Se på karta
Skabersjövägen 38823392 Svedala

Välkommen till oss, Vi är två fristående förskolor och en friskola med fritidshem som arbetar med Friluftsfrämjandets pedagogik I Ur och Skur. Pedagogiken är utvecklad för att nå läroplanens mål genom utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserat lärande och medvetet ledarskap. Vår vision är nyfikna, trygga och friska barn. Vi erbjuder en trygg miljö och ett kreativt och lustfyllt lärande.

N P Skölds väg 2423841 Oxie

Välkommen till oss, vi är två fristående förskolor och en friskola med fritidshem som arbetar med Friluftsfrämjandets pedagogik I Ur och Skur. Pedagogiken är utvecklad för att nå läroplanens mål genom utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserat lärande och medvetet ledarskap. Vår vision är nyfikna, trygga och friska barn. Vi erbjuder en trygg miljö och ett kreativt och lustfyllt lärande.

Korpvägen 1991431 Nordmaling

Förskolan Holken är ett personalkooperativ som startade 1991 och barngruppen består i nuläget av 18 st barn i åldrarna 1-5.Vår utemiljö består av en stor härlig gård med öppna ytor där utrymme för fantasi och fri lek ges!Vi besöker gärna norrskenshallen, biblioteket, simhallen, skogen och havet med barnen.Vi arbetar medvetet med matematik, språk och naturvetenskap både i planerade aktiviteter och i vardagliga situationer.

Regattagatan 3772348 Västerås

Vår fina naturtomt stimulerar barnens kroppsliga utveckling och motorik. För dig som söker barnomsorg utöver det vanliga. Vi erbjuder barnen rika sinnesuplevelser. Enkla leksaker i naturmaterial och konstnärsmaterial av hög kvalité kompletteras med barnens fantasi och kreativitet. Vår fina naturtomt stimulerar barnens kroppsliga utveckling och motorik. Med doften och smaken av vår hemlagad ekologisk mat görs varje måltid till en njutning. I vår vackra miljö tar vi gärna barnen mellan 1 och 7 år.

Lasarettsboulevarden 33F29133 Kristianstad

Vintergatan - mångfaldens förskola ser barnetsom en rik människa som vi måste visa stor respektVår roll som pedagoger är att vara med-upptäckare och vägleda barnet i dess arbete för att nå kunskaper och insikter. Vi tror på barnet och vill utveckla dess kraft och förmåga.

Mollbergsvägen 10B56231 Norrahammar

5 (5)

Miklagårdsvägen 8518774 Täby

Miklagårds Förskola ligger i ett radhusområde mitt i Täby Kyrkby med närhet till bland annat olika kommunikationer, affärscentrum, vårdcentral, öppen förskola och idrottsplats med skog runt om.

Backanäsgatan 763347 Eskilstuna

5 (2)

Solstrålen drivs av föräldrar som vill att ditt och våra barn skall få det "lilla extra". Välkommen att kontakta oss!

Köpenhamnsgatan 2616442 Kista

Traditionell förskola inspirerad av Montessoripedagogiken. En förskola där du som förälder har mer möjlighet att påverka. Vi utnyttjar vår närmiljö med allt var den erbjuder. Välkommen!

Kantarellvägen 6466342 Hammarö

Förskolan Skattkammaren är en fristående förskola på Bärstad, Hammarö. Skattkammaren startade 1991, hösten 2021 firar verksamheten 30 år.Här arbetar 4 pedagoger med en barngrupp på ca 19 barn mellan 1-6 år, i rymliga och ändamålsenliga lokaler. Vi har en stor gård anpassad för varierande utomhusaktiviteter och skogen runt hörnet där vi gör återkommande utflykter.Barnen serveras hemlagad mat, tillagad på plats i Skattkammarens kök.

Husie kyrkoväg 10221238 Malmö

5 (1)

Välkommen till Förskolan Treklövern som befinner sig i natursköna omgivningar i Stadsområde Öster. Vi har en av de bästa grannarna man kan önska sig, nämligen Husie Mosse. Vår förskola drivs som ett personal kooperativ och består av 1 avdelning med 19 glada barn i åldern 1-5 år.

Bredängs allé 4412733 Skärholmen

Kåsan I Ur och Skur är en förskola i Bredäng som arbetar efter Friluftsfrämjandets I Ur och Skur pedagogik. Avdelningarna är åldersintegrerade och heter Rodret, Seglet, Bojen och Ankaret.

Strindbergsgatan 1361137 Nyköping

Montessoriförskolan Guldpärlan är ett aktiebolag som har funnits i Nyköping sedan 1993.Guldpärlan är en förskola med två avdelningar. Småbarnsavdelningen har 13 platser för barn i åldrarna 1-3 år. Den andra avdelningen för de större barnen i åldrarna 3-5 år har 24 platser. Vi har en egen kö, men följer kommunens regler gällande avgifter. Montessoripedagogiken står för kärlek, kvalitet och konsekvens. Vi arbetar för att få självständiga barn genom att se till varje barns egna förmågor.

Oxadrevsvägen 3654155 Skövde

Vår förskola ligger vackert belägen i utkanten av samhället. Vi har naturen ända in på knutarna. Både inom- och utomhusmiljön har gott om plats för lek och fantasi. Vi har barn i blandade åldrar från ett till sex år.Hos oss bildar omsorg, fostran och lärande en helhet. Det är viktigt för oss med trygghet, närhet och social gemenskap.

Lill-Olas väg 4726160 Landskrona

I Ur och Skurs pedagogik bygger på upplevelsebaserat lärande för en hållbar livsstil i praktiken. Pedagogiken utgår från en kärnprocess som innehåller utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande, natur- och miljökunskap, friluftsliv och ett medvetet ledarskap.Pedagogiken vilar på vetenskaplig grund och kännetecknas bland annat av ett nära samband mellan forskning, utbildning och praxis i yrkesutövandet. Med utgångspunkt från läroplanen ( lpfö18) samt skollagen ges barnen daglig rörelse, friluftsliv och ett lustfyllt lärande för att lägga grunden för en hållbar livsstil i praktiken.