Om Praxis Naprapati och Friskvård AB

Praxis naprapati och friskvård är en klinik med specialinriktning på manuell bedömning och behandling av muskler, leder och ryggrad. Här arbetar legitimerade naprapater och massör.

Naprapatbehandling

Naprapaten förebygger, utreder och behandlar funktionsrubbningar och smärttillstånd i ryggrad, leder och muskler - akuta såväl som långvariga.

I behandlingen tas hänsyn till såväl leder och skelett som muskler och övriga mjukdelar och just denna helhetssyn där specifik och hög kompetens inom naprapatisk manuell terapi kombineras med goda kunskaper inom ortopedisk och annan konventionell medicin är själva kärnan inom naprapati.

All behandling föregås av en grundlig undersökning där målet är att lokalisera orsaken till patientens symptom. I behandlingen kombineras manipulations- och mobiliseringstekniker med mjukdelsbehandling. Behandlingens målsättning är att minska smärta och återvinna kroppens naturliga funktion. För att uppnå bästa möjliga effekt kompletteras behandlingen ofta med förebyggande eller rehabiliterande träning och rådgivning.

Massagebehandling

Massage ger effektiv hjälp vid olika muskulära smärttillstånd. Massagen ökar syretransporten till musklerna och ger en förbättrad funktion och ökad motståndskraft mot belastning. Vid redan uppkomna besvär kan massagen påskynda läkning, återhämtning och rehabilitering.

Behandling föregås av undersökning för att lokalisera orsaker till eventuella problem. Genom massagen frisätts hormonet oxytocin som har en lugnande inverkan. Därför ger massage god effekt vid stressymtom.

Praxis Naprapati och Friskvård

Praxis har funnits sedan 2003. Här arbetar naprapater och massör.

Vår strävan är att erbjuda en hög yrkeskompetens samt att ge våra kunder en trygg och professionell behandling och vägledning till bättre hälsa.

Hos oss är du i goda händer!

Praxis Naprapati och Friskvård ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Praxis Naprapati och Friskvård AB Naprapat, Linköping - 1
  • Praxis Naprapati och Friskvård AB Naprapat, Linköping - 2

Praxis Naprapati och Friskvård AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnPraxis Naprapati och Friskvård AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande26.08.2015
Org.nr:5590240767
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall300 - 499
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch86905 Fysioterapeutisk verksamhet o.d., 85599 Diverse övrig utbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Malin Anna Birgitta GustavssonLedamot
Kristoffer Ignacy DomanskiSuppleant

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

01313011501-313 01 15013-13 01 150131-301 15