Om Rastaholms Värdshus

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Rastaholms Värdshus, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Rastaholms Värdshus AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

25.03.1998

Org.nr:

5565542742

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

3000 - 4999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

56100 Restaurangverksamhet, 93199 Övrig sportverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Brandt

moreThanAYearAgo

Rekommenderar verkligen nu med den nya krögarn och hans personal. Läget är nästintill oslagbart!

Patrik Wingert

moreThanAYearAgo

Ett gott hederligt och ärligt klassiskt julbord. Inte massa konstigheter som vissa restauranger vill krångla in i julbordet utan det som hör till i vällagad och välsmakande form.

Matilda med familj

moreThanAYearAgo

julbordet smakade bra i klassisk miljö!

Arne Ekström

moreThanAYearAgo

Mycket vällagad och god mat på välkomponerat Julbord

Lasse

moreThanAYearAgo

Ett underbart julbord på glasverandan, en whiskey i lädersoffan under den mäktiga takmålningen - detta är en pärla i Mälaren .... och då snackar vi julbord - på sommaren med utveranda, musikpub samt gästhamn .... It's a 'don't miss'!!!! Dessutom ett anspråkslöst men trevligt vandrarhem.

Carl von

moreThanAYearAgo

Stället har ett kanon läge, men en personal som är totalt åt h..vetet snurriga!

/Carl

SA

moreThanAYearAgo

Har just kommit hem efter en middag på Rastaholms värdshus. Det bjöds grillkväll men en timme in i serveringen hade glöden falnat och en massa hungriga människor väntade otåligt på att grillarna skulle komma igång igen. Till slut bars det ut fat med stekt mat från köket för att lugna gästerna. Inne på den kalla buffén gapade många fat tomma. Hela stället verkade överlämnat i händerna på ett gäng sommarjobbare som slet med att få saker och ting att flyta. Vid flera tillfällen fick vårt sällskap påminna om drycker vi beställt men ej fått till bordet.
Restaurangens läge är dock nära nog oslagbart. Kvällssolen över altanen och utsikten mot fjärden förlåter mycket.
Resta

responseFromCompany

Tråkigt att höra att det var en mindre lyckad kväll på våra annars så populära grillkvällar. Jag har förstått att det var problem senaste Tisdagen, och måste verkligen beklaga detta. Det finns flera orsaker till att det gick snett... Vi som driver restaurangen (Thomas o Carolina) var för en gång skull inte var på plats. Vår restaurangchef fick på eftermiddagen reda på att hans Mamma var svårt sjuk, och var tvungen att åka hem till Uppsala. Köket gjorde en miss (till min stora ilska), och satte en ung, lärling vid grillen vilket gjorde att kolen slocknade och mat ej kunde levereas under en period. Så ska det självklart inte vara !
Jag och min kökschef (som typiskt nog var ledig denna kväll) har nu talat igenom problemen med personalen och vi har lärt oss av detta.
Hoppas ni vill ge oss en ny chans för vi brukar verkligen leverera en kanongod grillbuffé, och en sak till håller jag med om...utsikten kan man verkligen inte klaga på! Vi ber om ursäkt och lovar bättring.

Clara Sommar

moreThanAYearAgo

Mycket trevligt och vackert. Den absolut bästa utsikten i Mälaren. Bra mat och en jätte fin bastu. rummen i vandrarhemmet är nyrenoverade och fräscha. det enda man måste tänka på är att man inte får köra bilen över till ön utan ha den parkerad på andra sidan bron.

Alexander

moreThanAYearAgo

Väldigt gott julbord med bra service! En lugn miljö där man kan njuta av maten.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

God mat i klassisk jul miljö

Mika med familj

moreThanAYearAgo

Tack för ett mycket trevligt Julbord. Allt var mycket gott och stämningen gemytlig. Det enda som saknades var snön.

Katarina och Peter

moreThanAYearAgo

Vi hade vårt efterlängtade höstbröllop i Oktober och jag måste tacka för vår mest lyckade fest någonsin. Vi (eller jag) hade nog varit jobbig med alla önskemål och frågor, men jag hade inte behövt vara orolig för personalen var enormt trevlig och proffsig, maten helt otroligt god och alla tyckte stället var så vackert.
Tack Carolina med personal för att ni gjorde vår fest oförglömlig !

Båtresenären

moreThanAYearAgo

Har nu varit där vid 3 tillfällen i sommar. Har aldrig varit med om mer förvirrad personal på någon restaurang jag besökt. Tillfälle 1 beställer blodigt får välstekt. Öl kommer fel märke, frun har beställt vit vin får rött. Gång 2, 30min. tills vi får beställa dricka, kommer efter 45 min. maten tar 75min. (hade glömt hos). Gång 3 som ovan, nä nu tar vi båten till andra sjökrogar istället. När man betalar dyrt så vill man ha service och det minsta man kan begära är väl att personalen kan tacka för besöket, eller!?

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Kanongott och superfint läge vid vattnet !

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070570712707-057 071 27070-570 71 270705-70 71 27070-5707127