Se på karta
Idrottsvägen 1077635 Hedemora

Egentillverkade av bad och båtbryggor samt båtbommar - stort tillbehörssortiment. Vi erbjuder specialanpassade ingenjörsutvecklade bryggor, flytbryggor, båtbommar, bryggbeslag och tillbehör till både företag och privatpersoner. Vi har allt för sjön.

Väderumsvägen 1057236 Oskarshamn

3 (2)

Hos oss arbetar erfaren och välutbildad personal. Vi vet vad som behövs för att våra kunder ska vara trygga och säkra. Välkomna!

Björnstigen 3661431 Söderköping

Ring oss för rådgivning gällande ditt brandskydd. Vi tillhandahåller allt inom brandskydd.

Erik Dahlbergsgatan 4445131 Uddevalla

Allfix Bokenäs AB är företagen som har den breda erfarenheten och möjligheterna till att genomdriva sjöentreprenader/undervattensarbeten på ett effektivt sätt. Vår specialitet är sjötransporter, dykeriarbeten, hamnar & bryggor.

Svetsgatan 133393 Skeppshult

Skeppshultstegen erbjuder ett mycket brett stegprogram yrkesstegar, konsumentstegar, rullställningar, vägg & takprodukter, utrymningsstegar, badstegar och glasfiberstegar. För att underlätta användadet samt höja säkerheten kompletteras sortimentet med ett stort antal stegtillbehör. Bolaget erbjuder även ett antal produkter såsom rätskivor och aluminiumlådor.

Österviksvägen 2213971 Stavsnäs

Vi erbjuder tjänster inom bland annat sjötransport. Välkommen till Sandströms Sjötransporter AB.

Bror flygares väg 924393 Höör

Välkommen till Liljas Stegförsäljning och Trädfällning AB!

Fiskehamnen 145745 Hamburgsund

Marin infrastruktur eller anläggningsentreprenad och byggnation är vårt hemmavatten. Våra projekt varierar i såväl storlek som i karaktär. Hamn & Sjö arbetar med allt ifrån totalentreprenader som generalentreprenader såväl som underentreprenad.

Box 281318728 Täby

Vi erbjuder marina produkter och tjänster till privatpersoner, båtklubbar, företag, marinor och kommuner.

Spillersbodavägen 14676197 Norrtälje

Återförsäljare åt Svenska Flytblock. Säljer, tillverkar och installerar flytbryggor, båtbommar mm. Vi har även en butik full med reservdelar och bryggtillbehör.Vi tillverkar även landfästen, utför kättingbyten på bojar och bryggor.Vi är verksamma i hela Mellansverige.

4 (3)

Pollyflyt vänder sig till både proffs och amatörer som vill bygga en egen flotte, brygga, husbåt, bastubåt, bastuflotte, partyflotte, y-bom, arbetsflotte mm.

Horn61193 Nyköping

Varmt välkomna till Horns Skärgårdscamping! För bokning och betalning av korttidsplatser gå till: www.psidan.se/hornsVi har platser för husvagn och husbil för såväl korttidsuthyrning samt säsongsplatser.Vi har även 5 st stugor för uthyrning med totalt 16 bäddar.På området finns även en hamnanläggning för ca 75 båtar i skyddat läge.

Kållekärr47193 Kållekärr

SF Marina have been in the forefront in the field of concrete pontoons and breakwaters for a century now. We are internationally recognized for providing our customers tailor-made premium marinas and advanced floating solutions all over the world. Our knowledge and experience has withstood the test of time and the force of nature since 1918.

AlfaBryggan AB har utvalda marina produkter från flera tillverkare. AlfaBryggan är auktoriserad bryggspecialist och erbjuder bryggkonsultation vilket innebär att vi kan ge förslag på pontonlösningar, upprätta plan och konstruktionsritningar med belastning och hållfasthetsberäkningar.

Järnvägsgatan 873632 Kungsör

5 (4)

AlfaBryggan AB är din pålitliga partner inom marina produkter såsom bryggor, pontoner och förankringssystem. Med över ett decennium av erfarenhet strävar vi efter att erbjuda innovativa lösningar och högkvalitativa produkter. Vår vision är att skapa en modern marin miljö med hållbara och miljövänliga alternativ. Genom hundratals framgångsrika projekt har vi etablerat oss som en ledande aktör inom branschen. Kontakta oss för att förverkliga dina marina drömmar!

Stora gatan 3481966 Lövstabruk

Brygg & Bygg bygger och monterar fasta och flytande bryggor i hela Stockholms skärgård från Öregrund i norr till Nynäshamn i söder.Leif Andersson, chefen för Brygg & Bygg, har byggt bryggor sedan 1967 vilket gett honom mer erfarenhet än de flesta.Brygg & Brygg har även deltagit i större hamnarbete på Bermuda, vilket ställt stora krav på kunskap och omdöme.

Bräckevägen 2245493 Brastad

Efter stora framgångar inom flytbryggor i betong renodlades verksamheten på 1970-talet och därefter har Bohusgjuteriet utvecklat och producerat flytbryggor, småbåtshamnar och andra flytande anläggningar till en stor del av världen. Produktnamnet på flytbryggorna kom att kallas för Rixö Bryggan och detta namn är vi mest kända för. Som vår hemmamarknad räknas idag Sverige, Norge och Danmark. Rixöbryggor återfinns även i många av Europas länder liksom i USA och Afrika.

Lövsta Lövhem 163511 Eskilstuna

5 (1)

Vi hjälper dig med land- och sjöentreprenader. Pålning, grundförstärkning, muddring, tomtplanering, sprängning, sandstränder m.m.

Kvarnagårdens Industriområde36391 Braås

Flera av våra populära stugor har vi byggt om efter egna eller kunders idéer och behov. Välkommen in. Bara knacka på dörren!

Ängen 447197 Rönnäng

Vi installerar allt när det gäller hamnar och bryggor för båtar och allt som behövs för badplatser. Från lätta bryggor och upp till stora betongbryggor och vågbrytare.