Om RedBridge AB

Vi levererar IT-Tjänster för den Digitala Affären inom utveckling, infrastruktur och drift. Vi har lång erfarenhet och med ett starkt fokus på Open Source samt engagerade medarbetare skapar vi kundnöjdhet i alla steg av kundens IT-Projekt.

Drift

RedBridge är inte en traditionell driftsleverantör. Tillsammans med våra kunder skapar vi en lösning som ska motsvara användarens förväntningar.

De lösningar som utvecklas för den Digitala Affären behöver ständigt förbättras och förändras för att vara relevanta för användaren. Lösningarna ska även kunna skala beroende på trafikvolymen som ständigt förändras. För att hantera de kontinuerliga förändringarna ställs det nya krav på driftsorganisationen för att lösa utmaningarna är det viktigt att samarbetsformerna och processerna mellan utvecklingsgänget och driften är intrimmade samt att verktygen för att automatisera kodflödet är på plats.

Lösningar

Vi har specialiserat oss på att utveckla lösningar som i hög grad använder sig av Open Source och öppna industristandarder. En hög grad av automatisering är ett givet inslag i alla projekt vi gör och mätbarhet är lika naturlig för oss som korrekthet.

Som leverantör av konsulter eller hela mjukvaruprojekt i egen regi enligt era krav har vi satsat hårt på att kontinuerligt vidareutbilda våra konsulter så att de alltid ligger i framkanten. Det gör att vi känner oss trygga med att lösningarna som tas fram åt kunden är beständiga och stabila efter leverans.

Tjänster

RedBridge konsulter är specialister inom systemutveckling och IT-infrastruktur och arbetar med kostnadseffektiva lösningar. Med 10-15 års erfarenhet i branschen kan våra konsulter hantverket och har kompetensen att förstå komplexa IT-System. Resultatet blir en standardiserad och en bättre utnyttjad IT-miljö som är kostnadseffektiv.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

RedBridge AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRedbridge AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande30.06.2003
Org.nr:5566458617
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital120000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch62010 Dataprogrammering

Exekutiva befattningar/Administration

Leif Stefan AnderssonLedamot
Dan Tobias Holmer StråleRevisor