Se på karta

röllakanmattor 

gav 175 företag inom detta område

Callerts Matt-Tvätt AB

Stängt

(4.5)

Värmdövägen 74813235 Saltsjö-boo
logo

Specialiserade på tvätt av orientaliska mattor, antika vävnader, rölakan, hemslöjdsmattor sedan 1935. Omsorgsfull tvätt av mattor. Vi har även stor erfarenhet av tvätt av prydnadsmattor och antika gobelänger. Återinfettning av mattor samt appretering och sträckning.

Orientaliska Mattateljén

Stängt

(5)

Solandergatan 812145 Johanneshov
logo

Lagar och konserverar mattor och textilier, orientaliska/svenska, allt som är vävt.  Monterar mattor för hängning. Även mattvätt!

Wahlbecks Mattor

Öppet

Roxviksgatan 158273 Linköping
logo

Välkommen, vi erbjuder handknutna orientalmattor samt även tvätt och reparation.

Nylanders Mattor AB

Öppet

(5)

Boråsvägen 6651634 Dalsjöfors
logo

Mattor online och i butik sedan 1966! Vi har alla typer av mattor, kolla in vår webbutik eller hälsa på oss i Dalsjöfors strax utanför Borås!

Björnol AB

Öppet

(3)

Falekvarna TOMTEN 452191 Falköping
logo

Mattor online och i butik, plastmattor direkt från fabrik, samt stor sortering mattor för hemmets alla rum.Besök vår butik vid vårt väveri utanför Falköping

Matt-Elefanten i Sverige

Öppet

(4.5)

Firmavägen 2D70236 Örebro
logo

Hos oss finner du ett riktigt stort utbud av mattor! Här hittar du mattan du söker – alltid med öppet köp. Som medlem i Matt-Tema (Sveriges största mattkedja) har vi mattor från stora delar av världen med egen import. Välkommen in!

Moazzamis Mattgalleri AB

Öppet

(5)

Hovrättstorget 155321 Jönköping
logo

Egen import av persiska kvalitétsmattor. Allt från klassisk till stilren design. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök. Välkommen.

Nässjö Golv AB

Anneforsvägen 1857132 Nässjö
logo

Vi utför arbeten inom golv, slipning, kakel och klinker. När det gäller badrum så tar vi hand om totalentreprenad av renoveringen.

Matt-Tema Karlstad (Håells Mattor)

Öppet

Ventilgatan 365345 Karlstad
logo

Ett ägarbyte har skett. Tidigare Håells Mattor drivs nu vidare som Matt-Tema Karlstad. Vi finns kvar på samma plats och med samma utbud, redo för att erbjuda er vår service!

Gustafssons Parkett & Golv AB

Öppet

Järnvägsgatan 871130 Lindesberg
logo

I vår butik finner du bl.a. heltäckningsmattor, altanmattor, parkettgolv, laminatgolv, plastgolv, vinylklick, kakel, klinker, badrumsinredningar, duschhörnor och mängder av tillbehör.Stor utbud avpassade mattor och handknutna mattor.Vi har entreprenadavdelning som hjälper till med inläggning om så önskas.Titta gärna in på vår hemsida www.gpgab.se för mer info.Varmt välkommen!

Kåbe-Mattan AB

Stängt

Sågverksvägen 10A71693 Fjugesta
logo

Sedan 1944 har funktion, design och kvalité gjort Kåbe-Mattan marknadsledande i Sverige. Vi erbjuder ett komplett program av entrémattor med tillbehör där Kåbe Originalmatta är den mest kända och enligt många bäst fungerande.En unik produkt på marknaden är våra Specialgaller med skrap- och halkskyddslist av räfflat gummi, avsett för att öka smutsavskrapningen och minska halkrisken.

Kjellbergs

Industrivägen 3333374 Bredaryd
logo

På Kjellbergs har vi inrett offentliga miljöer och privata hem med textila mattor sedan 1993. Vi har idag ett av Sveriges bredaste sortiment av kvalitetsmattor – såväl heltäckande som måttanpassade. Tillsammans med våra återförsäljare ger vi dig en snabb och personlig service.

