Om företaget

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vi finns över hela världen och består av miljontals frivilliga som bestämt sig för att hjälpa andra.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
033-10 50...
Adress

Skolgatan 30

50333 Borås

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vi finns över hela världen och består av miljontals frivilliga som bestämt sig för att hjälpa andra.

Vi kämpar för att rädda liv och ge hopp över hela världen och i Sverige, varje dag. Vi delar ut mat, förebygger katastrofer och bidrar med medmänsklig värme och mycket annat.

Vi tror på medmänsklighet i kampen för att ingen ska lämnas ensam i en katastrof. Att förstå, hjälpa och visa omtanke för utsatta människor är det som förenar alla inom Röda Korset.

Genom vårt världsomspännande nätverk kan vi hjälpa på ett sätt som ingen annan organisation kan. Vi finns på plats i 188 länder och arbetar förebyggande för att katastrofer inte ska inträffa. Vi finns där om den ändå sker och vi är kvar efteråt – långt efter att andra gett sig av och medierna tystnat. Genom tiderna har vi räddat livet på och förbättrat förhållandena för miljontals människor.

Vi finns över hela Sverige för att hjälpa människor som drabbats av personliga katastrofer och kriser, är ensamma eller som flytt undan krig och förföljelse.

Vi har fått ett unikt uppdrag i den internationella humanitära rätten att hjälpa människor i konflikter. Vi kan på grund av det och vår neutralitet och opartiskhet ta oss in i oroshärdar och krigszoner där ingen annan kan hjälpa.

Röda Korset och Röda Halvmånen är delar av samma organisation och finns i nästan hela världen, med 188 föreningar i lika många länder. Rödakorsföreningarna i olika länder samarbetar genom Internationella rödakorsfederationen (IFRC). Internationella rödakorskommittén (ICRC) är rödakorsrörelsens ansikte i krig och konflikt.

Röda Korset Second hands utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Röda Korset Second hand

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

1-4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Röda Korset Second hand finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Boråsbygdens Rödakorskrets

Org.nr:

8645001234

Bolagsform

Ideell förening

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

88994 Humanitära hjälporganisationer

Registrerad för moms

Nej

F-skatt

Nej, inte registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

01.01.1971

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

033105084

03-310 50 84

033-10 50 84

0331-050 84