Om Rörmontören Syd AB

​Rörmontören Syd AB är ett auktoriserat företag inom både säker vatten- och gasinstallation, med medlemskap i VVS-installatörerna. Vi bildades i Malmö år 2003 genom en sammanslagning av AB Rörläggaren i Bara och VVS-Montören i Staffanstorp.

Årets vvs företag 2016 och 2017 ​

På tio år har både antalet uppdrag och vår personalstyrka växt och sedan 2013 hittar ni oss i nya, fräscha lokaler i Staffanstorp – strategiskt placerat för arbete i hela regionen. Vi är ett sammansvetsat gäng med hög kompetensnivå: Tillsammans är vi 56 anställda, varav tio arbetar på kontoret. Vi tror att god sammanhållning stärker oss i vårt arbete, vilket spiller över på våra kundrelationer. Vår främsta ambition är ta hand om de kunder som vi har och de uppdrag vi får. Vi är nöjda när du som kund är nöjd.

Vår fordonsflotta består av allt från den lilla servicebilen till den stora och i linje med vår policy anpassar vi vår verksamhet efter kundens önskemål. Vi har skapat rutiner för varje anställd så att kunden tidigt ska känna förtroende för både företaget och dess anställda. För oss finns det inga jobb som är för stora eller för små: Vi har kompetensen som krävs för alla sorters uppdrag.​

Rörmontören Syd vill bidra i utvecklingen mot det miljövänliga och energisnåla samhälle som alla önskar. Därför har vi utformat en Miljöpolicy för att göra vår del av arbetet. Vi ser miljöanpassning som en naturlig av verksamheten och vill bidra till en bättre miljö genom att ha en positiv inställning till miljöfrågor och förbättra våra miljöinsatser.

Vi följer lagar, myndighetsdirektiv och är aktivt med och påverkar på projektnivå så att miljöpåverkan minskas. På det sättet kan vi utföra ett gott arbete med ett grönt samvete!​

Rörmontören Syd ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Rörmontören Syd AB VVS, Staffanstorp - 1
  • Rörmontören Syd AB VVS, Staffanstorp - 2
  • Rörmontören Syd AB VVS, Staffanstorp - 3
  • Rörmontören Syd AB VVS, Staffanstorp - 4
  • Rörmontören Syd AB VVS, Staffanstorp - 5
  • Rörmontören Syd AB VVS, Staffanstorp - 6
  • Rörmontören Syd AB VVS, Staffanstorp - 7
  • Rörmontören Syd AB VVS, Staffanstorp - 8
  • Rörmontören Syd AB VVS, Staffanstorp - 9
  • Rörmontören Syd AB VVS, Staffanstorp - 10

Rörmontören Syd AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRörmontören Syd AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande07.12.1994
Org.nr:5565004438
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital133000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43221 Värme- och sanitetsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Mats Roger JohanssonOrdförande
Dan Jörgen JönssonVerkställande direktör
Carl Fredrik Stefan SchönLedamot
Dan Jörgen JönssonLedamot
Mats Roger JohanssonLedamot
Einar HauglandLedamot
Dick Mickael Roland WebeckLedamot
Ann Eva-Maria LarssonSuppleant
Carl-Fredrik Stefan StreibyExtern firmatecknare
Johan Andreas Håkan KlingHuvudansvarig revisor

Visar 4 av 10

Omdömen om Rörmontören Syd AB

Richard Lööf

mer än ett år sedan

Vi anlitade dem för att laga rinnande toastolar för fem år sen. Då var allt ok. Men när jag ringde nu i mars 2021 meddelade den som svarade att de först måste åka hit o kolla vad som behövs och sen åka och hämta det och komma hit igen. När jag upplyste om att jag utifrån den förra räkningen vet exakt vad som behövs och att de kunde ta med sig samma grejer blev han otrevlig. Han ville till varje pris att de skulle åka två gånger och ta betalt för det. Oseriöst !!!

Elin Rosvall

mer än ett år sedan

Renoverat hela badrummet via rörmontören syd och är väldigt nöjda med allt från start till vårt färdiga badrum. Proffsigt och smidigt!

Caroline

mer än ett år sedan

Har ringt tre gånger och lämnat nummer och namn, de sa att de skulle återkomma senare under dagen men det gjorde de aldrig...

Sandra Jönsson

mer än ett år sedan

Rekommenderar! Snabba och till ett bra pris.

Robert Axelberg

mer än ett år sedan

Det duger efter att fått löfte om färdigställande av vårt badrum på måndag blev det tisdag som förvandlades till torsdag som slutligen bli fredag ytterligare samtal blev man lovad att måndag blir det. Idag är det måndag jag får väl ringa imorgon igen
Välj annan firma

Robert Nilsson

mer än ett år sedan

Jag tycker att allt som har med rörmontören att göra var bra. Från kontakten första dagen till avslutat jobb! Riktigt nöjd!

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

04044744004-044 74 40040-44 74 400404-474 40040616129904-061 612 99040-616 12 990406-16 12 99040-6161299