Se på karta

projektledning, projektledare 

gav 902 företag inom detta område

Snårvindevägen 25516574 Hässelby
logo

Vi utför byggnadssnickerier av olika slag. Även badrumsrenoveringar. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Torp 30538391 Mönsterås
logo

ByggKonsulterna i Småland AB grundades av Eiberth R Flogér 2007 och är helägt av honom.ByggKonsulterna är anslutet till SBR Byggingenjörerna, Svenska Byggingenjörers Riksförbund.Idag arbetar ByggKonsulterna mestadels med Arkitektuppdrag, Inredningsuppdrag, Byggprojektering, Projektledning och Kontrollansvarig enligt PBL.ByggKonsulterna arbetar i nätverk med andra konsultbolag inom olika specialområden och kan genom detta erbjuda övergripande konsultuppdrag.

(1)

Hamntorget 165226 Karlstad
logo

ByggDialog är ett byggföretag som är specialiserade på partnering i byggprojekt inom skolor, sjukhus, industrier och tekniska anläggningar. Med vår arbetsmodell hjälper vi våra kunder att maximera värdet av sin samhällsinvestering. Som totalentreprenör tar vi det övergripande ansvaret från projektering till produktion och garantitid. Som kund får du ett större inflytande, total insikt i ekonomin och en hög kunskapsintegrering i projektet.

Aminogatan 3443153 Mölndal
logo

Nsson communications AB är en it-partner som täcker alla ditt företags behov inom hårdvara, mjukvara, support samt olika former av verksamhetsstöd. Vi har över 25 års erfarenhet och arbetar endast med marknadens bästa lösningar.

Industrigatan 4B11246 Stockholm
logo

Vi har gedigen erfarenhet av projekt inom el-, tele- och dataanläggningar. När Du tittar närmare pånågot av våra många projekt anar Du djupet och bredden i vår samlade kompetens. Du som inte redan är kund hos MSIB gör klokt i att boka ett besök hos oss. MSIB visar Dig vägen till nya möjligheter som andra inte ser. MSIB-teamet önskar Dig välkommen som kund!

Klostergatan 3570339 Örebro
logo

Arkitektur och konstruktion

Oxelvägen 119143 Sollentuna
logo

Oberoende managementkonsultföretag specialiserat på att utveckla affärsstödjande verksamhet inom Facility Management, HR, IT m.m.

Vi hjälper företagsledare och medarbetare att förstå ISO- och BF9K-krav och omvandla det till ett lönsamt ledningssystem med en excellent struktur. Ett system som ledningen brinner för att använda! Ett system som är entrébiljett till nya kunder.

Rörstrandsgatan 6211340 Stockholm
logo

Vi utbildar personal och företag till marknadens bästa pris. Kontakta oss idag för en offert!

Batterigatan 1094147 Piteå
logo

Vi hjälper föreningar och företag med tjänster och produkter inom områdena:- Administration- Transport- Fastighetsskötsel- Uthyrning- Profilering

Ingenjörsgatan 225227 Helsingborg
logo

Liedholms Maskinteknik AB tillverkar avancerade svetskonstruktioner, tryckkärl och kompletta maskiner till kunder inom livsmedel, energi‐ & miljöindustri, processindustri och för marina applikationer med höga krav på dokumentation och spårbarhet. Vi är certifierade för  ASME U-stamp och EN 13445 (PED) klassade tryckkärl i kolstål och olika typer av rostfritt stål.

Liljevägen 814145 Huddinge
logo

En reklambyrå med hög kompetens. Vi kan ta hand om allt från textproduktion till tryck och distribution av den färdiga produkten.

Importgatan 4660228 Norrköping
logo

Vi utför tjänster inom dessa områden; brandskador, luktsanering, industrisanering, klottersanering, fasad- och tak rengöring, ventilationsrengöring, bygg- och flyttstäd, PCB- och asbestsanering, fuktteknik, avfuktning, inomhusmiljö samt provtagning.

Rocknevägen 433573 Hillerstorp
logo

En pålitlig byggpartner vid om- och tillbyggnationVi utför allt från byggserviceuppdrag till större byggentreprenaderByggentreprenad, i form av industri och lagerbyggnation samt logistikcentra, främst som totalentreprenörFrån projektering till nyckelfärdig industri/lagerlokalAlltid med hög kvalitet - ett resultat av stor yrkesskicklighet och noggrannhet

Finnboda parkväg 14A13172 Nacka
logo

Vi kan verksamhetsutveckling och systemutveckling.

Kaggensgatan 739232 Kalmar
logo

Pronecta erbjuder process- och tillverkande industri, energiföretag samt offentliga sektorn kvalificerade konsulttjänster inom el och industriell automation. Företaget har ett 15-tal medarbetare med omfattande branscherfarenhet. Goda och långsiktiga kundrelationer genomsyrar verksamheten. Pronecta är en kompetent resurs i kompletta eller avgränsande delar av projekt, från förstudier och förprojektering till projektering och genomförande.

Mariestadsvägen 2754952 Skövde

Ritningen Arkitektbyrå AB har funnits i Skövde sedan 1984 då vi övertog Olofssons arkitektkontor av arkitekt Hilding Olofsson. Inriktningen har varit att utföra arkitektuppdrag inom före detta Skaraborgs län med närhet till Beställare och aktuella projekt.

Vaktelvägen 245532 Munkedal
logo

Företaget består av mig Per Börjesson och startades år 1995. Utöver arbetet som byggkonsult har jag drygt 20 års erfarenhet från entreprenadbranschen dels som platschef för större byggen samt som byggmästare med uthyrning av entreprenadutrustning. Genom min långa erfarenhet i branschen har jag byggt upp ett stort kontaktnät och en gedigen kompetens inom området.

Stortorget 870211 Örebro
logo

Hållén Arkitekter är ett av Sveriges äldsta arkitektkontor. Att vi funnits så länge beror kanske på vårt stora intresse för att lyssna – på varandra, våra kunder och vår samtid.Vi har lokal förankring i Örebro och uppdrag över hela Sverige. Vi ser alla våra projekt som unika och är därför övertygade om att just lyhördhet är nyckeln till att förstå hur vi ska angripa vår uppgift: att skapa god arkitektur.

Nockens väg 1076491 Väddö
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Kryptongatan 5B43153 Mölndal
logo

Soft Designs uppgifter fördelas mellan arbete kring produkter och konsulttjänster. Se mer information på vår hemsida!

Kilvägen 1214174 Segeltorp
logo

Vårt verksamhetsområde är byggsektorn och vi vänder oss främst till dig inom husbyggnad och fastighetsförvaltning.

Nyckelvägen 314250 Skogås
logo

Vi är ett byggnadsföretag som grundades 1985 och startades under namnet Berlin Byggnads AB. Namnet Libellen kom till 1988 då verksamheten hade vuxit så pass mycket att Berlin Byggnads AB fick en del som endast sysslade med förvaltning och entreprenaddelen flyttades till Libellen.

Norra källgatan 1772211 Västerås
logo

Structor ser möjligheter. Vi gör det genom att tänka nytt, fritt och tillsammans. Våra signum är specialistkompetens, enkelhet och småskalighet. Detta har gjort oss till ett av Sveriges större och ledande kunskapsföretag inom samhällsbyggnadsområdet. Gruppen består av självständiga och partnerägda konsultbolag. Max en busslast medarbetare i varje bolag innebär delaktighet och korta beslutsvägar.