Se på karta

rädsla 

gav 15 företag inom detta område

Psykologpraktik Skylvik AB

Esplanaden 253131 Lidköping

Legitimerad psykolog med lång erfarenhet av arbete inom offentlig och privat verksamhet. Vidareutbildad i handledning och affektfokuserad terapi. Erfarenhet av arbete med barn och familjer inom öppenvård och institutionsvård. Såväl privatpersoner som verksamheter är välkomna. I samarbete med er utformas arbetet/uppdraget. Mottagningen ligger i centrala Lidköping. Arbete kan även utföras på annan plats om så är lämpligt. Flexibla mottagningstider.

Norrbottens Kognitiva Terapi- Och Utbild

Skogsmyrgatan 9A97636 Luleå
logo

Varmt välkommen till mig om du känner dig nedstämd, har ångest, känner rädsla, har problem på jobbet eller känner att du behöver hjälp med något annat. Jag är legitimerad psykolog och psykoterapeut som även handleder och utbildar i KBT och inom psykologi och psykoterapi.

Aroma

Stängt

(4.22)

Skeppsåsvägen 1859693 Skänninge
logo

AROMA creative AB har funnits sedan 1992. Vi på AROMA creative AB är stolta över våra produkter och vill vara det bästa företaget inom kropp & själ för dig. Det viktigaste för oss är att du som kund känner att du får kvalitet och trygghet i din kontakt med oss och våra ljuvliga AROMA oljor och Bach blomessenser.

Kvinnojouren Femcenter Malmö

Stängt

logo

FemCenter är en kvinnojour som arbetar mot mäns våld mot kvinnor i nära relationer. Vi är en parpolitiskt och religiöst obunden ideell förening. Vårt främsta mål är att förstärka kvinnors och flickors rätt att inte behöva utsättas för fysisk och psykisk våld, våld i heders namn, hot om våld, tvångsgifte, sexuella övergrepp och trakasserier. Vi möter varje kvinna med respekt, oavsett etnicitet, religion och utbildningsnivå. Vårt mål är att varje kvinna själv ska äga makten över sitt eget liv.

Barnmorska Sibelle AB

Öppet

Elsarostigen 815248 Södertälje
logo

*Profylaxkurser i Södertälje & Nyköping. Din bästa investering inför förlossningen (och relationen) för både mammor & pappor. En fördjupningskurs där ni tillsammans lär er hantera värkarna, oron och stressen som en förlossningsstart kan innebära, och mycket mer! Små grupper, max 5 par. Läs om kursens innehåll på hemsidan. Anmälan via mejl (alltid öppen).*Senior Barnmorska med 25 års erfarenhet.

Diser Terapi, AB

Stängt

Götgatan 9411862 Stockholm
logo

Jag är diplomerad samtalsterapeut med inrikting psykosyntes samt certifierad handledare i sorgebearbetning. Jag erbjuder samtalsstöd, samtalsterapi och sorgbearbetning. För mer information se hemsidan: https://diserterapi.se/

Karin Samtalsterapi

Stängt

Drottninggatan 2880311 Gävle
logo

Ibland behöver vi någon att prata med. Ett tryggt rum där vi kan finna modet att titta inåt. Där det blir möjligt att nå och ta hand om våra inre sår, men också våra drömmar och vår längtan. Hitta tillbaka till den stig som är just din i den här världen. Jag vill gärna vara din medvandrare en bit på vägen.

Sigridur Thordardottir ICT Terapeut

Öppet

Norregårdsvägen 13B35244 Växjö
logo

Jag arbetar med ICT Terapi, djupgående, snabba, bestående förändringar. Uppgradera versionen av dig själv, hitta din egen kraft. Mår du dåligt, har ångest, bär på sorg och trauma? Välkommen!

Livlina terapi - Terapi Falun

Stängt

Rickards väg 50B79147 Falun
logo

Terapi skall vara lättillgängligt med låga trösklar! Att våga öppna sig och prata om sina problem lättar på tyngden inombords. Det finns goda möjligheter att må bättre och bra! Jag har tillgång till lugnt och tryggt samtalsrum på etablerad mottagning i centrala Falun eller digitalt. Tar emot kvällar och helger. Välkommen!

Ryggakuten i Borlänge AB

Borganäsvägen 3078433 Borlänge

Löfgrens Analys AB

Ågatan 1717262 Sundbyberg

Repulse AB

Viktoriagatan 15C41125 Göteborg

Alkov KBT

Kalvshällavägen 917744 Järfälla

Kristina Ståhlberg Psykologmottagning

Pomonagatan 843142 Mölndal

Livsögonblick AB

Stängt

Montörgatan 730262 Halmstad