Se på karta
Riksdalersgatan 2141481 Göteborg

Välkommen till Hundens Lycka! Hunddagis och kurser i Göteborg och kurser i Varberg.

Oljevägen 2B70382 Örebro

5 (4)

Hundpartner Sverige jobbar tillsammans med dig som vill må bra och ha kul tillsammans med din hund. Vi arbetar professionellt med individuell och rasanpassad träning, privatträning, hundkurser, samt med utredning, orsaksanalys och rådgivning vid problembeteenden. Vi kan även skräddarsy kurser för grupper eller föreningar.Hundpartner Sverige är H-märkt som Hundinstruktör och Hundpsykolog, och medlem i Sveriges Hundföretagare.

Pribesgårdsvägen 343264 Bua

Välkommen till Hundens Lycka! Hunddagis och kurser i Göteborg och kurser i Varberg.

Hamngatan 1691431 Nordmaling

Strandvallens hundskola ägs och drivs av mig Eva-Karin Sjödin Eriksson. Jag är instruktör, lärare i hundtjänst, bevakningshundsinstruktör samt instruktör i specialsök.Har tävlat hundar i många år och i många olika grenar.Specialsökande hundar är det som intresserar mig mest för tillfälletoch i företaget finns mögelhundar, stolprötehund samt vapen och ammunitionssökande hundar.

Gunnetorp 10137340 Tving

4.33 (52)

Välkommen till Gunillas Hundkurser! Jag är utbildad instruktör, hundproblemskonsult och hunddagisföreståndare med +25 års hunderfarenhet. Jag finns i Tving mitt i Blekinge. Jag erbjuder hundpensionat i mitt eget hem, privat träning av hundproblem samt lydnadskurser vår och höst. Bred, individanpassad träningsfilosofi. Hundpensionatet ligger i underbar landsbygd och är godkänt av länsstyrelsen. Hanhund måste vara kastrerad. Även löptikar mottages.För mer info, se min hemsida www.hundkurser.com.

Norra Viken 50965598 Molkom

Vår vision är att genom relations- och lekbaserad hundträning, friskvård och nosaktiviteter vägleda hund och ägare till en harmonisk och glädjefylld relation, en vardag full av glädje och harmoni.

Ormängsgatan 1616556 Hässelby

Vi hjälper dig med hela hunden!Hundpsykolog/BeeteendeutredningCertifierad BalansbollsinstruktörCertifierad MassageterapeutLymfmassage på HundHundinstruktörVattentrask

Broåsvägen 2843962 Frillesås

Hundkurser i små grupper samt även privatträning.

Karlsdalsallén 35E70241 Örebro

Sr. PGA Golf Professional, Mental Coach, Motivational Speaker and Author. Vill du veta mer och delta i en grupp träning, på internet, eller privat session? Skicka ett meddelande till mig så ordnar vi det. Oavsett var du bor kan vi hitta en lösning för dig.