Se på karta

rör reparationer 

gav 32 företag inom detta område

Pistolgatan 525466 Helsingborg
logo

Vi utför alla typer av arbeten inom rörarbeten. Vi är ett seriöst företag med mycket serviceinriktad personal. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar, privata fastighetsbolag, villaägare samt Helsingborgs kommun. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Skogsängavägen 2624760 Veberöd
logo

Idala rörtjänst är beläget i Veberöd, lunds kommun. Vi utgår från Veberöd men vår kundkrets sträcker sig allt från Österlen till Landskrona med omnejd. Vi utför jobb till företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Kvalitet är viktigare än kvantitet för oss, vilket i längden sparar kunden både tid och pengar.

Pilos Väg 761136 Nyköping
logo

Svalsta VVS är rörfirman i Nyköping som utför nyinstallationer, reparationer och service av VVS-produkter i fastigheter i Nyköping. Som erfaren och auktoriserad VVS-montör utför Mikael Fager säker installation av värmepumpar, golvvärme, värmepannor och varmvattenberedare. Företaget erbjuder sina tjänster till både privatpersoner och företag i Södermanland.

Junogatan 145142 Uddevalla
logo

Stålentreprenör med smide, stålmontage, stålhallar, stålstommar, stål-konstruktioner, rostfria stålarbeten, reparation och underhåll av stål.

Tallvägen 215138 Södertälje
logo

Tillsammans utvecklar vi framtidens industri.Systematik – Effektivisering – ModerniseringMed skräddarsydda helhetslösningar eller punktinsatser levererar vi hållbara tjänster inom underhåll, service och utveckling för industriföretag. Alltid med långsiktighet, helhetsperspektiv och din verksamhets bästa i fokus.Vi har lång erfarenhet av att tillsammans med våra kunder utveckla och förbättra produktivitet, lönsamhet, säkerhet och arbetsmiljö.

Tenngatan 460223 Norrköping
logo

Vi arbetar med tillverkning, montage samt underhåll inom områdena mekanik, elteknik och termoplast.

Långesand 47531 Öckerö
logo

Har du ett trasigt rör hemma, ska du byta värmepump eller renovera ditt kök? Välj då att anlita en professionell rörmokare för ditt rörarbete. En som är godkänd för att utföra VVS-installationer.

Kungsängens gård 175323 Uppsala
logo

FSAB är ett fullserviceföretag inom fastighetsservice och skadeservice. Vi har specialkompetens för att klara av de tuffa krav som ställs på sanering, bygg, VVS, industriservice och fastighetsjour.

Rosengårdsgatan 1445632 Kungshamn
logo

Välkommen till Jonas Rör i Kungshamn / Smögen. Vi säljer och installerar badrum, värmepumpar, vatten, avlopp och värmeinstallationer. Exempelvis: berg-, luft-, vattenvärmepumpar, badrumsinredning och övrig sanitetsarmatur.

Jonsbergsvägen 159534 Mjölby
logo

Vi utför alla typer av rörinstallationer från servicearbeten till större entreprenader. Vi är certifierade enligt Säker Vatten och vi har högsta kreditvärdighet trippel-A. Besök oss gärna i vår butik där Du kan köpa VVS-artiklar och få råd och tips av kunnig personal.

Tegneby 1045793 Tanumshede
logo

JLS rör i väst, ditt lokala VVS företag.

Skulptörvägen 2612143 Johanneshov
logo

Vi utför alla typer av VVS-arbeten från servicejobb till mellanstora entreprenader med fokus på noggrannhet.Kundkontakt och goda relationer med våra kunder.

Tjusebotorp 51870591 Örebro
logo

Rörtek Sverige AB, din firma för VS-service och felsökning i Örebro! Vi hjälper dig, privatperson som företag, med allt från installation av värmepump till felsökning och bergvärme. Kontakta oss via mail eller telefon för ditt nästa projekt!

Mossebogatan 1361595 Valdemarsvik

(2.5)

Torsgatan 1560363 Norrköping
Industrivägen 992531 Tärnaby

(3)

Kråketorpsgatan 10B43153 Mölndal