd56431 Bankeryd

Tillsammans arbetar vi i ett nätverk för att ge professionell ekonomisk rådgivning och helhetslösningar åt våra kunder. Vi strävar efter att arbeta nära kunden och ge personlig service.

Frysvägen 655652 Jönköping

Ostkompaniet ingår i Lindahls Invest, som är ett familjeägt företag med mer än 40 års erfarenhet av livsmedel. Mest känt för Lindahls Mejeriprodukter AB och den turkiska yoghurten. Bolaget avyttrades under 2010. #nl# #nl#I vår anläggning i Jönköping finns ett mognadslager för drygt 1 miljon kg hårdost och en modern maskinpark för bitning, packning och prismärkning av både hård- och dessertost.

Framgången 155318 Jönköping

1 (1)

Vitmossevägen 155475 Jönköping