Vägbeskrivning

rörtjänst

gav 115 företag
Karta
 • Bruksgatan 14
  38651 MÖRBYLÅNGA
  Visa vägbeskrivning
  070-817 65...
  Visa nummer
  Stängt
  Bosses Rör i Mörbylånga AB är ett VVS-företag som hjälper dig som kund med anläggande av enskilda avlopp/infiltration, nyinstallation/underhåll av jordbruks-VVS samt enskilda hushåll. Vi har även bred och långvarig kunskap inom badrum/kök, där vi utför nyinstallation och renovering. Våra VVS-installatörer är utbildade inom rådande riktlinjer via Uponors utbildning gällande rördragning mm. Behöver du hjälp med att installera solvärme, vedpannor, värmepumpar för jordvärme och luft/vatten
 • Lilla garnisonsgatan 28
  25467 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  070-634 77...
  Visa nummer
  (1
  Vi är ett fullserviceföretag inom VVS. Vi utför arbeten inom vatten, avlopp och värme. Inget uppdrag är för stort eller litet, allt från att byta blandare till att installera värmepumpar är en del av vår vardag. Välkommen att kontakta oss för en trygg VVS-installation!
 • Bankogatan 5
  25656 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  070-241 37...
  Visa nummer
  Vi utför allt inom rör och VVS. Vi är specialiserade på reparation, service och installation av värmepumpar och arbetar med kvalitativa produkter från Veissman. Med lång erfarenhet och bred kompetens kan vi på M.T Rörinstallationer alltid garantera ett professionellt utfört arbete. Våra duktiga och kompetenta rörläggare åtar sig uppdrag åt både privatpersoner och företag runt om i Bjuv, Billesholm, Ekeby samt Helsingborg med omnejd.
 • Nålvägen 4
  93157 SKELLEFTEÅ
  Visa vägbeskrivning
  0910-124...
  Visa nummer
  Välkommen din egen rörmokare. Vi hjälper dig med allt inom vatten, värme och energi. Det blir också enklare och tryggare eftersom vi ska erbjuda dig både produkter och tjänster.
 • Olvägen 18
  34250 VISLANDA
  Visa vägbeskrivning
  0472-342...
  Visa nummer
  Vislanda Rörtjänst AB grundades 1987. Vi har idag över 30 års erfarenhet och vi vänder oss till så väl företag som privatpersoner. Vi kan erbjuda helentreprenad med många goda kontakter i branschen.Vi har ett gott samarbete med brunnsborrare, elektriker och snickare, så du kan anlita oss för t.ex badrumsrenovering, ny brunn eller värmepump. Vi är certifierade i kylutbildning, utbildade på värmebaronens pelletsbrännare samt auktoriserad Thermia värmepumps-installatör.
 • Ragnhildsborgsvägen 17
  14897 SORUNDA
  Visa vägbeskrivning
  08-520 105...2
  Visa nummer
  (3
  Stängt
  Våra rörmokare utför alla inom VVS förekommande arbeten. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens och åtar oss små som stora uppdrag, allt från droppande kranar till installation i samband med ny, om och tillbyggnad. Våra kunder är företag, försäkringsbolag, fastighetsägare och privatpersoner i Nynäshamn, Haninge samt övriga delar av södra Stockholm. I stort sett inget arbete är för stort eller för litet för oss. Välkommen att kontakta oss med en offertförfrågan.
 • Långesand
  47531 ÖCKERÖ
  Visa vägbeskrivning
  031-96 14...3
  Visa nummer
  Har du ett trasigt rör hemma, ska du byta värmepump eller renovera ditt kök? Välj då att anlita en professionell rörmokare för ditt rörarbete. En som är godkänd för att utföra VVS-installationer.
 • Omformargatan 12
  72137 VÄSTERÅS
  Visa vägbeskrivning
  021-41 51...
  Visa nummer
  Kvalité, service och kunskapMångårig erfarenhet och bred kompetens är utmärkande för vårt företag.Vårt verksamhetsområde omfattar allt från service och underhåll till avancerade industriinstallationer. Med totalåtagande inom VS-området kan vi inleda vårt samarbete med Er genom att granska och utveckla Era idéer och härefter driva arbetet fram till driftklar installation.
 • Bultvägen 6B
  55302 JÖNKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  036-36 65...
  Visa nummer
  Vi är ett auktoriserat VVS-företag och utför alla typer av rörarbeten – allt från mindre serviceuppdrag till omfattande entreprenader mot privat och offentlig sektor.I dag är vi 14 anställda och bland våra kunder finns industriföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare och privatpersoner. Vi erbjuder allt från nyinstallationer, badrumsrenoveringar och reparationer till installation av fjärrvärme och fjärrkyla.
 • Gräsgatan 6
  64540 STRÄNGNÄS
  Visa vägbeskrivning
  070-872 46...
  Visa nummer
  Strägnäs Rörtjänst utför alla typer av VVS arbeten så som installation av olika värmepannor (bl. a värmepumpar, pellets, vedeldning, fjärrvärme), installation av sanitetsvaror, injustering värmesystem, projektering och installation av kompletta VVS system i både villor och större fastigheter.Vi utför installation av värmeanläggningar till ett överenskommet fast pris och samarbetar med etablerade varumärken som Nibe, Viessman, Thermotec, SolRa Solvärme och många fler.
rörtjänst gav 115 företag