Om Presentationsupport Sweden AB

PowerPoint åtta timmar om dagen fem dagar i veckan – vi möter både förvåning och medlidande när vi berättar vad vi gör. Själva känner vi mest inspiration. Efter 20 år i branschen vet vi nämligen att en genomtänkt och finslipad PowerPoint-presentation kan vara avgörande för en effektiv överföring av budskapet. Med kompetenser inom retorik, grafisk form, färgpsykologi, foto och beteendevetenskap hjälper vi dig att träffa både hjärta och hjärna.

Vår väg fram till idag

Över 20 års erfarenhet av att skapa presentationer för en mängd olika branscher låg som grund när Maria Wannefalk startade PresentationSupport Sweden AB 2004. Sedan dess har företaget expanderat med fler kompetenta medarbetare alltefter som efterfrågan vuxit och är idag bland de ledande i vår bransch.

Spetskompetens

Vi har bred erfarenhet av att producera presentationer i PowerPoint för en stor variation av situationer och budskap, och vi vet hur en presentation ska få den genomslagskraft som krävs. Vi har en unik spetskompetens inom PowerPoint och dessutom mångårig erfarenhet inom bland annat retorik och pedagogik. Vår väg fram till idag.

Ett steg i rätt riktning mot bättre presentationer

Oavsett om ni ska hålla en presentation internt inom företaget, presentera ert företag för kunder eller utbilda medarbetare så är det viktigt att det material ni använder är av högsta kvalité och ger ett professionellt intryck. Att ni ska bli nöjda med den hjälp ni får av oss är en självklarhet. Alla uppdrag utförs med högsta kvalitet, inom överenskommen tid – även när deadlinen är väldigt snar – och till en överkomlig kostnad. Som kund ska ni kunna ställa höga krav på oss, och lita på att vi uppfyller dem. Genom att lägga ut produktionen av materialet på oss kan ni fokusera på det som är viktigt för er.

För säkerhets skull

Vi på PresentationSupport är vana att arbeta med konfidentiell och känslig information på ledningsnivå. Vi har strikta, genomarbetade säkerhetsrutiner för att ni som kunder ska vara säker på att det ni lämnar till oss är i trygga händer.

Rent praktiskt innebär det att:

- Vi har tystnadsplikt och talar aldrig med utomstående om våra kunder eller uppdrag om detta inte specifikt godkänts av kunden

- Alla medarbetare har undertecknat konfidentialitetsavtal

- Färdigproducerat material sänds bara tillbaka till av uppdragsgivaren godkända personer

- Allt material låses in efter arbetstid

- Efter godkännande av färdigproducerat och levererat material tas allt elektroniskt underlag bort från PresentationSupports datorer. (Undantag ges naturligtvis för mallar, bildobjekt och liknande som på kundens begäran kan sparas och användas som grund för framtida uppdrag)

Presentationsupport Sweden ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Presentationsupport Sweden AB Utbildning, Lerum - 1
  • Presentationsupport Sweden AB Utbildning, Lerum - 2

Presentationsupport Sweden AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Presentationsupport Sweden AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

29.09.2004

Org.nr:

5566672514

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

102000

Omsättn.intervall

1000 - 1499

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

18130 Grafiska tjänster före tryckning (prepress/premedia), 85600 Stödverksamhet för utbildningsväsendet

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Anna Maria Wannefalk

Suppleant

Mats Didrik Malte Petré

Finansiell information

Omsättning

928 tkr

Vinstmarginal

6 %

Anställda

1