Om PTV Sweden AB Verkstad & Butik

Om PTV Verkstad & Butik Verkstad och butik med mästarbrev sedan 1987; vi är en webbshop, möbelbutik och tapetserarverkstad med stort utbud reservdelar. Vi hjälper dig med omklädsel och renovering av möbler. Vi köper och säljer vintagemöbler av kända formgivare och producerar/renoverar inredning till butiker, barer, hotell etc. samt möbler till kulturmiljöer som teatrar, slott och kyrkor. Hos oss hittar du märken som bl.a. Grythyttan, Bruno Mathsson, Swedese, Carl Hansen, Vitra, Artek m.fl. Välkommen! Gratis kundparkering utanför, Välkomna!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

PTV Sweden AB Verkstad & Butik, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnPtv Sweden AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.03.1990
Org.nr:5563884989
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47591 Specialiserad butikshandel med möbler för hemmet, 95240 Reparation av möbler och heminredning, 47919 Postorderhandel och detaljhandel på Internet med övriga varor, 74101 Industri- och produktdesignverksamhet, 47510 Specialiserad butikshandel med textilier

Exekutiva befattningar/Administration

Emil Pontus Erik SynnebyLedamot
Lars Niklas KylbergSuppleant
Erik Daniel Kero LjungbergRevisor

Omdömen om PTV Sweden AB Verkstad & Butik

Sami Ekici

mer än ett år sedan

Gubben som jobbar där är inte klokt, skulle byta duken på min mini bänk så räknade han på två tusen arbetskostnad o plus material. Gick till ett annat stället i ringön så kostade hela för Sex hundra. Det var jag upplevde hos denna företag?
Dyrt som fan!