Se på karta
Tegnérgatan 7221614 Limhamn

CrescereKliniken är en privat klinik som erbjuder hjälp vid de flesta tillstånd av psykisk ohälsa eller känslomässiga svårigheter. Tillsammans har vi mer än 50 års erfarenhet av psykoterapeutiskt och psykiatriskt arbete. Förutom det kliniska arbetet har vi också lång erfarenhet av handledningsuppdrag och utbildning. Vi arbetar med de mest väldokumenterade metoderna inom området psykisk hälsa, såväl psykoterapeutiskt som medicinskt.

Tegnérgatan 7221614 Limhamn

Behandling av ångest, depression, tvångssyndrom, personlighetsstörning, psykos, livskriser samt övriga psykiatriska tillstånd.

Östra Rönneholmsvägen 421147 Malmö

Är du i behov av familjeterapi, parterapi eller KBT i Malmö? Då är du välkommen till oss på vår mottagning Psykoterapi i City på Östra Rönneholmsvägen 4 i Malmö.

Nordlinds väg 98A21773 Malmö

Jag är leg. psykolog, leg. psykoterapeut, handledare och har en ettårig utbildning i KBT och i IPT. Jag har lång erfarenhet av den offentliga sektorn. Jag har även arbetat inom vuxenpsykiatrin sedan 1982, både med patientkontakter och handledningsuppdrag. Min mottagning är belägen i ett lugnt område i Slottsstaden som ligger i Malmö. Jag är medlem i Sveriges Psykologförbund och RPC (Riksföreningen för psykoterapi).

Södra förstadsgatan 1321143 Malmö

Ernst Dahlquist är socionom, legitimerad psykoterapeut och handledare. Han har arbetat i många år inom vuxenpsykiatrin och barnpsykiatrin. Sedan 2008 bedriver han privat verksamhet. Ernsts psykoterapeutiska utbildning är psykodynamisk, men han har också ingående kännedom om systemisk familjeterapi, anknytningsteori och mentalisering. Förutom individuell psykoterapi och krisbearbetning för tonåringar och vuxna erbjuder han konsultationer, föräldrastöd och handledning -också för par och familjer.

Föreningsgatan 2621152 Malmö

Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut och erbjuder psykoterapi, konsultation, rådgivning och handledning i Malmö. Är du intresserad av att boka en tid eller få information så kan du läsa mer på min hemsida eller maila mig direkt.

Lilla Nygatan 321138 Malmö

Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi och handledare.Mitt terapeutiska arbete bygger på samtalet och det förtroliga och respektfulla mellanmänskliga mötet.

Järnvägsgatan 323531 Vellinge

Jag är leg.psykolog och psykoterapeut med många års erfarenhet av arbete som klinisk psykolog och privatpraktiserande psykoterapeut. Du är välkommen till mig med stora eller små problem på Studio Källan, Järnvägsgatan 3 i Vellinge.

Södra förstadsgatan 3121143 Malmö
Föreningsgatan 10A21144 Malmö
Kamrergatan 1721156 Malmö

Krisbearbetning och kortare och längre psykoterapier med vuxna, individuellt och med familjer.

Vikingavägen 123731 Bjärred

2.8 (5)

Regementsgatan 9021751 Malmö