Matt-Center, Torsten Lilja

Stängt

Östermalmsgatan 132C59161 Motala
logo

Matt-Center erbjuder Kvalitet & design!

Matt-Seppo HB

Idrottsgatan 251470 Grimsås
logo

Hos oss hittar du annorlunda material för handvävda mattor. Allt från trikåmattrasor och specialband till veckgarn och stränggarn.

Sörmarks Färg AB

Öppet

Bangårdsgatan 768530 Torsby
logo

Peter Åberg Möbler & Inredning AB

Öppet

Bellevuevägen 2721772 Malmö
logo

Möbel & inredningsbutik med egen tapetserarverkstad.Återförsäljare av svenska kvalitetsmöbler från Carl Malmsten och Jio-Möbler.Möbel och inredningstextilier, mattor, belysning och miljövänliga färger från Farrow & Ball.

Rezás Orient Mattor

Södra vägen 1841254 Göteborg
logo

Välkommen till Reza's! #nl# #nl#Äldre samt antika persika kvalitétsmattor är något av Reza´s speciallitet. #nl#Sedan några år tillbaka har även moderna och tidsanpassade orientaliska samt svenska mattor införts i sortimentet. #nl#Numera finner man även utvalda designmöbler.

Golvgruppen AB

Stängt

Västerängsvägen 313675 Vendelsö
logo

Att lägga ett nytt golv är en långsiktig investering,därför är det viktigt att välja en leverantör somkan garantera ett professionellt utfört arbete ochmaterial av hög kvalitet. Det kan vi på Golvgruppen.

Vandra AB

Grevgatan 3211453 Stockholm
logo

Vandra Rugs offers rugs that combine design and handicraft knowledge. All rugs are woven by hand either with a rag-rug technique or from yarn exclusively using the highest quality natural materials cotton, wool-felt, wool-yarn and linen.

Pontus Ericsson AB

Öppet

(4)

Kyrkgatan 5883134 Östersund
logo

Pontus Ericsson är ett familjeföretag med inriktning på textilinredning för hem och offentlig miljö.I vår butik finns allt inom solskydd, gardiner och mattor för den kräsne konsumenten. Vår ledstjärna är kvalité, service och gedigen kunskap.

Polytuft of Sweden AB

Verkstadsgatan 128271 Sösdala
logo

Vi importerar mattor för vidare försäljning till detaljister, fackhandlare och matt- och möbelbutiker. Med ett väldigt brett sortiment kan Polytuft tillhandahålla det mesta inom mattor.I hjärtat av Skåne finner du våra lager-, kontorslokaler och showroom. Här jobbar vi alltid för bästa service och att erbjuda mjuka golv till bostäder, kontor och offentliga platser samt att förbättra entréer med dörrmattor.

Hembergs Matthörna

Norgårdsvägen 645175 Uddevalla
logo

Vi har fyrstads största sortiment av mattor!

Mattbolaget i Uddevalla AB

Kurödsvägen 1145155 Uddevalla
logo

Välkommen till Mattbolaget i Uddevalla. Hos oss hittar du allt inom mattor, golv och tillbehör från kända leverantörer som Pergo, Forbo, Alloc och Tarkett m.f.

Galleri Frendberg

Öppet

Linnégatan 811447 Stockholm
logo

På Galleri Frendberg har specialiserat oss på svenska och antika orientaliska mattor. Vi står för kvalitet kombinerat med europeisk estetik. Vi insåg tidigt vikten och efterfrågan av svensk design både i Sverige och runt om i världen. Därför finner du hos oss en samling av svenska 1900-tals mattor. Bland dessa mattor finner man textilkonstnärer som Märta Måås-Fjetterström, Barbro Nilsson, Agda Östberg och Judith Johansson för att nämna ett fåtal.

Matt-Center i Handen AB

Öppet

Nynäsvägen 3F13647 Haninge
logo

Stockholms största mattbutik. Vi kantsyr alla typer av mattor till båtar, husbilar, husvagnar samt att du även kan få din matta skräddarsydd till hemmet. Vi har ett stort utbud av parkett, laminat samt professionella golvläggare. Kom in i butiken för en kostnadsfri offert.